Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
61. sayfada yüklediğim fotoğraflar varmessie link attinmi hic merak ediyorum
En son yaptiklarini okudum yukledigin resimlere baktim harikasin benide gaza getirdinteşekkür ederim değerli yorumun için. bu konu hakkında ne demem gerektiğini hala bilmiyorum, donup kalıyorum sadece.
en yakın zamand bir kedi evlat edineceğim, inanıyorum ben de iyi geleceğine.
Al ablam al :)) sen düzenlisin ama atıyorsun benim gibi :)) gerek yok ki çok iş yapmana :)bendemi alsam daha çok iş yapasım geldi ya
Başınız sağolsunmessie merhaba
Konuna yorum yapmak için üye oldum
ben de 7 yıl önce 3 yaşındaki kızımı kaybettim ve ev temizliği konusunda senin yaşadıklarına benzer şeyler ben de yaşadım.Kızımın vefatı hakkında konuşabilmem 3 yılımı aldı.
Sanırım olay temizlik yapmamak değil fazlalıkları atamamaktan kaynaklanıyor.Sen bu konuda çok başarılısın tebrikler(tabi burdaki kızların yardımı ile:)
Evimde kullanmadığım bi odam vardı herşeyi orada biriktiyordum.Kendimce atmayarak hayatta sahip olduklarıma sıkı sıkı tutunuyordum.
Sonra anladım ki hayatta herşey geliyor ve geçiyor.Anne baba eş evlat hepsi dünyaya geliyor ve
geçiyor.Önemli olan ne öğrendiğimiz.
Senin dezavantajın yalnız yaşıyor olmak biraz da.Arkadaşlardan biri kedi beslemeni önermiş bence de harika bir fikir.
Son durumumdan da bahsedeyim arkadaşlarım çekmecelerimi nasıl düzenlediğime şaşırıp resmini bile çekerler.O kadar yaniii
Evin temiz ve düzenliyse hayatın ve ilişkilerin de temiz ve düzenli oluyor.
Çöplerle beraber gereksiz insanlar da gidiyor
Bende öyle aman aman titiz değilim, düzen takıntım var azcık ama :) o da çocuklarla törpülendi sayılır. Kireç çözücü bugün denedim derz için, sarı olan derz siyah oldu duruladım çamaşır suyu döktüm düzelecek gibi değil, en iyisi yeni derz. Her gün wc temizlerim çamaşır suyuyla nasıl sararır aklım almıyor.Beni de zorla temizlik hastası yapacaksınız HighGenic var, bugün pazar dönüşü eşimi Bim önünde durdurup Güldal'ı da alırım, @cordeliac'ın tavsiye ettiği Ecolab Intoyu nereden bulurum diye bir araştıracağım bakalım:) Sherrysherrylady sizinde Güldal'la ilgili öneriniz aklımda, okuyorum ama sürekli cevap veremiyorum, benden titiz bir kadın çıkartırsanız alnınızdan öpeceğim vallahi
Camasirsuyu sarartiyor zaten.once beyazlatir zamanla sarartirAl ablam al :)) sen düzenlisin ama atıyorsun benim gibi :)) gerek yok ki çok iş yapmana :)
Başınız sağolsun
Bende öyle aman aman titiz değilim, düzen takıntım var azcık ama :) o da çocuklarla törpülendi sayılır. Kireç çözücü bugün denedim derz için, sarı olan derz siyah oldu duruladım çamaşır suyu döktüm düzelecek gibi değil, en iyisi yeni derz. Her gün wc temizlerim çamaşır suyuyla nasıl sararır aklım almıyor.
Ellerine saglik isin icinden bu kadar cabuk cikacagini zannetmiyordum sahiden basardin tebriklermerhaba
öncesini dün eklemiştim, yine koyuyorum ve sonrası.
verdiğiniz destek ve iyimser yaklaşımınız için hepinize çok çok çok çok teşekkür ediyorum. sizin sayenizde yaptım.
Çok güzel ama anlattığınız kadar değilmiş dağınıklık, ben daha beter bekliyordum açıkçası :)merhaba
verdiğiniz destek ve iyimser yaklaşımınız için hepinize çok çok çok çok teşekkür ediyorum. sizin sayenizde yaptım.
Eline sağlık missssss gibi olmuş, kahve de güzel görünüyoomerhaba
Al ablam al :)) sen düzenlisin ama atıyorsun benim gibi :)) gerek yok ki çok iş yapmana :)
Başınız sağolsun
Bende öyle aman aman titiz değilim, düzen takıntım var azcık ama :) o da çocuklarla törpülendi sayılır. Kireç çözücü bugün denedim derz için, sarı olan derz siyah oldu duruladım çamaşır suyu döktüm düzelecek gibi değil, en iyisi yeni derz. Her gün wc temizlerim çamaşır suyuyla nasıl sararır aklım almıyor.
çok teşekkür ederim aha bitmedi ama :) bittikten sonra komple tüm evi paylaşıcamTebrikler messie iki gunde halletin elinde cabukmus miss gibi olmus kahveyi hakettin afiyet olsun
Yalnız gerçekten çok iyi motive olup dünden beri iyi iş çıkardınız, bence kendinizle gurur duymalısınız messieçok teşekkür ederim aha bitmedi ama :) bittikten sonra komple tüm evi paylaşıcam
Valla öyle bir anlattın ki görünce bu ne dedim bukadarcık dağınıklığı mı dert etmişmerhaba