• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

teşekkür ederim değerli yorumun için. bu konu hakkında ne demem gerektiğini hala bilmiyorum, donup kalıyorum sadece.
en yakın zamand bir kedi evlat edineceğim, inanıyorum ben de iyi geleceğine.
En son yaptiklarini okudum yukledigin resimlere baktim harikasin benide gaza getirdin

Sabah bendw kullanmadigim seyleri evden cikararak ise basliycam

Bittimi peki messie bitince de atarmisin oda halinde? Kolay gelsin insalah bundan sonra duzenli olmaya çalışırsın bu hayat senin

bendemi alsam daha çok iş yapasım geldi ya
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Al ablam al :)) sen düzenlisin ama atıyorsun benim gibi :)) gerek yok ki çok iş yapmana :)

messie merhaba

Konuna yorum yapmak için üye oldum
ben de 7 yıl önce 3 yaşındaki kızımı kaybettim ve ev temizliği konusunda senin yaşadıklarına benzer şeyler ben de yaşadım.Kızımın vefatı hakkında konuşabilmem 3 yılımı aldı.
Sanırım olay temizlik yapmamak değil fazlalıkları atamamaktan kaynaklanıyor.Sen bu konuda çok başarılısın tebrikler(tabi burdaki kızların yardımı ile:)
Evimde kullanmadığım bi odam vardı herşeyi orada biriktiyordum.Kendimce atmayarak hayatta sahip olduklarıma sıkı sıkı tutunuyordum.
Sonra anladım ki hayatta herşey geliyor ve geçiyor.Anne baba eş evlat hepsi dünyaya geliyor ve
geçiyor.Önemli olan ne öğrendiğimiz.
Senin dezavantajın yalnız yaşıyor olmak biraz da.Arkadaşlardan biri kedi beslemeni önermiş bence de harika bir fikir.
Son durumumdan da bahsedeyim arkadaşlarım çekmecelerimi nasıl düzenlediğime şaşırıp resmini bile çekerler.O kadar yaniii
Evin temiz ve düzenliyse hayatın ve ilişkilerin de temiz ve düzenli oluyor.
Çöplerle beraber gereksiz insanlar da gidiyor
Başınız sağolsun :(

Beni de zorla temizlik hastası yapacaksınız :KK70: HighGenic var, bugün pazar dönüşü eşimi Bim önünde durdurup Güldal'ı da alırım, @cordeliac'ın tavsiye ettiği Ecolab Intoyu nereden bulurum diye bir araştıracağım bakalım:) Sherrysherrylady sizinde Güldal'la ilgili öneriniz aklımda, okuyorum ama sürekli cevap veremiyorum, benden titiz bir kadın çıkartırsanız alnınızdan öpeceğim vallahi :-)
Bende öyle aman aman titiz değilim, düzen takıntım var azcık ama :) o da çocuklarla törpülendi sayılır. Kireç çözücü bugün denedim derz için, sarı olan derz siyah oldu :confused: duruladım çamaşır suyu döktüm düzelecek gibi değil, en iyisi yeni derz. Her gün wc temizlerim çamaşır suyuyla nasıl sararır aklım almıyor.

Al ablam al :)) sen düzenlisin ama atıyorsun benim gibi :)) gerek yok ki çok iş yapmana :)

Başınız sağolsun :KK43:

Bende öyle aman aman titiz değilim, düzen takıntım var azcık ama :) o da çocuklarla törpülendi sayılır. Kireç çözücü bugün denedim derz için, sarı olan derz siyah oldu :confused: duruladım çamaşır suyu döktüm düzelecek gibi değil, en iyisi yeni derz. Her gün wc temizlerim çamaşır suyuyla nasıl sararır aklım almıyor.
Camasirsuyu sarartiyor zaten.once beyazlatir zamanla sarartir

merhaba :halay:
öncesini dün eklemiştim, yine koyuyorum ve sonrası. :KK49:

verdiğiniz destek ve iyimser yaklaşımınız için hepinize çok çok çok çok teşekkür ediyorum. sizin sayenizde yaptım. En Büyük KK:KK5:

Eklentiler

• DSC_0020.JPG
    DSC_0020.JPG
    53,3 KB · Görüntüleme: 258
  • DSC_0031.JPG
    DSC_0031.JPG
    67,6 KB · Görüntüleme: 258
  • DSC_0042.JPG
    DSC_0042.JPG
    37,5 KB · Görüntüleme: 252

verdiğiniz destek ve iyimser yaklaşımınız için hepinize çok çok çok çok teşekkür ediyorum. sizin sayenizde yaptım. En Büyük KK:KK5:
Ellerine saglik isin icinden bu kadar cabuk cikacagini zannetmiyordum sahiden basardin tebrikler

Çok güzel ama anlattığınız kadar değilmiş dağınıklık, ben daha beter bekliyordum açıkçası :)

Başınız sağolsun :KK43:

Ben titiz değilim, birçok kadına göre de işleri yaparken nasıl anlatayım, rahatımdır 2 yerin tozunu alır çay keyfi yaparım, öyle kendimi iş yapmak için yıpratmam, evimde ya da gittiğim herhangi bir yerde ev komple toz olsun asla umursamam, gözüme batmaz, hani böyle parmağıyla toz kontrolü yapıp amannnn toza bak toza diyenlerden değilim, o yüzden olsa gerek arkadaş çevrem benle rahattırlar, sana geliyorum dediğimde paniğe kapılmazlar:))) yalnız wc ve mutfak temiz olacak, onlara takıntılıyım, temiz olmayan bir mutfakta yapılmış yemeği yiyemiyorum, WC'de kötüyse girdiğim gibi çıkarım:)))

Bu forumun böyle güzel şeylere vesile olduğunu görünce duygulanıyorum:KK61:
Yapıcı olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
Motive eden hanımlar sağolun:)

Biz de bu hastalığın yaşandığı mahallere "çöp ev" diyorlar. Ara ara Türkiye de tv lere çıkar. Burda belediye geliyo herşeyi çöpe atıyo temizliyor(bir kere yürürken görmüştüm çuvallarla çöp çıkartmışlardı)...

Valla kendimle gurur duydum. Dağınığım pasaklıyım düzeni koruyamıyorum falan diyordum ama çok da fena değilmişim...

Henüz yorumları okumadım. Konu ortalara kadar iyiydi ama yer Nasıl silinir olayları beni benden aldı...

Tavsiyem şu ki; o çöpleri birer birer çıkart. Önce yatak odanı topla tüm kirlileri banyoya yığ. Kaç makineyse artık bir yandan onları yıkat kurut. Sonra salonuna geç. Orda da çöp pis ne varsa çıkart iki odanda da dağınık bişey kalmasın. Sonra mutfağa geç. Sıcak suyla köpüklü bir su yap önce camları sonra porselenleri metalleri yıka durula. Tüm yıkadığın bulaşıkları ve çamaşırları dolaplara yerleştir(bana en zor gelen şey bunları yerleştirmek). Yerleştirmezsen gene dağınıklık kalır. Çöpleri de attın mı ortada bişey kalmaz. Cam kapı yer duvar dolap banyo vs temizliği için de temizlik şirketinden birini çağır mis gibi olur evin

Ben de daha vasatını bekliyordum

Valla öyle bir anlattın ki görünce bu ne dedim bukadarcık dağınıklığı mı dert etmiş:oha:

Bende senin konu ile eş zamanlı bitirdim temizliği. Bir daha arayı bu kadar açmayacağım :KK48:

Back