ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Sivri sinekle ilgili benim de bi önerim olsun o zaman; limon yağı kokusuna gelmiyolar. Yalnız kesinlikle cilde temas etmemesi gerekiyor çünkü cildi yakıyor. Ben yastığa yada nevresime iki damla damlatıyorum, hem mis gibi kokuyor hem haşeratı uzak tutuyor

Evet bunu da duymustum.
Limon lavanta biberiye kekik gibi sert kokularin tümü etkiliymis.
Ciceksi kokular onlari cekermis
Sinekleri kimse sevmez ama benim.extra nefretim var
Ortamda ilk beni yerler de.Favori menülerinde başı çekiyorum:)

Konu sahibi bu arada tebrikler.
Bazi arkadaşların da belirttiği gibi eviniz çöp evden ziyade bir sure ihmal edilmis bir eve benziyor
Kisa surede yoluna koyabilirsiniz.
Belli ki aslinda cok titizsiniz ama ipin ucu kacinca gerisi geliyor
Bende 2.yil yalniz yaşadım.
Evin salon.ve mutfak gibi yerleri haric pek temizligine dikkat etmedim
Gelen gidenim olmayinca motivasyonum da yoktu toz icindeydi ev.
Birtek 15 günde 1 lavaboya tuvalete çamaşır suyu dokerdim o kadar
Siz isiniz bitince mutlaka arkadaşlarınızida eve davet edin ve tertemiz evin tadını çıkarmaya bakın
Benim arkadaşım bile yoktu gerçi hala da yok ya :)

Süper olmuş eline saglik, temizledikce dahada aşka gelicek ve basaricaksin inaniyorum sana.

Çatal, lavabo ve firin tepsisini cifle yika. Lavaboya biraz camasir suyu döküp beklet durula sonra cifle. Tepsiyide icine yag çözücü koy birazda sicak su beklesin, cikmazsa ocaga koy tepsiyi icine cif ve su koy biraz kaynat, cikar diye düşünüyorum.

Pencere galiba pimapen, onuda cifleyerek cikarabilirsin.

Kolay gelsin messie

Bir defalığına sabahtan aksama temizlikçi tut kalanını internetten araştır. Bende depresyondayken dağılırım ama nasıl yapmam gerektiğini biliyorum. Hiç ertelemeden temizlersen is kalmaz. Benim de hiç içimden gelmiyor su an

Böylesini ilk defa duydum

şöyle mi yapsanın hedef listesi oluşturmak gibi
1) bugün çöpleri atacağım
2) renklileri yıkayacağım vs gibi

yaptıkça da kendinizi ödüllendirin benim aklıma gelen bu

Böylesini ilk defa duydum

şöyle mi yapsanın hedef listesi oluşturmak gibi
1) bugün çöpleri atacağım
2) renklileri yıkayacağım vs gibi

yaptıkça da kendinizi ödüllendirin benim aklıma gelen bu

messie harikasın, evin temizlenmeye başlamış, bizden çekinme, midemiz falan bulanmaz, gayet iyi gidiyorsun, iş konusunda da canını sıkma, çok daha iyi bir iş bulursun umarım

Arada polemiğe pullu davetiye çıkaran hanımlar, ben zaten topikte denilmesi gerekeni dedim değil mi artık mevzuyu üstelemeye gerek yok.

messie 'nin sizin desteğinize ihtiyacı varken tartışmaya gerek yok, hem temizlik hemde ruhundaki yaralar için kadın dayanışmasını görelim lütfen

messie merhaba

Konuna yorum yapmak için üye oldum
ben de 7 yıl önce 3 yaşındaki kızımı kaybettim ve ev temizliği konusunda senin yaşadıklarına benzer şeyler ben de yaşadım.Kızımın vefatı hakkında konuşabilmem 3 yılımı aldı.
Sanırım olay temizlik yapmamak değil fazlalıkları atamamaktan kaynaklanıyor.Sen bu konuda çok başarılısın tebrikler(tabi burdaki kızların yardımı ile:)
Evimde kullanmadığım bi odam vardı herşeyi orada biriktiyordum.Kendimce atmayarak hayatta sahip olduklarıma sıkı sıkı tutunuyordum.
Sonra anladım ki hayatta herşey geliyor ve geçiyor.Anne baba eş evlat hepsi dünyaya geliyor ve
geçiyor.Önemli olan ne öğrendiğimiz.
Senin dezavantajın yalnız yaşıyor olmak biraz da.Arkadaşlardan biri kedi beslemeni önermiş bence de harika bir fikir.
Son durumumdan da bahsedeyim arkadaşlarım çekmecelerimi nasıl düzenlediğime şaşırıp resmini bile çekerler.O kadar yaniii
Evin temiz ve düzenliyse hayatın ve ilişkilerin de temiz ve düzenli oluyor.
Çöplerle beraber gereksiz insanlar da gidiyor

Bim ürünlerim, burdaki gazla aldım

Eki Görüntüle 1896672

Beni de zorla temizlik hastası yapacaksınız HighGenic var, bugün pazar dönüşü eşimi Bim önünde durdurup Güldal'ı da alırım, cordeliac 'ın tavsiye ettiği Ecolab Intoyu nereden bulurum diye bir araştıracağım bakalım:) Sherrysherrylady sizinde Güldal'la ilgili öneriniz aklımda, okuyorum ama sürekli cevap veremiyorum, benden titiz bir kadın çıkartırsanız alnınızdan öpeceğim vallahi

Valla messie ben hamileyken tam 1 sene iş yapamadım her yeri moklar götürüyordu daha dogrusu yaptırmıyorlardı ama hiçbir zaman aşırı dediğin şekilde kirlenmedi şimdii ise evde canavarlar var ev yine berbat oluyor her dakika temizleniyor ama boş

çok teşekkür ederim :)
bugün bir şey yapamadım, biraz dinlenip başlicam. mutfak ve banyoyu bitirmiş olcam gibi duruyo, inanıyorum kendime. yarın izinliyim zaten sabaha kadar bitiririm

ÇÖP KALMADI!

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİİİM :)
bulaşık makinesini koyacak yerim yok mutfakta, olsa bir dakika durmazdım.
yeni fotoğraflar çekip yükleyeceğim. öptüm :*

teşekkür ederim. 26 yaşındayım,
ailemden çok uzakta büyüdüm dedemle, o da vefat ettikten sonra (7 yıl önce) pek kimsem kalmadı. burada devlet yardımlarıyla okuluma devam ettim. evlendim ve boşandım. kendi ayaklarım üzerinde yalnızım maalesef.

messie inanamiyorum...supersin.. piril piril... kitapligini cekmecelerini cok ozenli duzenlemissin..tebrikler..
devamini bekliyoruz..
çok teşekkür ederim :) biraz özendim, iyi de oldu. önemli olan böyle bırakabilmek. devamı gelecek tabii ki

çok teşekkür ederim tepsiyi attım gitti.
devam edeceğim bu akşam

teşekkür edeim
çöpleri toparladığım için ev görünmeye başladı, belli olmuyor

teşekkür ederim, zorlandığım bi nokta bu ama temizlik bitince temiz ve düzenli tutmak konusunda çok yardıma ihtiyacım olacak

çok teşekkür ederim :) en kısa zamanda yoluna koyacağım her şeyi. gelen gidenim çok olsa (izin versem) bu duruma bir daha gelmeyebilir, elimden geleni yapıcam.. :)

çok teşekkür ederim, ben de inanıyorum kendime

teşekkür ederim değerli yorumun için. bu konu hakkında ne demem gerektiğini hala bilmiyorum, donup kalıyorum sadece.
en yakın zamand bir kedi evlat edineceğim, inanıyorum ben de iyi geleceğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…