- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Olsun.evet biraz başladım, bu gece devam edeceğim yine :) bi günde bitecek gibi değil zaten.
kimyager gibi ev hanımısınınız pes diyor ve tebrik ediyorum...messie mutfagindaki inox'lari ve lavabo bataryalari, delikleri dahil tum celik yuzeyleri temizlikten sonra sununla parlatabilirsin. Durulanma gerektirmiyor. Sikip kagit havluyla siliyorsun, isildiyor resmen.
Pvc pencerelerindeki lekeleri de su beyaz sisedeki temizleyicilerden kullanarak cikartabilirsin. Conta izlerini falan gayet basarili temizliyor zarar vermeden. O lekeleri de cikarir, duvarlarini da temizler. Astonish'i yuksek ihtimal orada bulursun. Hatta celik ocak firin temizligi icin pastasi da var ayni markanin. Cikaramadigin yanik /yemek lekeleri olursa icinde kalsiyum, magnezyum, silisyum gibi dogal bilesikler olan toz temizlik malzemeleri de sahane is gorur. Ovma isini yariya indirir. Aklinda bulunsun. Plastik temizleyiciyi bulamazsan da muhakkak bi' muadili vardir. Kokusuna bak alirken hafif sirkemsi kokanlar etkili.
Duvarlarin icinde evinde varsa genis yuzeyli dikdortgen mikrofiber moplarla sil. Hem zamandan tasarruf edersin.
Vaaayyy canınaÖsterreich/Tirol diye arattir canim yasadigim yer
Guldali yuzeye direkt döküp uygulayip fazla beklemeden durularsan veya ile sulandirip kullanirsan derzlere hiçbirşey olmaz.Kireçten kurtulursam yazacağım sevinç nidaları eşliğinde
açıkla getirmen çok iyi olmuş.merhaba yeniden,
başlık altında tartışılan bir konu var, bu konuyla ilgili dün bir şey yazmak istemedim ama sonlanmasını umduğum için bir şeyler yazmak istiyorum. öncelikle hepinize teşekkür ederim yine.
yaşadığım şeylerin yurtdışıyla ilgili yok öncelikle, yaşadığım ülkede onbeş yıldır yaşıyorum, 2 yıldır da başka bir şehirde yaşıyorum.
önceki yaşantımda böyle sorunlarım yoktu. hiçbir zaman temizlik hastası, çok temiz bir insan olmadım yine de. anne oldum, 23 aylık bir kızım vardı. onu kaybettim. konuda buna değinmek istemedim. hala da bu kadar kısa ve öz tutmak istiyorum bu konuyu. her şey birbiriyle bağlantılı evet, yeni bir adım atmak için evden başlamalıyım.
teşekkür ediyorum yorumlarınız ve sabrınız için.
sevgiler
bir ekleme daha yapmak istiyorum: intihara meyilli değilim.
Kaliteli alırsanız memnun kalırsınız, karcher meselaBana hep gereksiz alma dediler ama tavsiyenizi dinliycem çünkü yemek yaptiktan sonra dolap kapaklari hep yag oluyor ve tezgah alni bi türlü çıkaramadım buhar makinasi cikarabilir insallah
benim dediğim ürün sadece temizlerken güzel.devamında toz tutmuyor gibi bir durumu yok.önerini deneyeceğin ,bimden mi alınıyor ?Bim de highgenic slikonlu temizleme spreyi var, dediğiniz ürün onun gibi sanırım, toz tutmuyor su tutmuyor, ahşap metal cam her yerde kullanılıyor, bir tek zeminde kullanılmıyor kayganlaştırıyor çünkü. İçerik aynıysa fiyat olarak bim de ki çok uygun. Camları onunla da siliyorum , sirkeli şu haricinde.
Harika olmuş tebrik ediyorum, lavabo için kireç çözücü şartbirkaç fotoğraf yüklüyorum şimdi... (sileceğim bunları bittikten sonra)
1. duvardaki sinek dışkısı lekeleri, duvarı silince kenarlardan metal bir şey çıkıyor, boya çözülüyor gibi. onu tam anlamadım. ama zaten boyayacağım mutfağı.
2. dün yıkamıştım çatalları, kurulayıp çekmeceye koydum. şimdi gördüğüm üzerinde yine lekeler var, bu neyden kaynaklanıyor? çok canım sıkıldı
3. tabakları yıkayıp rafı temizleyip yerleştirdim. çok güzel duruyo. açıp açıp dolaba bakıyorum mal gibi.
4. lavabonun kenarındaki o lekeler nasıl gider?
5.fayans! fayansda gördüğünüz leke sildikçe oluyor. aradaki o şey çıkıp fayansa bulaşıyor ve yapışıyor! bastıra bastıra kenarlara değdirmeden silmem gerekiyo. bunun pratik bi yolu yok mudur?
6. bugün gittiğim iş görüşmesinden red alınca üzüntüden kitaplığımı topladım... önceki halini çekmeyi unutmuşum. kitaplık değil tezgah gibi bir şeydi. öyle diyim.
7. mutfağım, bu kadar bundan ibaret. solda musluk var. ikili ocak. o kadar.
8. fırın tepsisi. fırınla birlikte gelmişti, çok küçük bi fırınım var. atsam bir daha aynısını bulabilir miyim? bulamazsam nasıl temizlenir bu tepsi? yağ çözücü sprey sıktım, gece de sıcak suda beklettim ama işe yaramamış.
9. laminat, bu leke nasıl çıkar? yere zarar vermek istemiyorum, kabarmasın su alınca?
10. penceredeki bu lekeler, silince çıkmıyor gibi yapışmış
11. malumunuz...
mideniz bulandıysa özür dilerim.
bilgi için teşekkürler :)Yapi marketlerin cogunda var canim. Tekzen'den aliyorum surekli ben her ikisini de. Astonish'in hemen hemen her urunu var orada.
Bim ve a101 de var fiyatı da çok uygun, toz tutmuyor uzun süre, mutlaka deneyin.benim dediğim ürün sadece temizlerken güzel.devamında toz tutmuyor gibi bir durumu yok.önerini deneyeceğin ,bimden mi alınıyor ?
ben bahçe katında oturuyorum,terasım var,bahçenin tüm tozu camlarımda,bir de yere kadar iniyor .hemen bugün bakıp alıp denemem laızm çok merak ettim:):)
Rica ederim. Umarim ise yarayacaktır. Ayrıca teşekkür ederim.Allah bebişinizi size bağışlasın, güle gğle sağşıkla sıhhatle büyütün inşaallah. Nane yağı için teşekkürler, hemen not aldım
o ürünü bende kullanıyorumm çook güzel.. :)benim dediğim ürün sadece temizlerken güzel.devamında toz tutmuyor gibi bir durumu yok.önerini deneyeceğin ,bimden mi alınıyor ?
ben bahçe katında oturuyorum,terasım var,bahçenin tüm tozu camlarımda,bir de yere kadar iniyor .hemen bugün bakıp alıp denemem laızm çok merak ettim:):)
Çek at valla :)temizlikten sonra çekmeyi düşünüyorum, link atarım
Ben koltuk için pek kullanmadım. Çok kirli koltukta işe yaramaz. Sadece kirleri yumuşatır. Ama düzenli temizlenen koltukta iş görür.Ben koltuk ve yer silmek için istiyorum aslinda en çok koltuk için nasıl hiç kullandınız mı hiç bana göre deģil haldır huldur koltuk silmek
messie eline sağlık ne güzel olmuş lavobadaki deliğin etrafindaki sarı lekeler için domestos dök az bekle fırcala hemen çikar fırça girebilsin aralarına ama.
Pimapenler içinde ya yağ sökücü sprey olanlardan sık yada domestosu biraz sulandır süngerin yeşil tarafıyla kolayca çikarabilirsin
messie günaydın .
Son gelişmelere bayıldım .
Muftak üst dolabın ( darısı bugün alt dolabın başına )
Kitaplığınnn
Kaşık çekmecen ...
Açıp açıp baktım bende fotolara .
Tebrik ediyorum seni .
O gece her ne kadar sana gaz versem de , içimde şüphe vardı . Bizi dinler mi diye ?
Süpersin .
Şimdi lavabondaki çıkmayan kir paslı kireç.
Çamaşır suyu dökünce çıkmama sebebi kireçle tortulaşmış olması.
Kireç sökücü ile ov .
O duvarları sildikçe boya çıkıyor demişsin , duvarda bolca tel izi var . Sert bir şeyle silmişsin bulaşık teli gibi... Muftağı boyayacaksan sorun değil yoksa tumuşak bezle sil .
Laminant yüzey temizliyici ile çıkar . Aman onuda yumuşak bir bezle ha . Yoksa ev sahibine leziz çizilmiş parkeler bırakırsın
Bugün içinde çok kolay gelsin sana .
Yine geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?