ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

messie günaydın .

Son gelişmelere bayıldım .

Muftak üst dolabın ( darısı bugün alt dolabın başına )

Kitaplığınnn

Kaşık çekmecen ...

Açıp açıp baktım bende fotolara .

Tebrik ediyorum seni .

O gece her ne kadar sana gaz versem de , içimde şüphe vardı . Bizi dinler mi diye ?

Süpersin .

Şimdi lavabondaki çıkmayan kir paslı kireç.

Çamaşır suyu dökünce çıkmama sebebi kireçle tortulaşmış olması.

Kireç sökücü ile ov .

O duvarları sildikçe boya çıkıyor demişsin , duvarda bolca tel izi var . Sert bir şeyle silmişsin bulaşık teli gibi... Muftağı boyayacaksan sorun değil yoksa tumuşak bezle sil .

Laminant yüzey temizliyici ile çıkar . Aman onuda yumuşak bir bezle ha . Yoksa ev sahibine leziz çizilmiş parkeler bırakırsın

Bugün içinde çok kolay gelsin sana .

Yine geleceğim

kimyager gibi ev hanımısınınız pes diyor ve tebrik ediyorum...

Kitaplığın süper olmuş, süper! Eline sağlık.
Gördüm mutlu oldum. Bunun gibi fotoğraflar bekliyorum senden.
Sinekler için sinek ilacı al. Evi boyat, yerleri vileda ve çamaşır suyuyla sil. Kendine bir bulaşık makinası al. Fırın tepsini at gitsin.

Başlık hala sıkı takibimde, senden böyle güzel fotolar bekliyorum :) Beklentimi boşa çıkarma. Öptüm seni.

Kireçten kurtulursam yazacağım sevinç nidaları eşliğinde
Guldali yuzeye direkt döküp uygulayip fazla beklemeden durularsan veya ile sulandirip kullanirsan derzlere hiçbirşey olmaz.
Ben sapsarı derzlere direkt döktüm ve bir kaç saniye sonra duruladim. Benim sorunum sararmış derzlerdi ve yepyeni bembeyaz oldular. Kireç lekeleri viz gelir tiris gider emin ol

açıkla getirmen çok iyi olmuş.
zira sen yazmadığın halde senin bambaşka durumlar içinde olduğun iddia edilip savunmalar yapılmış.
okuyunca gördüm.yersiz olmuş.
her neyse,gösterdiğin gayreti takdir ediyorum.
yeni bir adım atmak için evden başlamalıyım demişssin.
başladın da gayet güzel gidiyorsun.
konuda sana destek olan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
kırmadan incitmeden sana uzun uzun önerilerde bulunmuşlar.
evi hallettikten sonra da lütfen bir uzmandan yardım al.
senin için asıl mühim olan bu.
yine buradan paylaş.
belli ki yargılanmadan destek almak istiyorsun.kaç yaşındasın bu arada?
ailem yok demişssin demişssin ya varlar da görüşmüyormusun?

Bana hep gereksiz alma dediler ama tavsiyenizi dinliycem çünkü yemek yaptiktan sonra dolap kapaklari hep yag oluyor ve tezgah alni bi türlü çıkaramadım buhar makinasi cikarabilir insallah
Kaliteli alırsanız memnun kalırsınız, karcher mesela

benim dediğim ürün sadece temizlerken güzel.devamında toz tutmuyor gibi bir durumu yok.önerini deneyeceğin ,bimden mi alınıyor ?
ben bahçe katında oturuyorum,terasım var,bahçenin tüm tozu camlarımda,bir de yere kadar iniyor .hemen bugün bakıp alıp denemem laızm çok merak ettim:):)

Harika olmuş tebrik ediyorum, lavabo için kireç çözücü şart
Yapi marketlerin cogunda var canim. Tekzen'den aliyorum surekli ben her ikisini de. Astonish'in hemen hemen her urunu var orada.
bilgi için teşekkürler :)

Bim ve a101 de var fiyatı da çok uygun, toz tutmuyor uzun süre, mutlaka deneyin.
Benimde bitti dün a o kadar bahsettik ki bugün alıcam :)

messie inanamiyorum...supersin.. piril piril... kitapligini cekmecelerini cok ozenli duzenlemissin..tebrikler..
devamini bekliyoruz..

Gerçekten kitaplığınız tertemiz ve çok düzenli, elinize sağlık. Baya iş yapmışsınız zaten. Yalnız o fırın tepsisinden hiçbir şey olmaz, hiç enerjinizi sarfetmeyin, atın çöpe. Standart boydur herhalde fırınlar için, gider yenisini alırsınız veya borcam kullanırsınız. Daha başka gelişmeler de bekliyoruz, çok iyi gidiyorsunuz

Allah bebişinizi size bağışlasın, güle gğle sağşıkla sıhhatle büyütün inşaallah. Nane yağı için teşekkürler, hemen not aldım
Rica ederim. Umarim ise yarayacaktır. Ayrıca teşekkür ederim.
Bu ara esansiyel yağlara merak saldim. Birden bastiran serin hava gündüzden başlayarak evi sivrisinek ler ile doldurdu. Baktim.bebisimi.bile yiyorlar! Evin camlarinda SINEKLIK var ama pencereyi açar açmaz eve doluyorlar. Bebise cibinlikle çözüm buldum esansiyel yağ onun için ağır gelirdi amakendim lavanta yagiyla def ettim sinekleri.
Açık havada da off tarzi kimyasallara son!

o ürünü bende kullanıyorumm çook güzel.. :)
mis gibi kokuyor
ama parkeye gelmesin silikonlu olduğu için dehşet kayıyor :)

Ben koltuk için pek kullanmadım. Çok kirli koltukta işe yaramaz. Sadece kirleri yumuşatır. Ama düzenli temizlenen koltukta iş görür.
Ben daha çok yerler, petekler ve duvar fayans silmek için kullanıyorum. Bir de bezle ulaşamadığımız detay yerlerde oldukça etkili.

Hahahahah ay çok tatlısın aus ya

Temizlik teftişindesin resmen

Ben kitaplığıma bu kadar uğraşamazdım açıkçası

Çok güzel olmuş.

Biz de istif mistif deyince baya çöp ev çıkacak sandık, içimiz rahatladı

Tipik bir süre bakımsız kalmış bir ev gibi :)

Çöpler zaten gitti, genel temizliği de halletmişsin

Böyle ufak detaylar kalmış, çizgisi, izi gibi

Onlar da hallolur, çok güzel öneriler varmış :)

:) sessiz sessiz okuyordum. İlk başta inandırıcı gelmemişti bana. Ne bilim bin türlü insan var.. Ama fotolari gorunce :) tebrik ederim.
EvinizdEvinizde ihtiyacınız olmayan şeylere yer vermeyin. Sade bir ev sade yaşam ile temizlik işiniz de daha kolay oluyor
Bir de elinizin altında temiz bir bez bulundurun. Yemek kir dökülünce hemen siliverin.
İnanın temiz olduğunu görünce daha çok yapmak isteyeceksiniz. Allah korusun sağlığınız bozulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…