- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
Bak bu gece el ayak cekilince 2 sini daha at coplerin.sabahta diger ikisini atarsin cop kalmaz.teşekkür ederim
4 poşet çöp kaldı bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu gece el ayak cekilince 2 sini daha at coplerin.sabahta diger ikisini atarsin cop kalmaz.teşekkür ederim
Ben koltuk ve yer silmek için istiyorum aslinda en çok koltuk için nasıl hiç kullandınız mı hiç bana göre deģil haldır huldur koltuk silmekBuharika var bende. Tavsiye ederim. Kolay kolay bitmiyor buharı.
bu gece atıcam hepsini kurtulcamBak bu gece el ayak cekilince 2 sini daha at coplerin.sabahta diger ikisini atarsin cop kalmaz.
Hangisini soruyorsun canım kireç sökücümü toz ve su tutmayi engelliyen silikonlu fıs fıs mıYa o urun hangi urun ismi ne
Silikonku fis fisi soruyorum bide parkelerde silinebiliyormu onunkaHangisini soruyorsun canım kireç sökücümü toz ve su tutmayi engelliyen silikonlu fıs fıs mı
Messie harikaisn bak dun den bu yana cok yol kat ettin sayende hepimizde temizlik meraki olustubu gece atıcam hepsini kurtulcam
çok teşekkür ederimMessie harikaisn bak dun den bu yana cok yol kat ettin sayende hepimizde temizlik meraki olustu
Birde cok naif bir karaktersin bir cok elestiriye gayet sakin cevaplar verdin
Temzilik yapmayida gayet biliyormussun buradan cok mis gozukuyor temizledigin yerler.
Yok canım yerleri kaydırıyor fena sakın bimden alıyorum ben bu ürünSilikonku fis fisi soruyorum bide parkelerde silinebiliyormu onunka
Tamam cok sagol. Yarin alayim hemen her hafta cammi silinirmis:)Yok canım yerleri kaydırıyor fena sakın bimden alıyorum ben bu ürün
teşekkür ederim
çok teşekkür ederim. aynen çok iyi fikir. bi kahve içeyim bugün hiç içmemiştim
bu gece bitiricem çöpleri, konteynır da boş tepsiyle vedalaşıyorum sinirlerimi bozmuştu zaten
çok teşekkür ederim
Messie harikaisn bak dun den bu yana cok yol kat ettin sayende hepimizde temizlik meraki olustu
Birde cok naif bir karaktersin bir cok elestiriye gayet sakin cevaplar verdin
Temzilik yapmayida gayet biliyormussun buradan cok mis gozukuyor temizledigin yerler.
geniş açı çekmedim, çeksem aslında.. gerçi biraz toparlandı. dolapları sildim dün. temiz tabakları pis dolaba koyamazdım. alt dolapları temizlicem daha, düzenlemem gerekicek, evde çok yemek yapmasam da pirinç mirinç bir sürü şey var karışık. kapalı zaten, atmam onları. düzenlesem yeter :)Gece at 2 tane daha ha ne dersin ? :) bi daha kucucuk poset bile biriktirme. Senin modunu hep onlar dusurmus. Hergun copunu duzenli atarsan hic is birikmez. O tepsiyi de at ilk cople ondan daha hayir gelmez :)
Ay valla ben bile o kadar rahatladim ki. :) bu arada anlattigin gibi kotu durmuyor. Ben daha harebe bisi beklemistim. Dolaplarin ici falan gayet temiz duruyo. Pekmez yiyo musun. Pekmez ye. Valla bak once saglik. Meyve sebze kuruyemis. Sagligina dikkat et :)
Ayy tesekkur ederim o senin temiz kalpliliginBende seni pek bi sevdim :) iyi niyetli temiz kapli birisin burdan gordugum:)
bence de çok tatlı birisi ipeqbojuquBende seni pek bi sevdim :) iyi niyetli temiz kapli birisin burdan gordugum:)
Ya is guc gurbet darlamis belliki sen bize takil burada geyik topicleri var biseyin kalmazgeniş açı çekmedim, çeksem aslında.. gerçi biraz toparlandı. dolapları sildim dün. temiz tabakları pis dolaba koyamazdım. alt dolapları temizlicem daha, düzenlemem gerekicek, evde çok yemek yapmasam da pirinç mirinç bir sürü şey var karışık. kapalı zaten, atmam onları. düzenlesem yeter :)
pekmezi hiç sevmiyorum sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum. et yemiyorum, vejetaryenim ama eksik vitaminleri başka gıdalardan alıyorum. kan oranım düşük. 4 ay önce sağlık taramasına girmiştim her şey yolunda çıkmıştı. vitamin takvisyesi bile gerekmiyor
Ayy kizlar duygulandim yaabence de çok tatlı birisi ipeqbojuqu
Haa kan degerlerin iyise felaket tellalligi yapmayacagim tabiki :) ben bu ara cok halsizlestim elimi kaldirasim yok kendime de demir eksikligi teshisi koydum da taktim bu ara demire :) bakliyatlar posetteyse onlari da kavonoz alip lazim oldugu kadar onlara doldurabilirsn. Hem kurtlanmaz hem de gorsel olarak daha guzel durur.geniş açı çekmedim, çeksem aslında.. gerçi biraz toparlandı. dolapları sildim dün. temiz tabakları pis dolaba koyamazdım. alt dolapları temizlicem daha, düzenlemem gerekicek, evde çok yemek yapmasam da pirinç mirinç bir sürü şey var karışık. kapalı zaten, atmam onları. düzenlesem yeter :)
pekmezi hiç sevmiyorum sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum. et yemiyorum, vejetaryenim ama eksik vitaminleri başka gıdalardan alıyorum. kan oranım düşük. 4 ay önce sağlık taramasına girmiştim her şey yolunda çıkmıştı. vitamin takvisyesi bile gerekmiyor
Ay bu nerede satiliyorki bu arada bende cok sey ogrendimmessie mutfagindaki inox'lari ve lavabo bataryalari, delikleri dahil tum celik yuzeyleri temizlikten sonra sununla parlatabilirsin. Durulanma gerektirmiyor. Sikip kagit havluyla siliyorsun, isildiyor resmen.
Pvc pencerelerindeki lekeleri de su beyaz sisedeki temizleyicilerden kullanarak cikartabilirsin. Conta izlerini falan gayet basarili temizliyor zarar vermeden. O lekeleri de cikarir, duvarlarini da temizler. Astonish'i yuksek ihtimal orada bulursun. Hatta celik ocak firin temizligi icin pastasi da var ayni markanin. Cikaramadigin yanik /yemek lekeleri olursa icinde kalsiyum, magnezyum, silisyum gibi dogal bilesikler olan toz temizlik malzemeleri de sahane is gorur. Ovma isini yariya indirir. Aklinda bulunsun. Plastik temizleyiciyi bulamazsan da muhakkak bi' muadili vardir. Kokusuna bak alirken hafif sirkemsi kokanlar etkili.
Duvarlarin icinde evinde varsa genis yuzeyli dikdortgen mikrofiber moplarla sil. Hem zamandan tasarruf edersin.
Ay bu nerede satiliyorki bu arada bende cok sey ogrendim