- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Sorun ne biliyormusunuz cok ust perdeden konusmaniz ve uzmanlik alaniniz olmamasina ragmen teshisler koymaniz ben sizden konu sahibine ilac oneriside bekliyordum gelmedi sasirdim:)Yahu hala mi teoride takildini zkaldini! benim tecrubemi de artik goz ardi ediyorsaniz su google'd a yazilmis yasanmisliklari da artik diyeyim galiba kendi gezegeninizde yasamaya devam edin... Illaki yok o oyle degil boyle demeye devam!
bu arada kedinize selam soyleyin o ne durus oyle!)
öldürmem ben kediyi. sokakta çöplerin içinde ölmüyorlar. ama hasta olabilir, ne bileyim. asil bir ev kedisi isterim ben. biraz da şımarık
teşekkür ederim bakacağım en kısa sürede :)Messie dunden beri konunu okuyorum. Hatta ilk defa bi' konuyu bu kadar siki takip ettim burada.
Yazmak istedigim cok sey var aslinda da. Es gececegim. Onu yap, surayi temizle diye tavsiye vermeyecegim. Icinden ne geciyorsa onu yap.
Ama lutfen o cok sevdigin kedilerden bir tane sahiplen. Senin icin tetikleyici ve motive edici olur.
Ben seni Irvin d. Yalom'un love's executioner and other tales of psychotherapy kitabindaki bir karaktere benzettim. Hikayen cok benzemese de bana onu andirdin. Okumadiysan bunu tavsiye edebilirim sana sadece. :)
Umarim istediklerini basarir ve sonuclarindan mutlu olursun.
Basardin messieteşekkür ederim bakacağım en kısa sürede :)
teşekkür ederim ben de şu an karşısında oturup bakıyorum ve kendimle gurur duyuyorumKitaplığına bayıldımmmm.
Messie cok guzel olmus ozzelikle kitapligina bayildim.kasiklarinda cok cici bu arada.leke var demissin su lekesi olabilirmi buradan cok net gorunmuyor.
Parke oyle hemen kabarmaz pronto ile sil.
Tezgahtaki lekeler camasirsuyu ile cikar.
teşekkür ederim önerilerin için, hemen uygulamaya geçicem.2. Su lekesi olabilir mi? Olmadi bi kaba camasir sulu bi su hazirla kaynar su dok oyle beklesinler sonra dularular kaldirirsin tekrardan.
3.tebriks
4. Lavobaya deterjanlri boca et, sonrada sungr degil bulasik teliyle ov. Aspirin gibi urunler yag coz gibi vs kullan.
5. Direk supurgeyle yapsan kenara deymeyebilir. Hani su sapli fircalar varya. Orayi da yine ciflersen cikar.
6.kitaplik cok ic acici duruyor tebriks:)
8. At gitsin. Tepsiye ihtiyacin yok tek kisisin. Yemek icin borcam, kek vs icinde kek kalibi tamamdir.
9. Cifle ve bulasik sungeriyle cok az suyla sil kurula.
10 buhar onu yumusatir. Buharli mopun olsa cok ise yarardi. Olmadi ktilla su buharini kullan. Yine deterjan ve bulasik sungeriyle ov.
11. Sinek ilaci :) copler gidince ev temizlenince ilaci da sikinca gidecekler geldikleri yere :)
Bpyle simdi iste tek tek ovalamak falan zor biliyorum ama bunu bi kere boyle ugrastirici yapacaksin. Ben sık cam sildigim icin ve hergun cam onunu bi aldigim icin oyle bi silip geciyorum cam silerken. Yada banyoyu sık yikayinca oturup elinle ovalanamana gerek kalmaz. Yada yerler temiz olunca bi viledayla silip gececeksin. Yani bu en zor temizligin. Bu arada bence sen is bilmez degilsin.oturup dusakabini dis fircasiyla temizlemeye calisan kisi mukemmelliyetcidir. Belki de ondan bu kadar saldin. Yalptin mi saglam yapiyosun. Ellerine saglik.
teşekkür ederimBasardin messie
Mis gibi olmus kitapligina bayildimm ellerine saglik.
Bu gece kalan copleride at komsu teyzelere caktirmadan
Müdürüm az biraz sulandırıp yaparsan olr bence biraz fazla bekletirsin fıs fıslı sikarsın derz hariçValla sağolun hepiniz, sıkıp dışarı kaçar biraz bekletirim, ağzımı burnumu kapatır durulamaya girerim, bir kere kireç sökücüyle çamaşır suyunu karıştırma gafletine düştüm banyodan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum, resmen kimyasal bomba oldu:))) artık daha dikkatliyim böyle ürünlere karşı.
Biz yazılırken konu sahibesine kırıcı yorum yazan hanımlar ve aralarında polemiğe girenler gözümden kaçmıyorsunuz, rica ediyorum konu amacından sapmasın.
teşekkür ederim
4 poşet çöp kaldı bu arada
Ya o urun hangi urun ismi neMüdürüm az biraz sulandırıp yaparsan olr bence biraz fazla bekletirsin fıs fıslı sikarsın derz hariçbende de var fena güçlü zaten biz bimciyiz fakirin dostu
çok teşekkür ederim. aynen çok iyi fikir. bi kahve içeyim bugün hiç içmemiştimVay beee kitaplik vee cekmece duzenin cok guzell olmuss sasirdim dogrusuu... finali bir kahve fincanla kapat bence....
bu gece bitiricem çöpleri, konteynır da boşGece at 2 tane daha ha ne dersin ? :) bi daha kucucuk poset bile biriktirme. Senin modunu hep onlar dusurmus. Hergun copunu duzenli atarsan hic is birikmez. O tepsiyi de at ilk cople ondan daha hayir gelmez :)
çok teşekkür ederimEllerinize sağlık şimdiden güzel olmuş , böyle devam edin motivasyonunuz düşmesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?