konu sahibi çok tatlı bu kadar (sözde temiz) temiz düzenli kadınların olduğu bir formda bu kadar şirin gözükmek
tebrik ederim
Ay ne pileyin ben ingilterede yaşadığını pilavIngiltere'de belediyeyi aramak...
Temizlikci tutmak.
Ayri bir gezegen orasi Feraceli.
yapasım gelmiyor kısmını geç işin püf noktası bu hem temizlik yapmak terapi gibidir sonrası büyük zevköncesi ve sonrası fotoğrafları çekip sizlere göstermek istiyorum, neler başardığımı kendim de göreyim diye.
ama sanırım forum dışından da görülebiliyor bu fotoğraflar. herhangi bir detaydan tanıdık birinin kim olduğumu öğrenmesini istemiyorum.
şifreli albüm yapma gibi bir şansım var mı?
*iş görüşmesinden geldim, kabul edilmedim. biraz dinlenip temizliğe koyulacağım. canım da sıkıldı, hiçbi şey yapasım gelmiyo.
Ay ne pileyin ben ingilterede yaşadığını pilav
O zaman kraliçe elizabeth'i arayak arkadaşa bi yardımcısını yollasın pardon feda etsin
Valla Kraliceden temizlik istersek yanlis anlasilir kapida SAS belirir korkakrim ki!!!Ay ne pileyin ben ingilterede yaşadığını pilav
O zaman kraliçe elizabeth'i arayak arkadaşa bi yardımcısını yollasın pardon feda etsin
OOOO muhtesem bir ulke cok severim Schnitzel + beyaz sarap OMG enfes bir ulkede yasiyorsunuz...avusturya'da yaşıyorum
Ben görüşürüm kendüsüyle muazzam ingilizcemleValla Kraliceden temizlik istersek yanlis anlasilir kapida SAS belirir korkakrim ki!!!
Eyyy gidi ey avusturya muazzam bi yer ya boz anca google görsellerden bakarızavusturya'da yaşıyorum
Ok caya krema once mi konur sonra mi, salatalik sandvicleri yerken nasil kirinti dusurulmez, ust dudak kipirdamadan konusabilirseniz bunlari yakalarsaniz isleriniz iyi gider eminim!Ben görüşürüm kendüsüyle muazzam ingilizcemle
Valla Kraliceden temizlik istersek yanlis anlasilir kapida SAS belirir korkakrim ki!!!
OOOO muhtesem bir ulke cok severim Schnitzel + beyaz sarap OMG enfes bir ulkede yasiyorsunuz...
Bir o kadar da irkci....
Messie kendi profiline koy fotari sonra kaldir.boylece yakalanma riskin azalir.bence hiç ırkçı değiller
ama güzel ülke evet, severim çok.
Hayat kurtaran önerilerin için tişikir idirim cınımOk caya krema once mi konur sonra mi, salatalik sandvicleri yerken nasil kirinti dusurulmez, ust dudak kipirdamadan konusabilirseniz bunlari yakalarsaniz isleriniz iyi gider eminim!
ben o programı çok aradım ama fragman dışında bulamıyorum,bana link atabilir misinizdoktora gitmeden nasıl kendine teşhis koydun ki, eğer gerçekten hastaysan buradan alacağın herhangi bir önerinin seni motive edeceğini sanmam, ama temizlik firmalarından birini çağırıp büyük bi temizlik yaptırdıktan sonra düzenli temizlikçi alabilirsin eve, ay aklıma tv deki "temizlik hastaları" programını getirdin, o programı izlesen daha çok motive olursun valla
ben o programı çok aradım ama fragman dışında bulamıyorum,bana link atabilir misiniz
Onceden trt hd de veriyorlardı canım şimdi TLC de veriyorlar ama büyük evlere geçtiler şato gibi yerlerin düzenleme temizliğini yapıyorlarben o programı çok aradım ama fragman dışında bulamıyorum,bana link atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?