Ben o.mesaji gulerek okumustum sanki canli bomba alarmi var kacin hayatiniz tehlikede:)Siz belki uzmansınız ben bilemem ama 2 sayfada bir arkadasta
ahdhagdabh var
2 sayfada bır arkadasta gksglsşlgsşdflgsş var
yazmanız gercekten cok komık.
Üstelik biz neden bahsettiğinizi bile bilmiyoruz bırde sonunda hayatınız tehlıke demıssınız
Soylemek var soylemek var. Oyle korkunc bir sekilde fikrini soyledi ki konu sahibi onca yorum arasindan bi bu yorumdan rahatsiz oldu. Bende dedim kansizlik vardir belki halsizligin ondandir diye ama hey bdv kadinlari bu kadin kansizliktan gidecek kormusunuz demedim. Ay neyse ya sakinim :)
Ben o.mesaji gulerek okumustum sanki canli bomba alarmi var kacin hayatiniz tehlikede:)
Konun uzmani kisiler teshis koyar benim bildigim bizler tavsiye verebiliriz.
merhaba arkadaşlar,
henüz yeni okudum geceden beri mesajlarınızı. iyi kötü bütün yorumlarınız için teşekkür ederim. dün gece birkaç parça çöp atmakla başlamıştım, kullanacağım bulaşıkları yıkayıp kurulayıp yerleştirdim. kullanmayacağım fazlalık olan tabak çanak hepsini atacağım. gözümde büyütmemin sebebi bu kadar çok olması zaten. bir tane tabak takımım var, 6 taneyken 5 tane kaldı. onu atmaya kıyamıyorum. bir daha aynısını bulamam bile. onun dışında her şeyi gözden çıkardım. mutfaktaki temizlik bitmiş değil. tabakları koyduğum dolabı ve kaşık çatal koyduğum çekmeceyi düzenledim, sildim. bunun dışında iki dolap, buzdolabı, raflar var temizlenecek. yerleri de süpürüp silmem gerekecek. gece olduğu için süpürgeyi açamamıştım. sinek kabilesi mutfakta yaşadığı için de orayı boyatmaya karar verdim temizlik bittikten sonra. silmekle olacakmış gibi görünmüyor. banyoda da ufak ufak temizliğe başladım, diş fırçası yardımıyla araları, fayansları, duşa kabinin minik aralarını temizledim. ince işini yaptım. banyoda her şey için bir kutu almıştım ayrı ayrı, bunlardan dolayı toparlaması çok kolay oluyor. evin diğer bölümleri için de deneyeceğim. bunun dışında süpürüp silmesi kaldı yine.girişte toparlamam gereken yerler var, ayakkabı dolabı, dağınıklık ve yerler. mutfak evin ortasında olduğu için orası tam anlamıyla temizlendiğinde sanırım içim ferahlayacak.
yatak odası ve salonda çöp bulundurmuyorum şu an, bir süre önce hepsini toparladım. çöplerine ayırdım. atılmayı beklenen onlar. bir misafirim gelecek olsa bi saat içinde salonu pırıl pırıl yapabilirim, toparlanması ve silip süpürülmesi gerekiyor sadece. böyle yazarken çok kolay oluyor. ... oha şu an başvurduğum bir iş yerinden telefon aldım. uzun süredir farklı bir iş arıyorum (şu an tezgahtarlık yapıyorum), kendi bölümümden olan bir işti bu, ve görüşmeye çağrıldım :) inanamıyorum çıldırcam :) :)))))))))))))))))))))))
bugün görüşme, iki saat sonra
ÖNEMLİ BİR NOT
çok ama çok aşırı derecede fazla giysim var. gerçekten çok. normal bir insan boyutlarında değil. yirmi ayrı kadın giydirirsin. temiz kıyafetim var. yok değil. kendi özel giysilerimi iş yerinde yıkattırabiliyorum. iş giysilerim de orada yıkanıyor. bu açıdan bir sıkıntı yaşamıyorum.
yani ne giyeceksin, çok pissin demeyin. bu evden çıktığım anda tertemizim. arkadaşlarımdan, işyerimden kimse böyle bir şeyden şüphelenmiyor. daha çok evde illegal işler yaptığımdan şüpheleniyolar, kimseyi almıyorum diye.
bunu da not olarak geçmek istedim. çok merak ediyorsunuz, sağolun.
akşam eve geldikten sonra devam edicem temizliğe, evden çıkarken küçük bi poşet çöp daha atmayı planlıyorum.
sevgiler ve çok teşekkürler :)
ben de kiracın olmak is-te-mez-DIM.Ev sahibin olmak is-te-mez-DIM..... Geçmiş olsun yine de.
Is gorusmende basarilar cok sevindim umarim ise aalinirsin.merhaba arkadaşlar,
henüz yeni okudum geceden beri mesajlarınızı. iyi kötü bütün yorumlarınız için teşekkür ederim. dün gece birkaç parça çöp atmakla başlamıştım, kullanacağım bulaşıkları yıkayıp kurulayıp yerleştirdim. kullanmayacağım fazlalık olan tabak çanak hepsini atacağım. gözümde büyütmemin sebebi bu kadar çok olması zaten. bir tane tabak takımım var, 6 taneyken 5 tane kaldı. onu atmaya kıyamıyorum. bir daha aynısını bulamam bile. onun dışında her şeyi gözden çıkardım. mutfaktaki temizlik bitmiş değil. tabakları koyduğum dolabı ve kaşık çatal koyduğum çekmeceyi düzenledim, sildim. bunun dışında iki dolap, buzdolabı, raflar var temizlenecek. yerleri de süpürüp silmem gerekecek. gece olduğu için süpürgeyi açamamıştım. sinek kabilesi mutfakta yaşadığı için de orayı boyatmaya karar verdim temizlik bittikten sonra. silmekle olacakmış gibi görünmüyor. banyoda da ufak ufak temizliğe başladım, diş fırçası yardımıyla araları, fayansları, duşa kabinin minik aralarını temizledim. ince işini yaptım. banyoda her şey için bir kutu almıştım ayrı ayrı, bunlardan dolayı toparlaması çok kolay oluyor. evin diğer bölümleri için de deneyeceğim. bunun dışında süpürüp silmesi kaldı yine.girişte toparlamam gereken yerler var, ayakkabı dolabı, dağınıklık ve yerler. mutfak evin ortasında olduğu için orası tam anlamıyla temizlendiğinde sanırım içim ferahlayacak.
yatak odası ve salonda çöp bulundurmuyorum şu an, bir süre önce hepsini toparladım. çöplerine ayırdım. atılmayı beklenen onlar. bir misafirim gelecek olsa bi saat içinde salonu pırıl pırıl yapabilirim, toparlanması ve silip süpürülmesi gerekiyor sadece. böyle yazarken çok kolay oluyor. ... oha şu an başvurduğum bir iş yerinden telefon aldım. uzun süredir farklı bir iş arıyorum (şu an tezgahtarlık yapıyorum), kendi bölümümden olan bir işti bu, ve görüşmeye çağrıldım :) inanamıyorum çıldırcam :) :)))))))))))))))))))))))
ÖNEMLİ BİR NOT
çok ama çok aşırı derecede fazla giysim var. gerçekten çok. normal bir insan boyutlarında değil. yirmi ayrı kadın giydirirsin. temiz kıyafetim var. yok değil. kendi özel giysilerimi iş yerinde yıkattırabiliyorum. iş giysilerim de orada yıkanıyor. bu açıdan bir sıkıntı yaşamıyorum.
yani ne giyeceksin, çok pissin demeyin. bu evden çıktığım anda tertemizim. arkadaşlarımdan, işyerimden kimse böyle bir şeyden şüphelenmiyor. daha çok evde illegal işler yaptığımdan şüpheleniyolar, kimseyi almıyorum diye.
akşam eve geldikten sonra devam edicem temizliğe, evden çıkarken küçük bi poşet çöp daha atmayı planlıyorum.
bunu ben de daha önce yaşadım :) intihar etmek için temizlik yapmaya karar verdim. yaptım da. sonra ev temizken arkadaşlarımı çağırayım dedim...Sen beni güldürdün Allahda seni güldürsüngecenlerde bende intihar etsem, polis bile intihar oldugunu anlamaz pislikden sanar demistim. Sonrasinda evi temizleyip intihar etmeye karar verdim. Temizlik yaparken intihar etmeyi unuttum
Saka bi tarafa önce cöpleri cikar evden sonra mutfagi temizle sonra banyoyu...
Benimle ayni ülkedeysen beni cagir beraber yapalim yanliz bende cok sıkılıyorum temizlikden
merhaba arkadaşlar,
ÖNEMLİ BİR NOT
Hep yaşayın mutlu yaşayın, siz bu karmaşadan kurtulacaksınız, umarım sizin herşey daha iyi olur.bunu ben de daha önce yaşadım :) intihar etmek için temizlik yapmaya karar verdim. yaptım da. sonra ev temizken arkadaşlarımı çağırayım dedim...yaşıyorum
İyi de özgür ifadenizin başka bir insanı huzursuz edebileceğini söylüyorum, söylemenin bin tane yolu var.
Ayrıca size özel bir kastım olmadığını belirttim, konuda etiketlenmişim ve dikkat sizin mesajlarınıza çekilmişti, dolayısıyla onları alıntıladım.
Yeterince uzun kaldığımı düşünüyorum, benim de vardı öyle bir buddy'im :)
Gullahorn'un teorisini bulmuş, sunmuşsunuz güzel ancak bir teorinin her insana uygulanamayacağını bir diğer konuda tartışmıştık. Adı üzerinde teori, yasa değil. Bu tüm insanlar bu şekilde olmak zorunda değil. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu. Ki bence siz de emin değilsiniz ki 4-5 tane teşhis koymuşsunuz kadına. Şu anda teşhise değil motivasyona ve desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, adı çok mühim değil. asdfg hastalığı olsun xcvbn hastalığı olsun.
Türklerin neden bu kadar adaptasyon sorunu olduğunu söyleyeyim, her gittikleri yerde kendi lafım geçer, benim kültürüm uygulanacak kafasında olmaları. En çok problem çıkaran topluluklardan da birisi zaten toplumumuz. Halbu ki gittiğin yerin kurallarına saygılı olmak mühim diye düşünüyorum.
Sen gidip orada domuz eti yemek zorunda değilsin ama "pis gavurlar domuz eti yiyorlar, domuz eti yasaklansın" diye ayaklanırsan sana noluyor derler.
Ya da senin geldiğin yerde kadınlar daha kapalı giyiniyor olabilir ancak buradaki kadınlar ne böyle, tahrik oluyoruz, kadınlar kapansın, ülke dinle yönetilsin vb modlara girersen sana noluyor derler.
Siz belki uzmansınız ben bilemem ama 2 sayfada bir arkadasta
Soylemek var soylemek var. Oyle korkunc bir sekilde fikrini soyledi ki konu sahibi onca yorum arasindan bi bu yorumdan rahatsiz oldu. Bende dedim kansizlik vardir belki halsizligin ondandir diye ama hey bdv kadinlari bu kadin kansizliktan gidecek kormusunuz demedim. Ay neyse ya sakinim :)
var
2 sayfada bır arkadasta gksglsşlgsşdflgsş var
yazmanız gercekten cok komık.
Üstelik biz neden bahsettiğinizi bile bilmiyoruz bırde sonunda hayatınız tehlıke demıssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?