Düşük değil. Burada kiralar bu şekilde. Benimde harcamalarım var. Kışın ev taşımak istemiyorum. Köpeğim var tekrar kabul eden yer bulmak istemiyorum. Kışın ev bulmakta sıkıntı küçük yerde.ben şöyle düşünüyorum: evler bu civardaysa ve ev sahibine pabuç bırakmak istemiyorsam taşınırım. 1250 lira da aşırı aşırı düşük, bu kadar düşük bir kira için ev sahibiyle hiç hiç dalaşmam. tabii ki herkesin bir yapısı var. kira tutarı cidden az. yani değmez kendinizi böyle germeye.
Benim köpeğim var köpek kabul eden yer bulmak zor. Ayrıca ben adam ilk dediğinde 3 ay önce 1200 ü kabul etseydim şimdi 1500 yapalım diyecekti. Ayrıca bedava ya da değil sonuçta kiramı günü gününe ödüyorum. Niye daha fazla vereyim her şeye ederinden fazla vereceksek neyden kisacağız ?1250 şu devirde bedava sayılır. Bende 1250 lira için kendimi gerip,elin adamıyla uğraşmazdım sanırım.
Şu anda 1250 önermedi mi adam? Onu diyorum işte kabul ederdim diye. Evden çıkta demiyorum ki zaten. Tam tersi böyle şeylerle uğraşmamak için 1250'yi kabul ederdim diyorum.Benim köpeğim var köpek kabul eden yer bulmak zor. Ayrıca ben adam ilk dediğinde 3 ay önce 1200 ü kabul etseydim şimdi 1500 yapalım diyecekti. Ayrıca bedava ya da değil sonuçta kiramı günü gününe ödüyorum. Niye daha fazla vereyim her şeye ederinden fazla vereceksek neyden kisacağız ?
o zaman keşke kabul etseydiniz.Düşük değil. Burada kiralar bu şekilde. Benimde harcamalarım var. Kışın ev taşımak istemiyorum. Köpeğim var tekrar kabul eden yer bulmak istemiyorum. Kışın ev bulmakta sıkıntı küçük yerde.
o zaman keşke kabul etseydiniz.
Şu anda 1250 önermedi mi adam? Onu diyorum işte kabul ederdim diye. Evden çıkta demiyorum ki zaten. Tam tersi böyle şeylerle uğraşmamak için 1250'yi kabul ederdim diyorum.
Kış ortasında ev bulmak ve taşınmak heleki köpekle çok zor. Temmuzda tayinciler olacak o zaman taşınırım.500 lira için şu strese çekişmeye değmez. Ev sahibi hamurunu belli etmiş. Sürekli hır gür çekemem, anladığım kadarıyla çoluk çocuk da yok. Ben olsam taşınırdım.
Ben kabul etmeyeceğim. Kafasına göre zam yapacaksa neden kanunlar var sorum da bu yöndeydi zaten.
Kanunlar var evet ama kanunları takan kimse yok malesef ve sizin dediğiniz miktarla adamın istediği miktar arasında 250 lira fark var sadece. 250 lira gerçekten para değil şu devirde. O yüzden ben olsam kabul ederdim diyorum. Üstelik köpeğim var,kabul edecek yerde bulamam diyorsunuz. Kendi kendinizi zora sokmuşsunuz.Ben kabul etmeyeceğim. Kafasına göre zam yapacaksa neden kanunlar var sorum da bu yöndeydi zaten.
Mesele 250 lira değil inanın sürekli zam istemesiKanunlar var evet ama kanunları takan kimse yok malesef ve sizin dediğiniz miktarla adamın istediği miktar arasında 250 lira fark var sadece. 250 lira gerçekten para değil şu devirde. O yüzden ben olsam kabul ederdim diyorum. Üstelik köpeğim var,kabul edecek yerde bulamam diyorsunuz. Kendi kendinizi zora sokmuşsunuz.
Anladım ama ilk oturduğunuz miktar 600 liraydı değil mi? Baya cüzi bir miktarmış. Sonrada 750 lira olmuş. Bundan dolayı kira arttırmıştır muhtemelen. Evet çok sinir bozucu haklısınız. En başta o fiyata vermeseymiş daha mantıklıymış. Ama şu an zamlı fiyatları da makul olduğu için kabul edebilirsiniz bence diye yazmıştım ben.Mesele 250 lira değil inanın sürekli zam istemesi
o zaman ona uygun davranıp adamla iyi gecinseydinizDüşük değil. Burada kiralar bu şekilde. Benimde harcamalarım var. Kışın ev taşımak istemiyorum. Köpeğim var tekrar kabul eden yer bulmak istemiyorum. Kışın ev bulmakta sıkıntı küçük yerde.