Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Siz bu farklı nickleri nasıl anlıyorsunuz ya

Fake diyen arkadaşlar bunun aynı modelinden benim okulda da var , öğretmen , eşinden boşandı bir oğlu var onun da , sürekli anlatır anlatır şöyle oldu böyle oldu diye , biz akıl veririz evet mantıklı der gidip kendi bildiğini yapar ve her işinden de mutlaka zarar görür , ben o yüzden konu sahibinin gerçekliğine inanıyorumki :)

Armutun sapı üzümün çöpü derken düştüğünüz şu duruma bakın. Asansör yok karpuzu nasıl çıkarıcam diye bile bahane uydurdunuz. Vallahi düşmana ihtiyacınız yok kendiniz varken . Muhittin bey ve oğlu bir garip ama siz de normal değilsiniz. Daha kimle karşı karşıya olduklarının farkında değiller. Anlayınca eminim evi barkı kapayıp kaçarlar

niye kredi çeksin?
bankada ki parasına kıysın bir zahmet...

Dün naapıcam dedin Bi sürü akıl verdik hep bir bahane buldun yok tadilatla uğraşamam yok Korkutmayin beni. Bu yüzden bugün olanlarda senin suçun artık korkmalısın sahiden alarmda taktırma boşver açacak konun olur. Olmadı Muhit muhit dolaşırsın.

okyanus geçen gene konu açmıştı yine var yani:))
kocası başka bir kadını hamile bırakmış...

bu nedir böyle muhittin bitti bir de oğlu başladı. böyle iş mi olur şaka gibi.
bence durumunuz varsa masraftan kaçınmayın derhal ayrılın o evden. yoksa bu gidişle başınıza çok daha farklı sıkıntılar gelecek...

Okyanus kocası aldatıp duran, boşanıp boşanıp evlenen kadın.
İlkbaharı bekliyorum hiç boşanmadı, baba evine gitti döndü gitti döndü. Kocası babasını sokak ortasında dövdü, uzaklaştırma kararı çıktı. Devamlı para hesabı yapıp duruyor.

Kendimi Flash tvde programın ortasında ekranda belirip konuyu anlatan Perihan Savaş gibi hissettim bir an.

Hemen bir avukatla görüşün.

Öğrenci evi mi?
Eşyalı mı tuttunuz evi?

kilidi değiştirin,zorunlu olmadıkça muhattab olmayın son olarak çamaşır makinasını bir posta 90 derece boş çalıştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…