- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 41
- Konu Sahibi Beyazlale144
Herşey para değil.1650 liram yandı.feshetttim sözleşmeyi.
Şimdiki evimde devam edecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durum ne şimdi, resmi olarak boşandınız mı yoksa dava devam mı ediyor?Herşey para değil.1650 liram yandı.feshetttim sözleşmeyi.
Kafa mı buluyorsun, ciddi soruyorum ?Herşey para değil.1650 liram yandı.feshetttim sözleşmeyi.
Dün çamaşır makinasını bana indireceklerdi.anahtar onlardaydi.kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum
Önce babasını aradım.durum bu dedim.evden çıkmak istiyorum.7000 kusur para istedi.uzlasmadi.mahkemeye veririm alırım dedi.
Emlakcuyu aradım.acmadi.sonra açtı.bagirarak konuştum.o onları savundu.o sizin kardeşimiz vs dedi.
Midem bulandı kizlar.ev iyi evin konumu iyi ama çevre varoş ev sahibi böyle.
Uzlaşma yoluna gittim.cok da masraf ettim artı mahkeme masrafı diyor.isime de gelmedi.
Babası evdeki tüm tamiratları yapmış.emlakciya dedim burada oturacaksam bir kilidi degistirecem.iki benimle bu tarz diyaloglara görülmeyecek.3.banka hesap numarası verecekler.kimse ile muhatap olmayacağım
Siz olsanız napaarsiniz.ne biçim.insanlarmis
En son Allah çarpsın falan demişti, belki de çarpılmıştırKafa mı buluyorsun, ciddi soruyorum ?
sen taktın ama adamın başını yakıcanNormalde kimseye böyle bir şey yazmam ama lütfen Kocanıza geri dönün.
Yalvarın yakarın ama o adamı ikna edin.
bi de konuya yazarak çalış zor oturuyor çünkü olay örgüsü.hatta oturmuyor çoğu zamanİlkbaharı bekliyorum, sarımanolyam , acıkahve vs diye bir sürü nicki var.
Bak yukarıda bir link paylaştım. Orayı okursan sende konuya vakıf olacaksın
Allah'ını seven şema üzerinde anlatsınbi de konuya yazarak çalış zor oturuyor çünkü olay örgüsü.hatta oturmuyor çoğu zaman
Yok hamile değil yani haftasonu kocasıyla sevişti ama hormonları berbat halde olduğu için %100 koruma kalkanı oluştu otomatikman imkansız-mış hamile kalması 3 gün sonra bakınız-> yeni konu : hamileyimBen en son hamile diye okumustm dogumda hizli olmus galiba
versiyon dediyseniz tamam.Ablacım sen ne anlatıyon yine yaKizlar ev sahibi geçici bir ev açmış.camasir makinasını bana vermeyi teklif etti.tamam dedim 70 lira montaj taşıma parası verdim.anahtar onlardaydi.ev sahibinin oğlu kapıyı açtı Zile bastım.otomatik çalışmıyordu.geldi.ben ünv öğrencisiyim İstanbul'da okuyuyorum.camasir attım size taşıdığını makinaya dedi.ben versiyon dedim.ic camasirlarim da dedi.ben aliyim dedi.1650 lirayı bırakıp geldim.mahkemeye vermekle tehdit etti.avukatla görüştüm.alirmis o parayı.benim o evde evladıma yaşamam mümkün degildi
Yook müge anlı daha çok yakışır. Yahu nasıl toparladınız bu kadar konuyu ve faillerini .tebriklerOkyanus kocası aldatıp duran, boşanıp boşanıp evlenen kadın.
İlkbaharı bekliyorum hiç boşanmadı, baba evine gitti döndü gitti döndü. Kocası babasını sokak ortasında dövdü, uzaklaştırma kararı çıktı. Devamlı para hesabı yapıp duruyor.
Kendimi Flash tvde programın ortasında ekranda belirip konuyu anlatan Perihan Savaş gibi hissettim bir an.
Muhittin Bey'in üniversiteli, don yıkayan oğlu kendi evinde miydi, sizin tuttuğunuz evde miydi olaylar esnasında?Kizlar ev sahibi geçici bir ev açmış.camasir makinasını bana vermeyi teklif etti.tamam dedim 70 lira montaj taşıma parası verdim.anahtar onlardaydi.ev sahibinin oğlu kapıyı açtı Zile bastım.otomatik çalışmıyordu.geldi.ben ünv öğrencisiyim İstanbul'da okuyuyorum.camasir attım size taşıdığını makinaya dedi.ben versiyon dedim.ic camasirlarim da dedi.ben aliyim dedi.1650 lirayı bırakıp geldim.mahkemeye vermekle tehdit etti.avukatla görüştüm.alirmis o parayı.benim o evde evladıma yaşamam mümkün degildi
'Çocuk' olmaktan çıkıp 'evladım' olmuş. Bu da KK nın başarısı. Tedavi masrafını cebe indirip, burda terapiyi bedavaya getirdiniz. Bu da bişey.Kizlar ev sahibi geçici bir ev açmış.camasir makinasını bana vermeyi teklif etti.tamam dedim 70 lira montaj taşıma parası verdim.anahtar onlardaydi.ev sahibinin oğlu kapıyı açtı Zile bastım.otomatik çalışmıyordu.geldi.ben ünv öğrencisiyim İstanbul'da okuyuyorum.camasir attım size taşıdığını makinaya dedi.ben versiyon dedim.ic camasirlarim da dedi.ben aliyim dedi.1650 lirayı bırakıp geldim.mahkemeye vermekle tehdit etti.avukatla görüştüm.alirmis o parayı.benim o evde evladıma yaşamam mümkün degildi
Dün naapıcam dedin Bi sürü akıl verdik hep bir bahane buldun yok tadilatla uğraşamam yok Korkutmayin beni. Bu yüzden bugün olanlarda senin suçun artık korkmalısın sahiden alarmda taktırma boşver açacak konun olur. Olmadı Muhit muhit dolaşırsın.