- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.317
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
Neden ayrildilar ki
O değilde 1650₺ önemsiz, benim ruh sağlığım daha önemli diyor ama kocasından 1500 lira almak için yukarıda ki durumu yapıyor. Boş yere ban yemeyeyim'' .kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum ''
Şimdi şunu açıkla bize.
Kapıyı Muhittin Bey'cigimizin oglu açtı ise anahtar zaten onda evine girmek için nasıl izin alıyor bir daha ?
Sepeti verin ben alırım eve girmesin derken ?
Para gidecek diye doktora gitmiyor ama 1650 tl'yi görmezden geliyor.O değilde 1650₺ önemsiz, benim ruh sağlığım daha önemli diyor ama kocasından 1500 lira almak için yukarıda ki durumu yapıyor. Boş yere ban yemeyeyim
'' .kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum ''
Şimdi şunu açıkla bize.
Kapıyı Muhittin Bey'cigimizin oglu açtı ise anahtar zaten onda evine girmek için nasıl izin alıyor bir daha ?
Sepeti verin ben alırım eve girmesin derken ?
İlkbaharı bekliyorum, sarımanolyam , acıkahve vs diye bir sürü nicki var.ben harıc herkes konu sahıbını tanıyor sanırım
kım kı ?
Ay çok uzun anlatması biz müdavimiyiz arkadaşınben harıc herkes konu sahıbını tanıyor sanırım
kım kı ?
Eskiden bir okyanus vardı.ben harıc herkes konu sahıbını tanıyor sanırım
kım kı ?
Ya su sari manolya heralde kız gecen yine bi konu da para muhabbeti vardi. Benim hatirlafigim baya once bava evinee gitti babayla gecibemedi kocaya dondu derken bi kısır dongu yasandi. Ablamizin bankada 40 bini falan vardi. Kesin bu o kadin yaben harıc herkes konu sahıbını tanıyor sanırım
kım kı ?
Eskiden bir okyanus vardı.
Elli defa kocasıyla boşanıp evlenen.
Fredinin kabusu gibi elli çeşit nick alıp alıp baştan anlatıyor.
Tabi biz biliyoruz artık kendisini.
İlkbaharı bekliyorum vardı bilir misin bilmem.
Babası kocasını dövdü diye kendi babasına demedigini bırakmamıştı.
pekı okyanusla sarı manolya aynı kısıler mı :)Ya su sari manolya heralde kız gecen yine bi konu da para muhabbeti vardi. Benim hatirlafigim baya once bava evinee gitti babayla gecibemedi kocaya dondu derken bi kısır dongu yasandi. Ablamizin bankada 40 bini falan vardi. Kesin bu o kadin ya
Aaa okyanus mu ? Abi cok karisik ya bu ne boyle. Sari manolyada ayni mi ? Ben olayi orda yakaldim. Ama okyanusu da 3 kere ayni kocayla evlendi diye hatirliyorumEskiden bir okyanus vardı.
Elli defa kocasıyla boşanıp evlenen.
Fredinin kabusu gibi elli çeşit nick alıp alıp baştan anlatıyor.
Tabi biz biliyoruz artık kendisini.
İlkbaharı bekliyorum vardı bilir misin bilmem.
Babası kocasını dövdü diye kendi babasına demedigini bırakmamıştı.
Biz nere düstük yapekı okyanusla sarı manolya aynı kısıler mı :)