Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Neden ayrildilar ki

Buyurunuz bu farklı nicklerden biriyle açtığı konu. Pek çok farklı nicki var.

ev sahıbı eskı makınasını sıze mı bırakmıs anlamadım ? bızde kıracıyken ev sahıbı tum beyaz esyalarını bırakmıstı bızım kendımızın var dıye onları garaja koymus kendımınkını monte etmıstım oyle bırsey mı?
yoksa ortak mı kullanıyorsunuz sızın evdekı camasır makınasını onu anlayalım once

'' .kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum ''

Şimdi şunu açıkla bize.
Kapıyı Muhittin Bey'cigimizin oglu açtı ise anahtar zaten onda evine girmek için nasıl izin alıyor bir daha ?
Sepeti verin ben alırım eve girmesin derken ?

Size öyle kızıyorum ki. Üç kuruş harcamamak için rezil olup daha çok masraf yapıyorsunuz. Güzel bir muhitte boş bir ev tutup bankadaki paranızdan eşya alıp koysaydınız ya... 😕 Böyle sürekli taşınıp milletin eşyalarını kullanıp muhattap oluyorsunuz gereksiz insanlarla. İmkanınız da var.

'' .kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum ''

Şimdi şunu açıkla bize.
Kapıyı Muhittin Bey'cigimizin oglu açtı ise anahtar zaten onda evine girmek için nasıl izin alıyor bir daha ?
O değilde 1650₺ önemsiz, benim ruh sağlığım daha önemli diyor ama kocasından 1500 lira almak için yukarıda ki durumu yapıyor. Boş yere ban yemeyeyim 😬

O değilde 1650₺ önemsiz, benim ruh sağlığım daha önemli diyor ama kocasından 1500 lira almak için yukarıda ki durumu yapıyor. Boş yere ban yemeyeyim 😬
Para gidecek diye doktora gitmiyor ama 1650 tl'yi görmezden geliyor.
s...... beni inanmam !

İyi de başta çamaşır yikamistim demiş sepet istemissiniz. Sorun etmemissiniz. İç Çamasiri olunca olay çıkmış. Hiç bişey anlamadım.

Şimdi şunu açıkla bize.

çamaşır mak kurmak için anahtarı ev sahibine vermiş. geldiğinde anahtarı almak için kapılarını çalmış açan muhittinin oğluymuş. oğlanda bende geleyim mak. çamaşır attıydım demiş......

Bnm Tutumlu ötesi arkadaşım için açtığım konuda kızın parası yok ne yapsın, sanebçne diye msjlar geldi ama, bu bayan da Tutumluluk yaptığı için denmedik laf bırakılmadı... Buna bişi deniyordu ama neyse...

Şu an oturdum cidden hesap yaptım rastgele bir siteden çünkü mantıklı hareket etmiyorsun
36 ay vadeli 20.000 ihtiyaç kredisine baktım ayda ödemesi 900 lira
20.000 fazla bile ama gerekli gereksiz sıfırdan döşersin evini
Nafakayla birlikte neredeyse 5000 lira alıyorsun, çok rahat evini geçindirirsin

Ama sen kolaycılığa alışmışsın, kocanla olmak istiyorsun bir şeyleri birileri halletsin istiyorsun.

ben harıc herkes konu sahıbını tanıyor sanırım
kım kı ?:KK34:
Eskiden bir okyanus vardı.
Elli defa kocasıyla boşanıp evlenen.
Fredinin kabusu gibi elli çeşit nick alıp alıp baştan anlatıyor.
Tabi biz biliyoruz artık kendisini.
İlkbaharı bekliyorum vardı bilir misin bilmem.
Babası kocasını dövdü diye kendi babasına demedigini bırakmamıştı.

ben harıc herkes konu sahıbını tanıyor sanırım
kım kı ?:KK34:
Ya su sari manolya heralde kız gecen yine bi konu da para muhabbeti vardi. Benim hatirlafigim baya once bava evinee gitti babayla gecibemedi kocaya dondu derken bi kısır dongu yasandi. Ablamizin bankada 40 bini falan vardi. Kesin bu o kadin ya :KK53:

Ya su sari manolya heralde kız gecen yine bi konu da para muhabbeti vardi. Benim hatirlafigim baya once bava evinee gitti babayla gecibemedi kocaya dondu derken bi kısır dongu yasandi. Ablamizin bankada 40 bini falan vardi. Kesin bu o kadin ya :KK53:
pekı okyanusla sarı manolya aynı kısıler mı :)

Aaa okyanus mu ? Abi cok karisik ya bu ne boyle. Sari manolyada ayni mi ? Ben olayi orda yakaldim. Ama okyanusu da 3 kere ayni kocayla evlendi diye hatirliyorum:KK53:

X