- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 41
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
WWE Muhittin amcayla baya ugrascan gibiDün çamaşır makinasını bana indireceklerdi.anahtar onlardaydi.kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum
Önce babasını aradım.durum bu dedim.evden çıkmak istiyorum.7000 kusur para istedi.uzlasmadi.mahkemeye veririm alırım dedi.
Emlakcuyu aradım.acmadi.sonra açtı.bagirarak konuştum.o onları savundu.o sizin kardeşimiz vs dedi.
Midem bulandı kizlar.ev iyi evin konumu iyi ama çevre varoş ev sahibi böyle.
Uzlaşma yoluna gittim.cok da masraf ettim artı mahkeme masrafı diyor.isime de gelmedi.
Babası evdeki tüm tamiratları yapmış.emlakciya dedim burada oturacaksam bir kilidi degistirecem.iki benimle bu tarz diyaloglara görülmeyecek.3.banka hesap numarası verecekler.kimse ile muhatap olmayacağım
Siz olsanız napaarsiniz.ne biçim.insanlarmis
Ev sahibinin.cildirdim zaten.kira banka hesabına yatacak.artik.muhatap olmayacağız.emlakxiya da arattirdim.hic mutlu değilim kizlarMakine ev sahibinin mi?
Pek anlamadım bu kısmını. Eğer makine daha önceden ev sahibinin ise zaten kullanılmış makine almakla hata etmişsiniz.
Ama ben de olsam çıldırırım.
Allah çarpsın.keske şaka olsa.titriyorum şu an sinirden.zamanim dolsun buradan gitmek için gün sayiyorumYa senden bi kokular geliyor gibi boylee fake mi desem make mi desem
Kizlar ağlıyorum.cocugumun üzerine yemin ederim ki oldu.beynim karincalaniyorSen ne ara taşındım da ev sahibinin oğlu evinde çamaşır yıkayarak hale geldi.. Fazla senaryo. Bu tip senaryolar ile Şeyma'dan daha güzel kitap yazarsın
Yok tatlım eşyalı ev arıyordu muhtemelen taşınırken oldu olayYuh
Sizin makine onlardamıydı konunun o kısmını cok anlamadım ama yani iğrenc ya
Allah çarpsın.keske şaka olsa.titriyorum şu an sinirden.zamanim dolsun buradan gitmek için gün sayiyorum
Valla konuyu o kadar bölük pörcük anlatmıski sanki hepimiz onun hayatını biliyoruz da anlayalımYok tatlım eşyalı ev arıyordu muhtemelen taşınırken oldu olay