Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
41
Dün çamaşır makinasını bana indireceklerdi.anahtar onlardaydi.kapiyi ev sahibinin oğlu açtı.20- 22 yaşlarında.ben Muhittin beyin oğluyum.istanbulda ünv okuyorum dedi.hic oralı olmadım.sizin makinaya birkaç çamaşırını atmıştım alabilir miyim dedi.eve girmesin diye sepeti verin ben alırım dedim.yok ben iç çamaşırlarımi atmıştım deyince ya ne garip benim evimde nasıl yikarsin.dun makina inmeden yikasaydin ya dedim.sonra da çıktıktan sonra kapıyı sertçe vurdum
Önce babasını aradım.durum bu dedim.evden çıkmak istiyorum.7000 kusur para istedi.uzlasmadi.mahkemeye veririm alırım dedi.
Emlakcuyu aradım.acmadi.sonra açtı.bagirarak konuştum.o onları savundu.o sizin kardeşimiz vs dedi.
Midem bulandı kizlar.ev iyi evin konumu iyi ama çevre varoş ev sahibi böyle.
Uzlaşma yoluna gittim.cok da masraf ettim artı mahkeme masrafı diyor.isime de gelmedi.
Babası evdeki tüm tamiratları yapmış.emlakciya dedim burada oturacaksam bir kilidi degistirecem.iki benimle bu tarz diyaloglara görülmeyecek.3.banka hesap numarası verecekler.kimse ile muhatap olmayacağım
Siz olsanız napaarsiniz.ne biçim.insanlarmis

WWE Muhittin amcayla baya ugrascan gibi

Yok artık denilecek durum. Bu nasıl bir cesaret. Siz evi tutali ne kadar oldu bilmiyorum ama sanırım belli bir süre içinde vazgeçme hakkınız var ve sadece kontratı ödedikten sonra kac gün geçmişse o kadarinin ücretini veriyorsunuz. Biz de benzer bir durum yaşamıştık

Makine ev sahibinin mi?
Pek anlamadım bu kısmını. Eğer makine daha önceden ev sahibinin ise zaten kullanılmış makine almakla hata etmişsiniz.
Ama ben de olsam çıldırırım.
Ev sahibinin.cildirdim zaten.kira banka hesabına yatacak.artik.muhatap olmayacağız.emlakxiya da arattirdim.hic mutlu değilim kizlar

Sen ne ara taşındım da ev sahibinin oğlu evinde çamaşır yıkayarak hale geldi.. Fazla senaryo. Bu tip senaryolar ile Şeyma'dan daha güzel kitap yazarsın
Kizlar ağlıyorum.cocugumun üzerine yemin ederim ki oldu.beynim karincalaniyor

Ben en başta o şekilde oturmayı kabul etmezdim.siz de biraz yüz göz olmuşsunız.kavga edecek bir durum yok sakince de bunlar ifade edilebilir.ben o evden çıkardım ve beyazlale144 artık kötü enerjinden kurtul bunu çocuğun için yap bi psikiyatriye git burda açtığın konularda pireler hep deve oluyor sende..

Zaten önceden kullanılan bir makina, eşyali ev.

Yıkama ne olur yikamasa ne olur.

Önemli olan evinize girmesi sizden izinsiz.

BBu sorunu da çözMüş oldunuz anahtar değişerek.
Zitlasmayin onlarla.

Bu arada tavsiye makineyi sirke doldurarak boş olarak yüksek derecede çalıştırın.

Benim anladığım şu;
Konu sahibinin bahsettiği çamaşır makinesini ev sahibi kullanıyormuş. Kiracı gelince o makine kiracının evine gitmiş.
İnşallah doğru anlamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…