Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Yalnız olayların yaşanma hızını ağzım açık izliyorum; evim kötü ama param gitmesin , ev buldum , ev sahibi biraz makyajlı olduğum için yılıştı, ev sahibin oğlu donlarını makinemde yıkadı, evden çıktım . 2 gün içinde yaşanan olaylara bakın Son yazdığınızı ayakta alkışlıyorum (Her şey para değil) En başta söylemeniz gerekeni yeni söylüyorsunuz. Inşallah uygulamalarınız da bu yönde olur. Resmen dizi bölümü bekler gibi manolya konu açsa diye bekliyoruz bağımlısı olduk

Ben size bu evi tutmayın demiştim.
Belliydi böyle olacağı

Yeminle anlamadım..
Makine sizde değil. Kapıyı açan karşı taraf.
Çamaşırlar alınmak isteniyor ama aynı kapıyı siz açıp sepeti istiyorsunuz. Ama Muhittin amcanın İÜ li oğlu kapının diğer tarafında oluyor.
Ve kendini okuduğu okulla birlikte tanıtıyor. Etiketin böylesi..

Ama bu İÜ li Muhittinin emminin oğlu bize çok malzeme olacak gibi.
Yeni sezona zorla başlatılıp karakter değişikliğiyle reyting kazanmaya çalışan dizi gibi konular.
Adam diziye don mevzusuyla girdi yahu. Hadi hayırlısı..

Ben en son hamile diye okumustm dogumda hizli olmus galiba
Yok hamile değil yani haftasonu kocasıyla sevişti ama hormonları berbat halde olduğu için %100 koruma kalkanı oluştu otomatikman imkansız-mış hamile kalması 3 gün sonra bakınız-> yeni konu : hamileyim

Kizlar ev sahibi geçici bir ev açmış.camasir makinasını bana vermeyi teklif etti.tamam dedim 70 lira montaj taşıma parası verdim.anahtar onlardaydi.ev sahibinin oğlu kapıyı açtı Zile bastım.otomatik çalışmıyordu.geldi.ben ünv öğrencisiyim İstanbul'da okuyuyorum.camasir attım size taşıdığını makinaya dedi.ben versiyon dedim.ic camasirlarim da dedi.ben aliyim dedi.1650 lirayı bırakıp geldim.mahkemeye vermekle tehdit etti.avukatla görüştüm.alirmis o parayı.benim o evde evladıma yaşamam mümkün degildi

versiyon dediyseniz tamam.Ablacım sen ne anlatıyon yine ya

Yook müge anlı daha çok yakışır. Yahu nasıl toparladınız bu kadar konuyu ve faillerini .tebrikler

Muhittin Bey'in üniversiteli, don yıkayan oğlu kendi evinde miydi, sizin tuttuğunuz evde miydi olaylar esnasında?

'Çocuk' olmaktan çıkıp 'evladım' olmuş. Bu da KK nın başarısı. Tedavi masrafını cebe indirip, burda terapiyi bedavaya getirdiniz. Bu da bişey.

Muhittin amca yüzünden muhit muhit..

Kadinin evinde yikamis heralde camasirlari baslik oyle bizim market muhittin abiden alisveris yapayacagim sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…