- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.694
- 51
-
- Konu Sahibi Beyazlale144
Yine mi sarımanolyaSen ne ara taşındın da ev sahibinin oğlu evinde çamaşır yıkayacak hale geldi sarımonalyam.. Fazla senaryo. Bu tip senaryolar ile Şeyma'dan daha güzel kitap yazarsın
Okyanus kocası aldatıp duran, boşanıp boşanıp evlenen kadın.
İlkbaharı bekliyorum hiç boşanmadı, baba evine gitti döndü gitti döndü. Kocası babasını sokak ortasında dövdü, uzaklaştırma kararı çıktı. Devamlı para hesabı yapıp duruyor.
Kendimi Flash tvde programın ortasında ekranda belirip konuyu anlatan Perihan Savaş gibi hissettim bir an.
Eşyaları tasismamistim.benim evimde değildi ama eve girip çamaşırlarını atmisMuhittin Bey'in üniversiteli, don yıkayan oğlu kendi evinde miydi, sizin tuttuğunuz evde miydi olaylar esnasında?
Kizlar ev sahibi geçici bir ev açmış.camasir makinasını bana vermeyi teklif etti.tamam dedim 70 lira montaj taşıma parası verdim.anahtar onlardaydi.ev sahibinin oğlu kapıyı açtı Zile bastım.otomatik çalışmıyordu.geldi.ben ünv öğrencisiyim İstanbul'da okuyuyorum.camasir attım size taşıdığını makinaya dedi.ben versiyon dedim.ic camasirlarim da dedi.ben aliyim dedi.1650 lirayı bırakıp geldim.mahkemeye vermekle tehdit etti.avukatla görüştüm.alirmis o parayı.benim o evde evladıma yaşamam mümkün degildi
Burası bazı arkadaşların günlüğüne döndü.
Her gün yeni bir konu.
Eski kocamla seviştim,
yeni ev buldum karpuzu nasıl yukarı çıkaracağım?
Taşınsam mı?
Taşınıyorum,
taşındım,
yılışık ev sahibi Muhittin,
Muhittin'in oğlunun donları.
Yarına Allah kerim.
Ben yorumlar için uğruyorum artık bilumum çiçek isimli üyenin konularına,
Yorum yapıp akıl vermiyorum çünkü boşuna.
Ne demişler 'benim kızım bina okur,döner durur,yine okur'.
Bence yormayın kafanızı.Yine anlamadım..
Bence yormayın kafanızı.
Anlasak,yorum yapsak da bir faydası yok nasılsa.
Yani adam kendi evinde kullandığı makina sizin boş, henüz yerleşmemiş evinize taşındığında inip yıkamış.Eşyaları tasismamistim.benim evimde değildi ama eve girip çamaşırlarını atmis
Çözdüm valla çözdüm.Ya da Kanıt dizisinin Sevil Atasoy'u
Muhittin bey ve oğlu bir garip ama siz de normal değilsiniz. Daha kimle karşı karşıya olduklarının farkında değiller.Anlayınca eminim evi barkı kapayıp kaçarlar
Aman aman. Kocası, konu sahibinin babasını sokak ortasında döven bir adam.Cok guldum. Allah ta sizi guldursun
Bu kadindan avukati bile bikmis, illallah etmis. Kocasi adina seviniyorum adam kendini kurtardi.. Hos aslinda kocasi da bir garipti ama ben konu sahibi yuzunden dengesinin bozuldugunu dusunuyorum.. Bosandi ya simdi normale doner adam.. Keske cocugunu da alsa yanina
Aman aman. Kocası, konu sahibinin babasını sokak ortasında döven bir adam.
Niye ben slip daha çok seviyorumYani adam kendi evinde kullandığı makina sizin boş, henüz yerleşmemiş evinize taşındığında inip yıkamış.
Çözdüm valla çözdüm.
Şimdi konu sahibi ev tutuyor. Ev henüz boşken ev sahibinin kullanmış olduğu çamaşır makinası konu sahibinin evine getiriliyor. Daha önce kullanılmış, Muhittin Bey ve ailesinin donlarının yıkanmış olduğu makina. Makina donlara aşina yani. Makina taşınacağı için anahtar da Muhittin Beylerde.
Konu sahibi akşam geldiğinde Muhittin Bey'e gidip anahtarını almak istiyor. Kapıyı beyfendinin İstanbul Üniversitesi'nde okuyan genç oğlu açıyor. Kendini bu şekilde tanıtıp çamaşırlarını istiyor.
Aslında konu sahibinin evindeki makinada çamaşır yıkanmasında sorun yok. Zaten konu sahibi de sepetle getireyim diyor.
Ama mesele o çamaşırların don olduğu ortaya çıkınca kopuyor. Misal atlet olsa, pantolon olsa sorun yok, ama don, hanfendinin kırmızı çizgisi.
Şimdi benim bir iki sorum var.
1. Sadece don mu yıkamış? Üç beş donla koca makinayı çalıştırıp bu kadar su ziyan edilmez, yazık günah.
2. Muhittin Bey'in evinde başka makina yok mu da genç oğlan don yıkamaya başka eve gitmiş?
3. Konu sahibini rahatsız eden çamaşırların niteliği mi? Gömlek olsa sepetle verecek ama don olunca evden mi çıkıyor?
4. Donlar slip mi boxer mı? Bunun konuyla ilgisi yok ama ben merak ettim, umarım boxerdır, slip sevimsiz bir şey.
Abartmıyor musunuz?Kizlar ağlıyorum.cocugumun üzerine yemin ederim ki oldu.beynim karincalaniyor