Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Burası bazı arkadaşların günlüğüne döndü.
Her gün yeni bir konu.
Eski kocamla seviştim,
yeni ev buldum karpuzu nasıl yukarı çıkaracağım?
Taşınsam mı?
Taşınıyorum,
taşındım,
yılışık ev sahibi Muhittin,
Muhittin'in oğlunun donları.
Yarına Allah kerim.
Ben yorumlar için uğruyorum artık bilumum çiçek isimli üyenin konularına,
Yorum yapıp akıl vermiyorum çünkü boşuna.
Ne demişler 'benim kızım bina okur,döner durur,yine okur'.

Konu çok değişik anladığım kadarıyla makinede don yıkanması zoruna gitmiş ama zaten 2. El makine değilmiydi? Yoksa çocuğun unide okuyorum diye konuya girmesinden mi hoşlanmadın? ve bukadar basit bir konu için evden vazgeçip 1600 tlyi çöpe attın? Değişirdin kilidi keserdin muhattaplığı örterdin kapını..

Ya da Kanıt dizisinin Sevil Atasoy'u

Burda beni taşlayacaklar belki ama eşinle neden ayrıldın barışma ihtimalin yok mu?Çalışan kadın olmana rağmen kendi hayatını yönetemiyormuşsun gibi geldi ve herkeste bunu farkediyor.

Yine anlamadım..

Yalnız ev sahibi yılışık kart zampara muhittin abinin üniversite okuyan oğlunu tebrik etmek lazım. Çocuk kendi donunu makineye kendisi atmış, kendisi yıkamış bravo . Elini bir çöpe sürmeyen odunsu kocaları düşününce yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler

Ben de aynı sebepten geliyorum, yorum yazmadan yorumları okuyup çıkıyorum. Manolya hanım maceralarını bir kitapta toplasa keşke, ciddi söylüyorum valla dalga falan geçmiyorum. Eline para da geçer, iyi olur. Her gün ayrı bir macerası var, aşırı atraksiyonlu bir hayat.

Siz bankada 40 bin var onunla evimi güzelce döşeyeceğim, çocuğum için evi güzel bir hale getireceğim dememiş miydiniz?

Madem öyle neden eski eşyalarla uğraşıp muhatap oldunuz ki ev sahibiyle ?

Bence yormayın kafanızı.
Anlasak,yorum yapsak da bir faydası yok nasılsa.

Ben kk da her kötü evliliği olan üyeye "boşan, tek başına idare edersin, sen yaparsın vs." gibi şeylerin yazılmaması gerektiğini düşünüyorum artık. Görüyoruz işte herkes boşanmamalı..

Eşyaları tasismamistim.benim evimde değildi ama eve girip çamaşırlarını atmis
Yani adam kendi evinde kullandığı makina sizin boş, henüz yerleşmemiş evinize taşındığında inip yıkamış.

Ya da Kanıt dizisinin Sevil Atasoy'u
Çözdüm valla çözdüm.

Şimdi konu sahibi ev tutuyor. Ev henüz boşken ev sahibinin kullanmış olduğu çamaşır makinası konu sahibinin evine getiriliyor. Daha önce kullanılmış, Muhittin Bey ve ailesinin donlarının yıkanmış olduğu makina. Makina donlara aşina yani. Makina taşınacağı için anahtar da Muhittin Beylerde.

Konu sahibi akşam geldiğinde Muhittin Bey'e gidip anahtarını almak istiyor. Kapıyı beyfendinin İstanbul Üniversitesi'nde okuyan genç oğlu açıyor. Kendini bu şekilde tanıtıp çamaşırlarını istiyor.

Aslında konu sahibinin evindeki makinada çamaşır yıkanmasında sorun yok. Zaten konu sahibi de sepetle getireyim diyor.

Ama mesele o çamaşırların don olduğu ortaya çıkınca kopuyor. Misal atlet olsa, pantolon olsa sorun yok, ama don, hanfendinin kırmızı çizgisi.

Şimdi benim bir iki sorum var.

1. Sadece don mu yıkamış? Üç beş donla koca makinayı çalıştırıp bu kadar su ziyan edilmez, yazık günah.
2. Muhittin Bey'in evinde başka makina yok mu da genç oğlan don yıkamaya başka eve gitmiş?
3. Konu sahibini rahatsız eden çamaşırların niteliği mi? Gömlek olsa sepetle verecek ama don olunca evden mi çıkıyor?
4. Donlar slip mi boxer mı? Bunun konuyla ilgisi yok ama ben merak ettim, umarım boxerdır, slip sevimsiz bir şey.

Muhittin bey ve oğlu bir garip ama siz de normal değilsiniz. Daha kimle karşı karşıya olduklarının farkında değiller. Anlayınca eminim evi barkı kapayıp kaçarlar

Cok guldum. Allah ta sizi guldursun

Bu kadindan avukati bile bikmis, illallah etmis. Kocasi adina seviniyorum adam kendini kurtardi.. Hos aslinda kocasi da bir garipti ama ben konu sahibi yuzunden dengesinin bozuldugunu dusunuyorum.. Bosandi ya simdi normale doner adam.. Keske cocugunu da alsa yanina

Aman aman. Kocası, konu sahibinin babasını sokak ortasında döven bir adam.

Niye ben slip daha çok seviyorum

Kizlar ağlıyorum.cocugumun üzerine yemin ederim ki oldu.beynim karincalaniyor
Abartmıyor musunuz?
Makina onlarınmış demek ki o makinada önceden de çamaşır yikanmış. .Siz zaten o makinayi ve evdeki tüm eşyaları dezenfekte etmelisiniz.
Anahtarınızı da değiştirsiniz olur biter..

Hemen kıyameti koparmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…