Ev sahibinin oğlu benim evimde iç çamaşırlarını yıkamış.

Ne var bu kadar büyütecek
Eve daha taşınmamışsın, bir makina çamaşır atmışlar ne var yani
Eşyalı ev tutmuşsun, zaten her şey 2. El, mahremine zarar veren bir durum yok, taşınıp kilidi değiştireceksin olup bitecek
Hayır başka şeyler de var.cay içelim mi muhabbeti.sorana boşandım deme benim.akrabam.oldugunu şöyle muhabbeti.civikliklarindan anladim.kotu niyetliler.miydi bilmem ama iyi niyetli değillerdi emin ol

Hayır başka şeyler de var.cay içelim mi muhabbeti.sorana boşandım deme benim.akrabam.oldugunu şöyle muhabbeti.civikliklarindan anladim.kotu niyetliler.miydi bilmem ama iyi niyetli değillerdi emin ol

Diğer konuları bilmiyorum, çamaşır üzerine yorum yaptım. Neden verilen tavsiyeleri dinleyip düzgün bir yerde yaşamaya çalışmıyorsun. Böyle maddi açıdan da daha çok zarar göreceksin

Diğer konuları bilmiyorum, çamaşır üzerine yorum yaptım. Neden verilen tavsiyeleri dinleyip düzgün bir yerde yaşamaya çalışmıyorsun. Böyle maddi açıdan da daha çok zarar göreceksin
Para umrumda değil.gitsin yeter ki bu pisliklerden kurtulayim

Kapıyı ev sahibinin oğlu açtı diyorsunuz, sizin evin kapısı mı hangi kapı bu? Siz niye zile bastınız evinize girerken? Eğer oğlan evdeyse eve girmesin diye ben getireyim dedim ne demek? Ay ne biçim konu :deli:
Dış kapıyı acti.otomatik bozuk ve anahtar makinayı benim.oaraya indirecekleeinden onlardaydi

Belli ki makina sizin eve inince çamaşırlar kalmis,makinayı denerken de yıkamışlar,bunun neresi cinsel taciz oluyor.

Ben de aynı sebepten geliyorum, yorum yazmadan yorumları okuyup çıkıyorum. Manolya hanım maceralarını bir kitapta toplasa keşke, ciddi söylüyorum valla dalga falan geçmiyorum. Eline para da geçer, iyi olur. Her gün ayrı bir macerası var, aşırı atraksiyonlu bir hayat.
eline para geçer niye dedin, o kitabı yazıcak şimdi para gelsin diye :dua: :dondurma:

X