- Konu Sahibi turkuaz-kelebek
-
Almayın. Muasot değilim isim var diyin. Aileleri madem yüzsüz . Her gün ne olaylar oluyor. Çocukların başına bir sürü iş geliyor. Ben kimsenin sorumluğu nu almam . Çocukları göndermeyin de. Hatta barınaktan köpek alsınlar madem çok sevio çocuklar.Merhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Allahim sinirden ölecegim.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
Dün verdimya köpegi gezdirmesi icin. Artik vermiyorum deyince tepkilerinin ne olacagini cok merak ediyorum. Anlayissiz olacagindan eminim. Bir saatligine bir köpegini bizim cocuklara cokmu görüyor diyeceklerdir. Aman benim bebisimin canindan kiymetlimi. Vallah isterse cikarsinda. Parasini ödüyorum. O istemezse baskasina veririm tasinirim bukadar basit. Bu ne sacmalik ya. Basima bela olacaklar birgün. Elini kolunu kirsalar bendeyken suclusu ben olacagim.Ne münasebet komşu da olsa çocukta olsa herkesin ayrı bi hanesi var , köpeğinizde bir can her zaman onlara vermek teslim etmek zorunda değilsiniz ki hem ben olsam asla güvenmem bu devirde birine canımı emanet edicem, ev sahibi de adı üstünde sizin oturduğunuz evinizin sahibi sizin değil ,hesap sormaya gelemez neden bu kadar yüz verdiniz ki ,vermek istemiyorum diyin açmayın kapıyı ,siz onlara ,onlarda çocuklarına hayır demeli
Gündüz oğlum evde kamyon sürdü . İki yaşında o zaman. Ben hemen oğlum yavaş sür çarpma diye uyardım. Neyse hastaydı bikac saat sonra uyuttum. Benim alt katta ev sahibi oturuodu. Yan dairede gelini. Yandaki gelinin çocuğu sürekli misket oynuyor ama tepsiye koyup oynuyor galiba o kadar ses gelio ki kafamız siserdi. Yine bişey demedik. Ev içine kimse karışamaz diye. Neyse oğlum uyurken ev sahibi geldi kapıyı yumrukluyor ama nasıl sinirli. Çok ses yapiyomusuz. Öğlen saati ve geldiği saat oğlum uyuyodu. On dakika kamyon sürdü evde vurmadı çarpmadı sadece sürdü. Kadına sus oğlum uyuyo diyorum yok evi başıma yiktiniz dio. Evde halı yok mu dio. Dedimki senin torunun sesi olmasın o . Benim kapımı kimse yumruklayamaz. Ben haddimi bilirim ama sizde bilceksiniz. Oğlu geldi kadının özür diledi . Sizin muhatabiniz benim falan dedi. İlk fırsatta taşındık ordan. Tasinirken istesem dava acarm üç ayda gidiosunuz dedi. Bende sen benim kapımı yumruklarsan ben senin evinde oturmam. Ben yaşlıyım falan demeye başladı. Madem yaslisin sese tahammülü n yok çocuklu aileye verme o zaman dedim. Dua et ben seni polise şikayet etmedim. Biz ondan sonra terlik bile gitmeyiz süpürge acmayiz. Çocuk onda uyur. Gündüz olan yaşam seslerine karışmak kimsenin hakkı değil . Nerden geldi aklıma . Cinlerim tepeme çıktı yineKendiniz edip kendiniz buluyorsunuz işte. Anlamaz herkes, haddini hududunu bilmez, bildireceksiniz; kibarlık bilmeyen nerede duracağını idrak edemeyen yahut bildiği halde işine öyle gelip yüzsüzce yapmaya devam eden bencil saçma insan kaynıyor ortalık.
"Müsait değilim"
"Neden müsait değilsin?"
"Sizi ilgilendirmiyor"
Bu kadar.
Yapamayacaksanız da şikayet etmeyin, hee deyin her şeye çekin milletin nazını kaprisini hadsizliğini böyle.
Zaten köpeği oyuncak etmişsiniz, yarın öbür gün çoluğunuz çocuğunuz olur, "Aman millet gücenmesin, darılmasın, ayıp olmasın, aman da yanlış anlamasın" derken evladınızı da ezdirir yem edersiniz ona buna böyle.
Aşısı tam değil çocuklar oymamasın bişey olursa sorumluluk alamam de kapat konuyu onlar gelmez daha.Merhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
Tövbe yarabbim pes artıkMerhaba arkadaslar,
Cagresizim.
Ev sahibinin cocuklari hergün bize geliyorlar
Ay üzüldüm bunu yaşamış olmana. Ama kurtulmanada çok sevindim. Simdi görüyormusun onlari daha ve şimdiki komsularinla aran nasil?Gündüz oğlum evde kamyon sürdü . İki yaşında o zaman. Ben hemen oğlum yavaş sür çarpma diye uyardım. Neyse hastaydı bikac saat sonra uyuttum. Benim alt katta ev sahibi oturuodu. Yan dairede gelini. Yandaki gelinin çocuğu sürekli misket oynuyor ama tepsiye koyup oynuyor galiba o kadar ses gelio ki kafamız siserdi. Yine bişey demedik. Ev içine kimse karışamaz diye. Neyse oğlum uyurken ev sahibi geldi kapıyı yumrukluyor ama nasıl sinirli. Çok ses yapiyomusuz. Öğlen saati ve geldiği saat oğlum uyuyodu. On dakika kamyon sürdü evde vurmadı çarpmadı sadece sürdü. Kadına sus oğlum uyuyo diyorum yok evi başıma yiktiniz dio. Evde halı yok mu dio. Dedimki senin torunun sesi olmasın o . Benim kapımı kimse yumruklayamaz. Ben haddimi bilirim ama sizde bilceksiniz. Oğlu geldi kadının özür diledi . Sizin muhatabiniz benim falan dedi. İlk fırsatta taşındık ordan. Tasinirken istesem dava acarm üç ayda gidiosunuz dedi. Bende sen benim kapımı yumruklarsan ben senin evinde oturmam. Ben yaşlıyım falan demeye başladı. Madem yaslisin sese tahammülü n yok çocuklu aileye verme o zaman dedim. Dua et ben seni polise şikayet etmedim. Biz ondan sonra terlik bile gitmeyiz süpürge acmayiz. Çocuk onda uyur. Gündüz olan yaşam seslerine karışmak kimsenin hakkı değil . Nerden geldi aklıma . Cinlerim tepeme çıktı yine
İstemiyorum demek zor olmasa gerek ?Merhaba arkadaslar,
Cagresizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?