- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi turkuaz-kelebek
Korona var diyin ya.Milletteki rahatlığa bak ya.Ya size çok güveniyorlar ya da çocukları umurlarında değil başlarına bir şey gelse önemsemezler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontratiniz yok mu. Her kafasına esen oyle her saçma sapan nedenden evden çıkaramıyor.Dün verdimya köpegi gezdirmesi icin. Artik vermiyorum deyince tepkilerinin ne olacagini cok merak ediyorum. Anlayissiz olacagindan eminim. Bir saatligine bir köpegini bizim cocuklara cokmu görüyor diyeceklerdir. Aman benim bebisimin canindan kiymetlimi. Vallah isterse cikarsinda. Parasini ödüyorum. O istemezse baskasina veririm tasinirim bukadar basit. Bu ne sacmalik ya. Basima bela olacaklar birgün. Elini kolunu kirsalar bendeyken suclusu ben olacagim.
Görmüyorum. İsmini dahi hatırlamıyorum. Şimdi binada kimse kimseyi tanimiyor kimse gelip gitmiyor. Zararları yok. Hatta şimdi iki çocuğum var. Ama alt komşu kapımı kırmaya gelmiyor. Bizim hayatimiz düzenli zaten. Aksam on olunca sesli aktivite olmaz bizim evde. Gündüz yaşam seslerine de kimse karışamaz. Benim evime komşu çocuğu asla gelemez . Mesafeyi severim ben. Teklif edemezler banaAy üzüldüm bunu yaşamış olmana. Ama kurtulmanada çok sevindim. Simdi görüyormusun onlari daha ve şimdiki komsularinla aran nasil?
Başkasınada komşu çocuğu gelip duruyormu acaba?
Benim aklım almıyor. Başkasının çocuğuyla asla uğraşmam. Ayrıca ben kimseye güvenmem kimsede bana guvenmesin bı zahmet. Belki ben piskopatim. Belki benim kocam sapık. İnsanlar çok sorumsuz. Ben anneme bile mecbur olmadan bırakamam çocuğu. Kadına zahmet olmasın diye. Komşuya saliyolar çocukları ohhh ne güzel dünya.ne cesaret elalemin çocuklarını evinize almak? nutkum tutuldu...hadi onların aileleri belli ki kör cahil bencil ..filan ama hiç mi aklınıza gelmiyor çocuklara kazara bişey olsa ya da olmadan oldu deseler sorumlusu siz olacaksınız direkt, ne cesaret?
Hayır diyemezseniz hayatınızın her döneminde çaresiz kalırsınız. Okurken bunaldım. Kendi hayat konforunuzun bozulmasına neden bu kadar izin verdiniz ki?Merhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Allahim sinirden ölecegim.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
Sorun sizde neden izin veriyorsunuz ki??kapıya gelene müsait deglm yad misafrm var diceksiniz köpegi isteyenede iç paraziti var hasta suan bulasıcı deyip yollucaksınızMerhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
Ay sizde akıl yok mu Allah aşkına? Mecbur musunuz eve almaya köpek vermeye? Köpek isteyen sokaklar köpek dolu gitsin sevsin.Merhaba arkadaslar,
Cagresizim.
E ama siz de eşşek kadar oğlu olan kadının hizmetini görev gibi yapmasanız? Oğluna yaptırsın kadın hizmetini daha sizden don atlet isteyeceğineBirtane de ben de var ev sahibi yaşlı yürüyemiyor onun için dışarı çıktığımda mutlaka alacakları sipariş verir alırım her daim , yaşlı onda anlayış gösteriyorum da birde bunun bekar oğlu var pazara gittiğimde oğluna iç atlet almamı tembihledi bunu kızıma anlattım kızım deliye döndü sinirden kesinlikle almayacaksın dedi bende bu defaya mahsus alayım ve birde oğlunla ilgili her ne varsa kendisi alsın dedim 32 yaşında eşek kadar olmuş halen iç çamaşırını yaşlı yürümede güçlük çeken aşırı kilolu annesine aldırıyor, tamam iyiniyet bizimki ama tabi sınırları olmalı