• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibinin cocuklari hergün bize geliyorlar

hatayı başta siz yapmışsınız. köpeği neden onlara veriyorsunuz ki? bunun evladını birine vermekle hiçbir farkı yok. benim de köpeklerim var, kimisi yavru ancak sevenler de benim izin verdiğim ölçüde sevebilir. bence köpeğin ailenin bir bireyi olduğunu ve her istediklerinde köpeğe erişemeyeceklerini söyleyin. coronavirüsü bahane edip eve girip çıkmalarının doğru olmadığını da ekleyebilirsiniz. çok sinir oldum, bu çocukların ailesi hesap sormuyor mu bunlara? kiracı olmanız da bir önem taşımıyor bence, sonuçta o evde sığıntı değilsiniz o evin kullanım hakkı sizde. o yüzsüz ev sahiplerinize çok sinir oldum. kolaylıklar diliyorum size.

Vermeyin köpeğinizi. O size emanet , bir şey olur, canını yakarlar , yanlış davranırlar haberiniz bile olmaz.

Ayrıca yavru köpeği bu şekilde egitemezsiniz bile. Çok zorlanırsınız ilerde.

Bunun dışında covid var , nasıl bu kadar bilinçsiz oluyor insanlar aklım almıyor artık.

Akşam 9 a kadar yabancının evinde ne işleri var ?

Açık açık ev sahibiyle konusmalisiniz bunun başka yolu yok.

Dün verdimya köpegi gezdirmesi icin. Artik vermiyorum deyince tepkilerinin ne olacagini cok merak ediyorum. Anlayissiz olacagindan eminim. Bir saatligine bir köpegini bizim cocuklara cokmu görüyor diyeceklerdir. Aman benim bebisimin canindan kiymetlimi. Vallah isterse cikarsinda. Parasini ödüyorum. O istemezse baskasina veririm tasinirim bukadar basit. Bu ne sacmalik ya. Basima bela olacaklar birgün. Elini kolunu kirsalar bendeyken suclusu ben olacagim.
Kontratiniz yok mu. Her kafasına esen oyle her saçma sapan nedenden evden çıkaramıyor.

Ay üzüldüm bunu yaşamış olmana. Ama kurtulmanada çok sevindim. Simdi görüyormusun onlari daha ve şimdiki komsularinla aran nasil?
Başkasınada komşu çocuğu gelip duruyormu acaba?
Görmüyorum. İsmini dahi hatırlamıyorum. Şimdi binada kimse kimseyi tanimiyor😜 kimse gelip gitmiyor. Zararları yok. Hatta şimdi iki çocuğum var. Ama alt komşu kapımı kırmaya gelmiyor. Bizim hayatimiz düzenli zaten. Aksam on olunca sesli aktivite olmaz bizim evde. Gündüz yaşam seslerine de kimse karışamaz. Benim evime komşu çocuğu asla gelemez . Mesafeyi severim ben. Teklif edemezler bana

ne cesaret elalemin çocuklarını evinize almak? nutkum tutuldu...hadi onların aileleri belli ki kör cahil bencil ..filan ama hiç mi aklınıza gelmiyor çocuklara kazara bişey olsa ya da olmadan oldu deseler sorumlusu siz olacaksınız direkt, ne cesaret?

ne cesaret elalemin çocuklarını evinize almak? nutkum tutuldu...hadi onların aileleri belli ki kör cahil bencil ..filan ama hiç mi aklınıza gelmiyor çocuklara kazara bişey olsa ya da olmadan oldu deseler sorumlusu siz olacaksınız direkt, ne cesaret?
Benim aklım almıyor. Başkasının çocuğuyla asla uğraşmam. Ayrıca ben kimseye güvenmem kimsede bana guvenmesin bı zahmet. Belki ben piskopatim. Belki benim kocam sapık. İnsanlar çok sorumsuz. Ben anneme bile mecbur olmadan bırakamam çocuğu. Kadına zahmet olmasın diye. Komşuya saliyolar çocukları ohhh ne güzel dünya.

Böyle konulara hiç anlam veremiyorum ya. Nasıl eve alırsınız tanımadığınız insanların tanımadığınız çocuklarını gerçekten ilginç. Bizim eve bu sene ev sahibinin çocuğu değil kendisi geldi çat kapı başka bi şehirden neymiş evi beş senedir görmüyormuş görmeye gelmişmiş. Hemde bütün asaba akraba toplanıp gelmişler kusura bakmayın hastalık var alamayız dedik arkalarına baka baka gittiler istiyorsa versin mahkemeye bi sene kendisi sürünür bana bişey olmaz. Ev sahibi size hesap sorarsa kusura bakmayın bi iki aldım ama sizin bu konuda dikkatli olmanız lazım başkasının evine yollanmaz sürekli falan diyin bu ne rahatlık.

Merhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Allahim sinirden ölecegim.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
Hayır diyemezseniz hayatınızın her döneminde çaresiz kalırsınız. Okurken bunaldım. Kendi hayat konforunuzun bozulmasına neden bu kadar izin verdiniz ki?

Ay ne münasebet
Ev sahibinin değil kralın çocuğu gelse kendi dinlenme vaktimde ne eve alırım ne de yemek yaparım.
Çocuk karnım açıktı dediğinde hadi evinize ye de gel deyin.
Hepi topu kiracısınız.
Kimsenin kölesi değilsiniz.
Çocuklar köpeği sevmeye geldiğinde yorgunum yatacağım sonra gelirsiniz diye geri çevirin.
Öyle her istediklerinde evinize girip çıkamasınlar.
Şimdiden sınırı koymazsanız sonra çok sıkıntı olur

Hayir diyemiyorum başkalarına işte cocuk gibi ya. Başkaları çatır çatır diyor. Heleki ev sahibim çok sert bir kadın. Küçük kız az önce vurdu kapıya. Dedim ablanin şimdi isi var belki başka zaman olur dedim. Kız baya dikildi kabul edemedi neredeyse. Ama gönderdim almadım içeri. Artık hergün başka mazeret uydurup almayacağım. Gerçekten kendi evimde misafir gibi hisseder oldum.

Merhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
Sorun sizde neden izin veriyorsunuz ki??kapıya gelene müsait deglm yad misafrm var diceksiniz köpegi isteyenede iç paraziti var hasta suan bulasıcı deyip yollucaksınız

Açıkçası siz bu kadar yüz vermeyecektiniz saat 9a kadar elalemin çocuğunun siz d ene işi var aman. Boşverin kırılırsa kırılsınlar. Sadece merhaba diyin gecin konuşmayın tavrınız net olsun. Çocuklar felan gelince kapıyı azıcık acıp müsait değilim diyin direkt kapatın. Ya da hiç açmayın canım belki yorgunuz uyuyorsunuz yemek yapıyorsunuz isteyen istediğini düşünsün. Kırılır üzülür demeyin siz net tavır sergilemedikçe asla bu tip insanlar laf anlamaz. Ben yazın annemin yanındayken direk komşulara bile mesafe koymuştum. Sürekli gelip gitmesinler diye herkesin kendine göre hayatı var yani

Merhaba arkadaslar,
Cagresizim.
Ay sizde akıl yok mu Allah aşkına? Mecbur musunuz eve almaya köpek vermeye? Köpek isteyen sokaklar köpek dolu gitsin sevsin.

Birtane de ben de var ev sahibi yaşlı yürüyemiyor onun için dışarı çıktığımda mutlaka alacakları sipariş verir alırım her daim , yaşlı onda anlayış gösteriyorum da birde bunun bekar oğlu var pazara gittiğimde oğluna iç atlet almamı tembihledi bunu kızıma anlattım kızım deliye döndü sinirden kesinlikle almayacaksın dedi bende bu defaya mahsus alayım ve birde oğlunla ilgili her ne varsa kendisi alsın dedim 32 yaşında eşek kadar olmuş halen iç çamaşırını yaşlı yürümede güçlük çeken aşırı kilolu annesine aldırıyor, tamam iyiniyet bizimki ama tabi sınırları olmalı
E ama siz de eşşek kadar oğlu olan kadının hizmetini görev gibi yapmasanız? Oğluna yaptırsın kadın hizmetini daha sizden don atlet isteyeceğine

Bir köpegim yok ama insanin sahiplendi dostlari da onun yavrusu gibi oluyor. Çocuğumu nasil gezdirsinler diye vermezsem kopegimi de vermezdim güvenemem. Kimseden cekinmeyin hayir demek en dogal hakkınız. Gelen anneanneye de on bir yasinda aglayan cocuga da hayret ettim doğrusu

Back