Hata sizdeymiş maalesef. Hayır diyebilmelisiniz. Kiracıysanız eş dost değilsiniz. Merhaba merhaba, o kadar. Siz yüz verince, memnun olmamak bir tarafa, bir de tavır yapar olmuşlar. İnsanlara iyilik yaramaz. Başta mesafe koysaydınız, şu anda hiç kötü olmazdınız
tavuğum yok, evimin önü pislikten geçilmiyor diye bir laf var. Öyle olmuş sizinkisi.
köpeğinizi kendiniz gezdirin. Çocuklar size veremem deyin. Seveceklerse kapının önünde iki dakika sevsinler sizin yanınızda o kadar. Hele evinize gelmeleri çok saçma.
üst komşum, yan apartmanın kızı.Taşınmadan önce annesi geldi gitti, çok iyi oldu senin gibi bir komşunun yanına taşınıyor diye çok seviniyoruz filan dediler. Bana gelip gitmeye çalıştı bir kaç kere, benim ailemi filan sormaya çalıştı. soğuk davrandım. Kızıyla da kapıdan konuştum.
aylardır gördüğüm yok. Herkes kendi evinde. Şimdi gitsek, tatlı tatlı misafirlik olur en fazla. Ama yakınlık gösterseydim, eminim ilişkimiz bozulmuş olurdu şimdiye. Çat kapı Misafirlikler olurdu. Benim güvenilir bir komşu olduğumu biliyorlar. Hepsi o kadar.
kiracı olmanız ev sahibine bir hak tanımıyor sizin üzerinizde. Onlar kullanmaya başlamışlar. Dur demeniz lazım. Ve hala geç değil. Kavga etmeden müsait değilim derseniz bir müddet sonra bırakırlar gidip gelmeyi.