Ev sahibinin cocuklari hergün bize geliyorlar

Aynı benim ablam gibisiniz. Ben ablamada aşırı sinirleniyorum, ev sahibinin yada komşusunun apir sapır isteklerini aman arası bozulur aman birsey derler diye sesini çıkarmamasina.
Benim ev sahibim de ustte oturuyor. Gecen gun bir konudan bana bagirsin istedi ustume yurudu, onları neye uğradıklarını şaşırttim. Ben buraya tuvalet kağıdı veya gazate kağıdı vermiyorum. 60 değil istiyorsa 160 yaşında olsun kimse bana bağıramaz. Bütün apartman aile apartmanı hepsini bastırdım rezil olduk ama anladılar. Ben evden cikicakmisim dedim bir tane delikanlı varsa çıkarsin beni evden kontratın var ver mahkemeye çıkar dedim. Akşama teyzeyi kahveye göndermişler bana bir olumlu bir olumlu başlarına belayı aldıklarını anladılar hepsi mum oldu. Dedim sizi maliyeye fe şikayet edicem kirayı elden almaya zorluyorsunuz. Yillik emlak vergisi çıksında aklınız basınıza gelsin.
O gün bağırmaktan sesim kisildi hala iyilesmedi. Kim onlar ya parasini veriuorum oturuyorum kimse paramla bana psikolojik baskı yapamaz. Çekemez milletin nazıniı niyazini

Son düzenleme:
Birtane de ben de var ev sahibi yaşlı yürüyemiyor onun için dışarı çıktığımda mutlaka alacakları sipariş verir alırım her daim , yaşlı onda anlayış gösteriyorum da birde bunun bekar oğlu var pazara gittiğimde oğluna iç atlet almamı tembihledi bunu kızıma anlattım kızım deliye döndü sinirden kesinlikle almayacaksın dedi bende bu defaya mahsus alayım ve birde oğlunla ilgili her ne varsa kendisi alsın dedim 32 yaşında eşek kadar olmuş halen iç çamaşırını yaşlı yürümede güçlük çeken aşırı kilolu annesine aldırıyor, tamam iyiniyet bizimki ama tabi sınırları olmalı

Aynı benim ablam gibisiniz. Ben ablamada aşırı sinirleniyorum, ev sahibinin yada komşusunun apir sapır isteklerini aman arası bozulur aman birsey derler diye sesini çıkarmaların
Ben böyle devam edersem milletin nazinida herseyinide cekerim. Ben bunu anladim. Icim icimi yiyor.
Bir arkadas yazmis buraya birgün cocugun olursa onuda millete yem edersin diye. Cok hakli. Degismeliyim. Komik duruma düstüm resmen. Iki ufacik cocukla bas edemiyorum ev sahibinden korktugum icin. Halbuki dediginiz gibi kirasinida aliyorlar her ay.

Senide anliyorum. Sen iyilik yapiyim diyorsun ama bu seferde o kisiler maymun gibi oynatiyorlar seni. Ayip demeden neler istiyor kadin ya. Oglu neden kendisi gidip almiyor? Veya hatta o neden evin alisverisini yapmiyor? Kadin yalniz degilmiski.

Kiracıyız diye ezilip büzülmeyin.
O ev onların ise siz para verip oturuyorsunuz kullanma hakkı da sizin

Açmayın kapıyı gelirse de

Kapıya gelince de köpeğim hasta veremiyorum virüs de var deyin.

Çocuklar gelince de müsait değiliz demeyi öğrenin.

Ayrıca sizin telefonunuzu hangi cesaretle kurcalıyorlar ,

Mesajım bir problemden yarim gitti tamamını okuyun. Ev sahibi kim ki korkuyorsunuz. Size evi hibe etmiste geri almaktan mi korkuyorsunuz. Yada hayrına oturtuyorda çıkarır diye mi korkuyorsunuz. Sizin haklariniz var. Kontratınız var. O eb de oturma karşılığında her ay bedel ödüyorsunuz.
Bana öyle birşey dese o anneanne ona kalp krizi geçiritirim. Biraz dişli olun hakkınızı yedirmeyin

O neymis ya,virüs var millet nasıl salıyor cocugunu?
Acmayın kapıyı gelirse.
Köpek bir can ,oyuncak değil.
Elden ele geziyor hayvan

Hayvan beslemedim, beslemeye cesaret edemem ama madem konu komşu gezdirecekti niye aldınız? Ben çocuğumu kimseye emanet etmem, hayvanımi da emanet etmezdim. Nasıl yüz buluyorlar sizden. İşten geldim yorgunum demek çok mu zor. Hayır demeyi öğrenin lütfen. Ve o hayvan oyuncak değil. Komşu çok istiyorsa kendine çocuklarına köpek alsın.

Negüzel yapmissin. Bu insanlari anlayamiyorum ben gercekten. Birazda onlar ceksin bizi ama artik. Veya herkes akillansin diyecegimde direk cenneti hayal etmis oluyorum galiba.

kiyamam hayir diyemedigin icin geliyor bunlarin hepsi basina malesef. Bundan sonra kusura bakmayin veremem gezdirirken baslarina birsey gelir baska bir köpek saldirirsa diye korkuyorum diyin. Kapiniza geldiklerindede ablacim bugün cok yorugunum/isim var vs diyin cocuklara her geldiklerinde. Zamanla cözülür bu olay ya bu kadar takma kafana.

Köpek hasta demeyin sakın
Çocukları bir yerden bir mikrop alır köpeğinizin üstüne kalır, belediye şikayet uğraşırsınız sonra, başlarına bir iş gelmesinden korkuyorum deyin yeterli

Ya Allah askina ne bu herkesin evine cocuklar dadanmis ama konu sahipleri bir sey yapamiyor...bu 3. Konu boyle.

Kopegi cocuklara vermeniz yanlis. Oyuncak mi bu? Cocugunuz olsa boyle isteyene verecek misiniz? Ne farki var ki? Sizin gozetiminizde kopegi sevsinler ama nasil cocuklara guvenip kopek emanet ediyorsunuz? Hic anlamiyorum. Cozum: Hadi cocuklar benim isim var, evinize.

Allah Allah aciklama mi yapmak zorundasiniz el kadar bebege? Kaynana mi bu ayol.

Okurken yoruldum. Ev sahibinizin çocukları diye sizin sınırlarınıza bu kadar girmelerine izin vermeyin. Ne demek hergün saatlerce evleri gibi kullanmaları kalmaları. Bi hal çaresine bakın kırmadan.

Hata sizdeymiş maalesef. Hayır diyebilmelisiniz. Kiracıysanız eş dost değilsiniz. Merhaba merhaba, o kadar. Siz yüz verince, memnun olmamak bir tarafa, bir de tavır yapar olmuşlar. İnsanlara iyilik yaramaz. Başta mesafe koysaydınız, şu anda hiç kötü olmazdınız

tavuğum yok, evimin önü pislikten geçilmiyor diye bir laf var. Öyle olmuş sizinkisi.

köpeğinizi kendiniz gezdirin. Çocuklar size veremem deyin. Seveceklerse kapının önünde iki dakika sevsinler sizin yanınızda o kadar. Hele evinize gelmeleri çok saçma.

üst komşum, yan apartmanın kızı.Taşınmadan önce annesi geldi gitti, çok iyi oldu senin gibi bir komşunun yanına taşınıyor diye çok seviniyoruz filan dediler. Bana gelip gitmeye çalıştı bir kaç kere, benim ailemi filan sormaya çalıştı. soğuk davrandım. Kızıyla da kapıdan konuştum.

aylardır gördüğüm yok. Herkes kendi evinde. Şimdi gitsek, tatlı tatlı misafirlik olur en fazla. Ama yakınlık gösterseydim, eminim ilişkimiz bozulmuş olurdu şimdiye. Çat kapı Misafirlikler olurdu. Benim güvenilir bir komşu olduğumu biliyorlar. Hepsi o kadar.

kiracı olmanız ev sahibine bir hak tanımıyor sizin üzerinizde. Onlar kullanmaya başlamışlar. Dur demeniz lazım. Ve hala geç değil. Kavga etmeden müsait değilim derseniz bir müddet sonra bırakırlar gidip gelmeyi.

Negüzel yapmissin. Bu insanlari anlayamiyorum ben gercekten. Birazda onlar ceksin bizi ama artik. Veya herkes akillansin diyecegimde direk cenneti hayal etmis oluyorum galiba.
Ben seni anlıyorum. Milletle kotu olmaktan korkuyorsun. Atalarımız ne demiş, deveye diken insana s.. yaranır. Cidden bu boyle. Şimdi bak onlara o rezillikten o hakaretlerimden o şoktan sonra bans karşı ne kadar iyiler.
Bir de evden çıkarken bana diyorki kadın. O yaşlı ve sinirliymiş ben alttan almam lazimmis kucik olarak. Dedim abla bak üslup var üslup var. Evime geldin kahvemi iciyorsun. Sana bagiriyormuyum. Ama sen bana bağırsan suan bu ozgmlk i göremezdin suan bambaşka görürdün dedim
Saygı, saygı duyana gosterilir. Bana o şekil de davranılırsa hiçte alttan alamam daha beterini yaparim, ağız tadıyla yasayalim olaylar daha kötü yere gitmesin dedim. Hiç birşey diyemedi. Gülüş cümbüş uğurladım evden.

Başlığa ithafen cocuk bakim ücretini kiradan düşün demek istedim

Ne münasebet komşu da olsa çocukta olsa herkesin ayrı bi hanesi var , köpeğinizde bir can her zaman onlara vermek teslim etmek zorunda değilsiniz ki hem ben olsam asla güvenmem bu devirde birine canımı emanet edicem, ev sahibi de adı üstünde sizin oturduğunuz evinizin sahibi sizin değil ,hesap sormaya gelemez neden bu kadar yüz verdiniz ki ,vermek istemiyorum diyin açmayın kapıyı ,siz onlara ,onlarda çocuklarına hayır demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…