Ev sahibinin cocuklari hergün bize geliyorlar

Ay ferahladim biraz. Bende kendimi avutuyordum. Iki cocugun gönlünü edemiyormusun diye. Köpegini onlardanmi esirgiyorsun yemedilerya diyordum kendi kendime.
Sagolun. Evet cok haklisiniz. Ben cok yüz verdim. Artik hergün olmaz diyecegim. Ne düsünürlerse düsünsünler.
Bu arada esimi ben hep sakinlestiriyordum. Birak oynasinlar diye. Oda cekemedigi icin saklaniyordu. Yani gercekten benim hatam. Ama ailesinin rahatliginida anlamiyorum. Dediginiz gibi sonra sapik derler nebilim. Belkide islerine geliyor. Onlarda Calisiyorlar tüm gün. Kafalarini dinlenmis oluyorlar. Annaanneleri zaten cadi. Benim annemmis gibi azarladi beni. Birseyde diyemedim o an. Artik bitti. Bugün degisecek hersey insallah.

Yok ya ne hesap vereceksin ki işim var de geç çok da sorarsa özel iş illa açık açık anlatayım mı size ne bu kadar özel hayatım ????? De
Halada gelecez derlerse eşim kızıyor kusura bakmayın de

Ayy gıcık olurum böyle bir şey başıma gelse. Hesap sormak ne demek ya? Söyleyin sürekli çoluk çocuk kapıyı çalıyor çok fazla olmaya başladı diye. Biri gezdirince diğeri de istiyor sürekli deyin. Hiçbir laf etmeye hakları yok. Eve gelip girmek, etrafı karıştırmak ne ya.

Olmadı hasta olduğunuzu söyleyin, ebeveynleri gelirse öksürün falan. O zaman göndermezler çocuklarını.

Almayın evinize, işimiz var, müsait değiliz hepsi bu kadar
Kapıya gelip hesap sorana açıklama yapmak zorunda da değilsiniz
İlaveten çocuğa çocuk emanet edilmediği gibi, çocuğa evcil hayvan da emanet edilmez, sokakta bin türlü hal var, kendini korumaktan aciz çocuk köpeği nasıl koruyacak

sokakta bin türlü hal var, kendini korumaktan aciz çocuk köpeği nasıl koruyacak

katıldım

köpeğim yok ama tv de görüyoruz büyük köpek gelip küçüğüne saldırıyor çocuklara da saldırsa ne olacak

ya da çalıyorlar köpekleri sevelim vs diyerek

ne bileyim benim de köpeğim var gel birlikte bakalım deyip alıp çocukları da gitseler o köpeği ver diyenler sizden bilir köpeğini gezdirttirdi de, kendi götürüp işetmedi de bizim çocukları kaçırdılar diye

fazla naif davranmışsınız anladığım kadarı ile çocuğunuz yok o nedenle çocuklara hayır demeyi de bilememişsiniz

bir de köpeğe de yazık yani çocuğa evcil hayvan emanet edilmez hele de 5 yaşındakine oyuncak gibi davranır

Dünyanın bin türlü hali var, emanet çocuktan aklım çıkar herşey olabilir, olduktan sonra sağa sola saldıkları çocuklar kıymete biner, kimse ben çocuğuma sahip çıkmadım demez

Hayvan bende çok çok önemli, kimseye emanet edemem, bir kedim var, canımın yarısı gibi kimseye al götür gezdir diyemem. Çocuklardan korktuğu için eve misafir geldiğinde bile hep gözüm üzerindedir, oynamalarına izin vermem, canlı o oyuncak değil, bu konuda hassasım.

Dediğiniz gibi sokaklar pislik dolu, yetişkin olarak biz bile çekinirken bir çocuk ve bir köpek için sayısız ihtimal var. Keza çocuğu eve almakta sıkıntı, yarın öbür gün ters bir durum olur tacizcilikle bile suçlanabilir insan, kendini anlatamazsın, aklayamazsın mesafe her zaman iyidir, herkes kendi çocuğunu kendi oyalasın

Ne münasebet anneannenin sizi azarlaması. Teyze kusura bakma annem bile benimle bu şekilde konuşamaz yaşınıza saygıdan sesimi çıkarmadım ama her şeyin bir sınırı var deyin bir daha olursa.
Ev kiraladınız diye her şeye karışma hakkımı verdiniz insanlara.

İlk hatayı çocuk kapıyı çalıp gezdirebilir miyiz diye sorduğunda “olur” diyerek yapmışsınız. Devamı gelmiş. Başkası niye gezdirsin ki sizin köpeğinizi? Ben olsam vermem.
Mesafe koymak gereken yerde koyunca devamı da gelmez. Ama siz bir koymamış iki koymamış, hiç koymamışsınız. Üstüne üstlük utanmadan size bize niye vermiyorsunuz diye gönül koymuşlar.
Sizi aşırı yumuşak yüzlü buluyor olabilirler.

Dogru diyorsunuz hepiniz gercekten. Anneside birdaha birsey diyecek olursa söyleyecegim. Köpek hastalandi kustu ateslendi bütün gün uyudu diyecegim. Ayrica kaza olursa sigorta gecersiz diyecegim. Kocam kizdi cocuklara emanet etmeme derim. Hergün gelmelerinde olmaz artik hergün benimde isim var yoruluyorum derim. Bir iki dakika oturup kahvemi icemedim yav. Yemin ederim sinir krizi gecirdim dün. Anneme anlatarak patladim en sonunda. Esim gece isten geldi onada dertlerimi döktüm. Kafana takma bukadar dedi. Ne ugrasiyorsun bukadar cocukla dedi. Vallah benim sucum. Dediginiz gibi ben hic sinir koymadim bugüne kadar. Hep herseye evet dedim. Yumusak yüzlü buldular. Anneleride tuttugunu kopardi. Ayip nedir bilmedi hic. Üstüne birde gönül koydu iste. Köpegim icin cok korkuyordum verdigimde. Onlari kirmamak icin verdim. Salak kafam. Ya birsey olsaydi. Kafama tüküreyim kizlar.

Hayır sanki komşudan soğan istiyorlar tövbee yarabbim
Aynen. Hadi cocuk ne bilsin sorumlulugu. Ailesininde istemesi. Annesi gecen diyor ona ver arada bir gezdirsin. Okullar kapali diye sürekli oyun oynamasini istemiyorum diyor. Sorumluluk sahibi olmasini istiyormus. Ee ben neyapiyim? Kendin alsana köpek. Ben aliyim bakiyim korkuyum birsey olacak diye onlar laylaylom oynasin geri versin.

Kiracıysanız kiracısınız evinde oturuyorsunuz diye sizi satın almadılar. Koyun mesafeyi çalışıyoruz risk var hastalık kol geziyor deyin.

Böyle konuları okuyunca çok şarırıyorum özellikle annanesi nasıl hesap sorunca tamam o da alsın diye tepkisiz kaldınız. Benim keyfim der gönderirim çocuğun lafına bakıp kapıma dayanmak nedir.
Sizde madem istemiyorsunuz bahene üretin gönderin başınızdan.

Bedavaya mı oturuyorsunuz evde, niye bu kadar susuyorsunuz? Elalemin çocuklarının başına bir şey gelse evinizde ne yapacaksınız? Bir de köpeğe de yazık. Çocukların elinde oyuncak olmuş. Bizimde köpeğimiz var. Asla kimseye vermeyiz. İsteyen istediğine alınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…