- 15 Ağustos 2013
- 419
- 1.166
- 113
- Konu Sahibi turkuaz-kelebek
-
Yok ya ne hesap vereceksin ki işim var de geç çok da sorarsa özel iş illa açık açık anlatayım mı size ne bu kadar özel hayatım ????? DeAnneside bana mesaj atti o aksam. Ben oglum sana cok kirildi. O cok duygusal. Seni cok seviyor. Sen cok iyi kalplisin iyiki tanidik sizi diye. Sürekli bize dondurma limonata diye hediye yolluyor. Vallah annemde cok kiziyor bana. Hayir demeyi ögren diyor. Elin cocuklariylami ugrasacaksin hergün diyor. Ev sahibim biraz gicik. Suyundan gitmeyince hemen tavrini koyuyor. Bugün diyecegim müsait degilim diye. Neden diye soracaklarinida biliyorum. Biryerede gidemiyorum. Cikacagim deyince nereye falan diye kac kere soruyor oglan. Kizda hep tmm sonra gelirim diyor.
Merhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Allahim sinirden ölecegim.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
sokakta bin türlü hal var, kendini korumaktan aciz çocuk köpeği nasıl koruyacak
katıldım
köpeğim yok ama tv de görüyoruz büyük köpek gelip küçüğüne saldırıyor çocuklara da saldırsa ne olacak
ya da çalıyorlar köpekleri sevelim vs diyerek
ne bileyim benim de köpeğim var gel birlikte bakalım deyip alıp çocukları da gitseler o köpeği ver diyenler sizden bilir köpeğini gezdirttirdi de, kendi götürüp işetmedi de bizim çocukları kaçırdılar diye
fazla naif davranmışsınız anladığım kadarı ile çocuğunuz yok o nedenle çocuklara hayır demeyi de bilememişsiniz
bir de köpeğe de yazık yani çocuğa evcil hayvan emanet edilmez hele de 5 yaşındakine oyuncak gibi davranır
Ne münasebet anneannenin sizi azarlaması. Teyze kusura bakma annem bile benimle bu şekilde konuşamaz yaşınıza saygıdan sesimi çıkarmadım ama her şeyin bir sınırı var deyin bir daha olursa.Ay ferahladim biraz. Bende kendimi avutuyordum. Iki cocugun gönlünü edemiyormusun diye. Köpegini onlardanmi esirgiyorsun yemedilerya diyordum kendi kendime.
Sagolun. Evet cok haklisiniz. Ben cok yüz verdim. Artik hergün olmaz diyecegim. Ne düsünürlerse düsünsünler.
Bu arada esimi ben hep sakinlestiriyordum. Birak oynasinlar diye. Oda cekemedigi icin saklaniyordu. Yani gercekten benim hatam. Ama ailesinin rahatliginida anlamiyorum. Dediginiz gibi sonra sapik derler nebilim. Belkide islerine geliyor. Onlarda Calisiyorlar tüm gün. Kafalarini dinlenmis oluyorlar. Annaanneleri zaten cadi. Benim annemmis gibi azarladi beni. Birseyde diyemedim o an. Artik bitti. Bugün degisecek hersey insallah.
yarim saatligine okay
Bu kısımları düzeltin bence.Cagresizim
Gercekten artik herseye hayir diyecegim. Görsünler bakalim hem cocuklar hemde anneleri nekadar biktirttiklarini.Ben hatanin buyugunu sizde gordum. Kopegi istediklerinde oyuncak olmadigini söyleyip vermemeliydiniz.
Suan yapabileceğiniz en iyi sey hepsine sadece hayir demek.
Aynen. Hadi cocuk ne bilsin sorumlulugu. Ailesininde istemesi. Annesi gecen diyor ona ver arada bir gezdirsin. Okullar kapali diye sürekli oyun oynamasini istemiyorum diyor. Sorumluluk sahibi olmasini istiyormus. Ee ben neyapiyim? Kendin alsana köpek. Ben aliyim bakiyim korkuyum birsey olacak diye onlar laylaylom oynasin geri versin.Hayır sanki komşudan soğan istiyorlar tövbee yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?