- 5 Mayıs 2020
- 46
- 36
- 3
- 32
- Konu Sahibi turkuaz-kelebek
-
Altına imzamı atarım bu yorumuninsanlar kiracisiniz diye size hesap soramaz.
sizde kiracisiniz aman aram bozulmasin diye bu sacmaliklari cekmek zorunda degilsiniz tavrinizi koyun bir an önce
son gunlerde ne kadar cok boyle sacma sapan onun bunun evine girip rahatsiz eden cocuk konusu acilir oldu.
insanlar koronadan bunaldikca cocuklarini salar oldu heralde
hatanın büyüğü sizde
nasıl verdiniz komşunun çocuğuna köpeği gezdirsin diye
hani evde sevmeye geldi bir iki anlarım da dışarıda köpek ona buna gezdirtilir mi
olmaz deyin veteriner izin vermiyor deyin
ayrıca da korona var yani
gelmeyin korona var
kapa kapıyı oldu bitti
evimde kimsenin çocuğu saat 9 a kadar kalmaz kalamaz
git geç oldu diyeceksiniz bitti
ayrıca da anası babası yok mu bunların yarın tacizci diye kapıma gelirsiniz ben çocuklar üzülmesin diye bir şey diyemedim siz göndermeyin deyin olsun bitsin
kimse sizi düşünmez siz kendinizi düşünmedikçe
lütfen sınırlarınız net olsun
bir de eşiniz de ilginç geldi kendini odaya neden kapatıyor bir şey desin çocuklara odaya kapanacağına
misafir gelince utanan evin genç kızı gibi
Merhaba arkadaslar,
bir yil önce evlenip bu apartmana tasindim. Ev sahiplerimin cocuklari 11(erkek) ve 5(kiz) yasindalar. Hic gelmezlerdi. Yan komsularinda o yaslarda kiz cocuklari var. Onlarda hic selam vermezlerdi bizi görünce. Iki ay önce bir yavru köpegine sahiplendik. Yan komsularin cocuklari artik selam veriyor. Gecen biri kapiyi caldi gezdirebilirmiyiz diye bende olur dedim verdim. Kiz telefon numarami istedi whatsapptan yazarim diye. Oda diger kiza vermek istedi numarami. Ben isten eve gelirken kapida beni bekliyorlar hemen daha ben köpegi görmeden onlara vermemi istediler. Neyse verdim. Sonra ev sahibimin yani altta oturan erkek cocuk bunu gördü ve aglamis onlara verdi bana vermedi diye. Annaannesi kapima dayandi hesap sordu. Sen neden onlara veriyorsunda buna vermiyorsun diye. Iyi dedim gelsin alsin. Allahim oda aldi.
Zaten alttakiler günde artik 2 kere falan geliyorlar. Sürekli ben asagi inip anneme sunu sorayim dur telefonumu getireyim diyip 30 kere inip cikiyorlar. Eve gelir gelmez kapiyi caliyorlar. Sabahlari esim daha kalkmadan bizdeler. Esim yatak odasina gidiyor artik orda bekliyor gitmelerini. Erkek cocuk sürekli onu soruyor. Odalarin kapilarini acip bakiyor her defasinda ne var burda diye. Buz dolabini aciyor bakiyor 30 saat. Telefonumu kurcaliyor.
Allahim sinirden ölecegim.
Lütfen yardim edin. Yan komsu kizi yazdi dün aksam yine. Dedim artik olmaz. Kaza olur diye korkuyorum dedim. Sende gelirsin dedi yok dedim vaktim yok hergün dedim onu hallettim. Ama ev sahipleriyle bozusmak istemiyorum. Birde hakliymis gibi hesap soruyorlar bana. Hic bu kizda calisiyor dinlenmek istiyor veya yarim saatligine okay sonra cagirayimda demiyor. Aksam saat 9 olmus cocuklar aciktim diyorlar. Kimse demiyorki hadi eve diye. Saatlerce bendeler. Temizlik, yemek ne yaparsam yapiyim yanimdalar. Gitmiyorlar.
Cagresizim.
hayriniza oturuyormusuz gibi surekli hesap soracaksaniz 3 5 ay kira odemeyelim bari diyinAnneside bana mesaj atti o aksam. Ben oglum sana cok kirildi. O cok duygusal. Seni cok seviyor. Sen cok iyi kalplisin iyiki tanidik sizi diye. Sürekli bize dondurma limonata diye hediye yolluyor. Vallah annemde cok kiziyor bana. Hayir demeyi ögren diyor. Elin cocuklariylami ugrasacaksin hergün diyor. Ev sahibim biraz gicik. Suyundan gitmeyince hemen tavrini koyuyor. Bugün diyecegim müsait degilim diye. Neden diye soracaklarinida biliyorum. Biryerede gidemiyorum. Cikacagim deyince nereye falan diye kac kere soruyor oglan. Kizda hep tmm sonra gelirim diyor.
Anneside bana mesaj atti o aksam. Ben oglum sana cok kirildi. O cok duygusal. Seni cok seviyor. Sen cok iyi kalplisin iyiki tanidik sizi diye. Sürekli bize dondurma limonata diye hediye yolluyor. Vallah annemde cok kiziyor bana. Hayir demeyi ögren diyor. Elin cocuklariylami ugrasacaksin hergün diyor. Ev sahibim biraz gicik. Suyundan gitmeyince hemen tavrini koyuyor. Bugün diyecegim müsait degilim diye. Neden diye soracaklarinida biliyorum. Biryerede gidemiyorum. Cikacagim deyince nereye falan diye kac kere soruyor oglan. Kizda hep tmm sonra gelirim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?