- 27 Ağustos 2022
- 4.248
- 7.247
- Konu Sahibi ayisigindakigolge
Bu ne ya, nasıl cüret eder böyle bir konuyu açmaya. Asla ve asla iyi niyetli değil.İyi akşamlar kızlar. Olayı anlatayım sizde yorumlayın çünkü ben mi yanlış anlıyorum diye kafayı yiyeceğim. Bizim ev sahipleri karı koca ve bir de kızı var 33 yaşında. Benim eşimden 1 yaş büyük. İlk evi tuttuğumuzda çok iyi insanlara benziyordu yani anne ve babası iyi de kızı sonrasında gözüme batmaya başladı. Arada onlar geliyordu ve biz gidiyorduk çaya. Gelip gitmeyle kızı eşime kanka demeye başladı. Sonra bende bu durumdan rahatsız olduğum için çay içme faslını azaltmaya başladım. Artık eşimle değil de ben kendim tek gündüzleri iniyordum oda çağırdıkları zaman iniyordum. Neyse bu sabah ev sahibinin kızı gel çay içelim dedi neyse gittim. Konuşurken konuyu açtı bana dediki yanlış anlama benim gözüm senin kocanda değil, eski kiracımız da çok kıskançtı ama kocasından beni kıskanmazdı hatta onunda eşine sarılırdım bir şey demezdi, senin kocan benim kardeşim gibi vs laflar söyledi aniden. Ne tepki vereceğimi şaşırdım çünkü. Daha öncesinde ona ben eşimi kıskanıyorum vs falan hiç bir şey demediğim halde böyle bir konuşma yapması beni şaşırttı. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?