aylık 3 bin yaniGeçen yıl cok zor kiralik bi ev bulabildim 1+1 zemin kat semt olarak zengin kesim 2binliradan 24 bin ödedim durumum çok yok kanunen yüzde 25 zam diye 30 bin oduycem dedim kabul etmiyor 36 bin gondericeksin diyor yoksa evden cik diyor vermek istemiyorum çünkü bunun gelicek yilida var kat kat oluyor cunkusiz olsaniz ne yapardiniz 36 bin hesaba yatır yoksa evi boşalt diyor
yıllık..Oha 36bine Kira mi olur
1 yıllık peşin mi istiyor ?Geçen yıl cok zor kiralik bi ev bulabildim 1+1 zemin kat semt olarak zengin kesim 2binliradan 24 bin ödedim durumum çok yok kanunen yüzde 25 zam diye 30 bin oduycem dedim kabul etmiyor 36 bin gondericeksin diyor yoksa evden cik diyor vermek istemiyorum çünkü bunun gelicek yilida var kat kat oluyor cunkusiz olsaniz ne yapardiniz 36 bin hesaba yatır yoksa evi boşalt diyor
Antalyada varmışOha 36bine Kira mi olur
Evet1 yıllık peşin mi istiyor ?
Evetyıllık..
YıllıkOha 36bine Kira mi olur
Evetyıllık..
açıkçası aya vurduğumuzda ahım şahım bir kira değilEvet
Yıllık
YıllıkOha 36bine Kira mi olur
Başka eve çıkma imkanınız yokmu ?Geçen yıl cok zor kiralik bi ev bulabildim 1+1 zemin kat semt olarak zengin kesim 2binliradan 24 bin ödedim durumum çok yok kanunen yüzde 25 zam diye 30 bin oduycem dedim kabul etmiyor 36 bin gondericeksin diyor yoksa evden cik diyor vermek istemiyorum çünkü bunun gelicek yilida var kat kat oluyor cunkusiz olsaniz ne yapardiniz 36 bin hesaba yatır yoksa evi boşalt diyor
Evden çıkan sokakta kalirBaşka eve çıkma imkanınız yokmu ?
Zemin kat mutfak ve 1 oda sonucta 2bine kiraya vermişti onun kararıydi bu kanunende zam yüzde 25tir yıllık 30 bin istiyor sonucta bu yıl verdim diyelim gelicek yıl bi okadar zam daha 1odali yer icinEn düşük memur maaşı 22 bin oluyor niye ödeyemiyosunuz onu anlamadım. Ayda 2 bin liraya ev mi kaldı günde bi paket sigara parasına siz evinizi verir misiniz.
Herkes memur değil. Benim eşim 12 alıyor mesela . Ayrıca 22 alsa bile yasal hakkı olan kira artışını istemesi hakkı AMA konu sahibi bence verebiliyorsanız verin çünkü 3 bin kira çok değil semte göre sanırımEn düşük memur maaşı 22 bin oluyor niye ödeyemiyosunuz onu anlamadım. Ayda 2 bin liraya ev mi kaldı günde bi paket sigara parasına siz evinizi verir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?