- 13 Ağustos 2014
- 6.275
- 13.965
- 36
Öyle bir şey yok kaç yıllık kiracısın ? Çıkartamaz seniolsa ne olacak 3 ay yada 6 ay mis süre cikma süresi moralim o kadar kötü ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir şey yok kaç yıllık kiracısın ? Çıkartamaz seniolsa ne olacak 3 ay yada 6 ay mis süre cikma süresi moralim o kadar kötü ki
3 yılÖyle bir şey yok kaç yıllık kiracısın ? Çıkartamaz seni
okul var cocugun mayista cikalim dedik yok bahara kadar dedik... olmadı kirayi artiralim duzenimiz bozulmasin dedik hayir dedi. yok sizi magdur etmek istemem ama daireyle ugrasamayacagim satacagim buradan gelecek paraya ihtiyacım yok diyor param var benim. diyor cok degisik bir adam ya. parasıyla hava atıyor bize iste.Yaza kadar dediğiniz bir yıl neredeyse. Adam ikna olmaz tabii, bari üç beş ay müsaade isteseydiniz. Çok zor, Allah yardımcınız olsun. Bizim ev de satılık. Allah’tan piyasa durgun da kimse almıyor. Yoksa çıkmaya kalksak kiralar 15 binden başlıyor oturduğumuz semtte. Nasıl bir semt yaşadığınız yer, ev daire mi müstakil mi, kaça satıyor öğrenebildiniz mi? Niye soruyorum, belki de yalan. Kiracı yenilemek için de yapıyor olabilir.
Sizin adınıza üzüldüm ins en yakında zamanda RABBIM size ev almayı nasip etsinkonuyu gelirsek kiraci olan evi asla ve asla almam çünkü ev aldık kiraci cıkmadı 8 ay ne cektirdi bize annemden emdiğim süt burnumuzdan geldi bildigim kadar 6 ay cıkmama hakkınız varDert mi biter... ev sahibi once evi satiyorum dedi ilan astı simdide icinde kiraci varken zor satilir demis emlakci ille cikin diyor... yaza kadar hic olmassa duralim dedik ev bakin cikin bi an once dedi moralimiz sifir. sozlesme yok ama elektirik vs uzerimize. kiraci oldugumuzu ispatlayabiliriz acaba ev bulana kadar surec nasil isler evde yok. bulsakta kiralar asiri pahali ne olduk böyle . zamaninda ev alanlar iyiki almis. adama neler dedik kirayi artiralim dedik hayir dedi. benim. paraya ihtiyacım yok ben dairelerle ugrasamayacagim yok param cok benim vs. acayip acayip konusuyor madem paran var insan yaza kadar tamam bekleyem demezmi iki tane kucuk cocugumuz var tek maasliyiz. sabaha kadar uzuntuden uyuyamadim. esiyle konustum abla yaza kadar idare edin cok zorda kalacagiz diye oda kiziyor bu evin satildigini hic istemiyorum hatta tartistikta ama laf anlamiyor dedi. yaza kadar dursunlar diye ben de konusam esimle dedi adam orali olmadi. Mesela şöyle dedi adam ben istesem sizin kiranizi iki kere artirirdim yilda iki kere zam geldi asgari ücrete diyor. ben yapmadım size bak bunu diyor yani akli sıra iyilik yapmis bize. senelik artmiyomu kira anlamadim. 3 yillik kiracisiyiz.
Ne ağlıyorsun yav dik dur biraz. Çıkartamaz seni kira ilişkisi sözlü kurulmuş ve sözleşmenin varlığına ilişkin güçlü delil var. Biraz sesinizi yükseltin rica ediyorum
Ne ağlıyorsun yav dik dur biraz. Çıkartamaz seni kira ilişkisi sözlü kurulmuş ve sözleşmenin varlığına ilişkin güçlü delil var. Biraz sesinizi yükseltin rica ediyorum
yok... esimde bir an önce ev bulup cikalim diyor ugrasamam bunla dedi ama evi baska semtlerden bakiyor bulundugumuz semtte yok. bende okul vs etkilenecek ama bekleyelim sonucta illaki bekleyecek ev sahibi diyorum 3 ay 4 ayKiracılı ev aldım gerçekten de kiracılı oldugu için uyguna geldi tabi yine pahalı idi ama 150 bin tl civarı daha uyguna alabildik.
4 ayda çıktı kiracı neyseki insaflı insanlarmış diyoruz ama çıkarken de para verdik ve 1 ay kira bedeli almadık üzerine evin kırıp döktüğü yerlerin de tadilatlarını almadık. Boyalı girdiği evden boyasız çıktı neyse dedik en azından çıktı.
Çıkarken de çok olmasa da bizi uğraştırdılar.
Sizin elden kirayı ödemeniz çok kötü olmuş bununla alakalı avukata danışın diyeceğim ama şu devirde ev sahibi ile kiracılar birbirini öldürüyor artık, akıl veremiyor insan başka türlü.
Siz de çalışamaz mısınız ?
Bilmiyorum size rahat vermeyecek bir tip bu adam belli ki.
Yazılı elden ödediğinize dair bir imza vesaire var mı ?
Sözlesme yok yazmıssınız..Dert mi biter... ev sahibi once evi satiyorum dedi ilan astı simdide icinde kiraci varken zor satilir demis emlakci ille cikin diyor... yaza kadar hic olmassa duralim dedik ev bakin cikin bi an once dedi moralimiz sifir. sozlesme yok ama elektirik vs uzerimize. kiraci oldugumuzu ispatlayabiliriz acaba ev bulana kadar surec nasil isler evde yok. bulsakta kiralar asiri pahali ne olduk böyle . zamaninda ev alanlar iyiki almis. adama neler dedik kirayi artiralim dedik hayir dedi. benim. paraya ihtiyacım yok ben dairelerle ugrasamayacagim yok param cok benim vs. acayip acayip konusuyor madem paran var insan yaza kadar tamam bekleyem demezmi iki tane kucuk cocugumuz var tek maasliyiz. sabaha kadar uzuntuden uyuyamadim. esiyle konustum abla yaza kadar idare edin cok zorda kalacagiz diye oda kiziyor bu evin satildigini hic istemiyorum hatta tartistikta ama laf anlamiyor dedi. yaza kadar dursunlar diye ben de konusam esimle dedi adam orali olmadi. Mesela şöyle dedi adam ben istesem sizin kiranizi iki kere artirirdim yilda iki kere zam geldi asgari ücrete diyor. ben yapmadım size bak bunu diyor yani akli sıra iyilik yapmis bize. senelik artmiyomu kira anlamadim. 3 yillik kiracisiyiz.
Vergi de kaçırmış ev sahibi. Siz de bundan vurun eğer işe yarayacaksa.kiralari hep elden aldi bankaya kabul etmedi ki elektirik dogalgaz ismimize iste
niye dogalgaz eşimin üzerine kanıt olmaz mıSözlesme yok yazmıssınız..
Nasıl yani?
Sözlesme yoksa siz isgalci durumunda oluyorsunuz benim bildiğim yasal olarak.
Tahliye tahatütnamesi imzaladıysanız istediği gibi cıkarabilir. Ama sözleşmeniz yoksa ztn hemen cıkarabilir isterse
niye dogalgaz eşimin üzerine kanıt olmaz mı
isnat yükümlülüğü size ait ztn böyle bi durumda ama sözlesmede yoksa ztn sizi cok kolay cıkarır benceniye dogalgaz eşimin üzerine kanıt olmaz mı
en acilinden bi avukatla görüşün sizi mücbir sebebi olmadan çıkarmak istiyosa size bi ev bulup çıkarma zorunluluğu var diye biliyorum hakkınızı savunun benceDert mi biter... ev sahibi once evi satiyorum dedi ilan astı simdide icinde kiraci varken zor satilir demis emlakci ille cikin diyor... yaza kadar hic olmassa duralim dedik ev bakin cikin bi an once dedi moralimiz sifir. sozlesme yok ama elektirik vs uzerimize. kiraci oldugumuzu ispatlayabiliriz acaba ev bulana kadar surec nasil isler evde yok. bulsakta kiralar asiri pahali ne olduk böyle . zamaninda ev alanlar iyiki almis. adama neler dedik kirayi artiralim dedik hayir dedi. benim. paraya ihtiyacım yok ben dairelerle ugrasamayacagim yok param cok benim vs. acayip acayip konusuyor madem paran var insan yaza kadar tamam bekleyem demezmi iki tane kucuk cocugumuz var tek maasliyiz. sabaha kadar uzuntuden uyuyamadim. esiyle konustum abla yaza kadar idare edin cok zorda kalacagiz diye oda kiziyor bu evin satildigini hic istemiyorum hatta tartistikta ama laf anlamiyor dedi. yaza kadar dursunlar diye ben de konusam esimle dedi adam orali olmadi. Mesela şöyle dedi adam ben istesem sizin kiranizi iki kere artirirdim yilda iki kere zam geldi asgari ücrete diyor. ben yapmadım size bak bunu diyor yani akli sıra iyilik yapmis bize. senelik artmiyomu kira anlamadim. 3 yillik kiracisiyiz.
Ama konu sahibi tüm kiralarınelden ödemiş. Adam kiramı ödemiyorlar dese ispatları yok.Ne ağlıyorsun yav dik dur biraz. Çıkartamaz seni kira ilişkisi sözlü kurulmuş ve sözleşmenin varlığına ilişkin güçlü delil var. Biraz sesinizi yükseltin rica ediyorum
Dert mi biter... ev sahibi once evi satiyorum dedi ilan astı simdide icinde kiraci varken zor satilir demis emlakci ille cikin diyor... yaza kadar hic olmassa duralim dedik ev bakin cikin bi an once dedi moralimiz sifir. sozlesme yok ama elektirik vs uzerimize. kiraci oldugumuzu ispatlayabiliriz acaba ev bulana kadar surec nasil isler evde yok. bulsakta kiralar asiri pahali ne olduk böyle . zamaninda ev alanlar iyiki almis. adama neler dedik kirayi artiralim dedik hayir dedi. benim. paraya ihtiyacım yok ben dairelerle ugrasamayacagim yok param cok benim vs. acayip acayip konusuyor madem paran var insan yaza kadar tamam bekleyem demezmi iki tane kucuk cocugumuz var tek maasliyiz. sabaha kadar uzuntuden uyuyamadim. esiyle konustum abla yaza kadar idare edin cok zorda kalacagiz diye oda kiziyor bu evin satildigini hic istemiyorum hatta tartistikta ama laf anlamiyor dedi. yaza kadar dursunlar diye ben de konusam esimle dedi adam orali olmadi. Mesela şöyle dedi adam ben istesem sizin kiranizi iki kere artirirdim yilda iki kere zam geldi asgari ücrete diyor. ben yapmadım size bak bunu diyor yani akli sıra iyilik yapmis bize. senelik artmiyomu kira anlamadim. 3 yillik kiracisiyiz.