Geçen yıl cok zor kiralik bi ev bulabildim 1+1 zemin kat semt olarak zengin kesim 2binliradan 24 bin ödedim durumum çok yok kanunen yüzde 25 zam diye 30 bin oduycem dedim kabul etmiyor 36 bin gondericeksin diyor yoksa evden cik diyor vermek istemiyorum çünkü bunun gelicek yilida var kat kat oluyor cunku siz olsaniz ne yapardiniz 36 bin hesaba yatır yoksa evi boşalt diyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ev sahibi evden cik diyor lütfen yardim edin
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.002
- 178
aylık 3 bin yaniGeçen yıl cok zor kiralik bi ev bulabildim 1+1 zemin kat semt olarak zengin kesim 2binliradan 24 bin ödedim durumum çok yok kanunen yüzde 25 zam diye 30 bin oduycem dedim kabul etmiyor 36 bin gondericeksin diyor yoksa evden cik diyor vermek istemiyorum çünkü bunun gelicek yilida var kat kat oluyor cunku siz olsaniz ne yapardiniz 36 bin hesaba yatır yoksa evi boşalt diyor
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.002
- 178
yıllık..Oha 36bine Kira mi olur
- 27 Nisan 2023
- 493
- 932
- 23
1 yıllık peşin mi istiyor ?Geçen yıl cok zor kiralik bi ev bulabildim 1+1 zemin kat semt olarak zengin kesim 2binliradan 24 bin ödedim durumum çok yok kanunen yüzde 25 zam diye 30 bin oduycem dedim kabul etmiyor 36 bin gondericeksin diyor yoksa evden cik diyor vermek istemiyorum çünkü bunun gelicek yilida var kat kat oluyor cunku siz olsaniz ne yapardiniz 36 bin hesaba yatır yoksa evi boşalt diyor
- 27 Nisan 2023
- 493
- 932
- 23
Antalyada varmışOha 36bine Kira mi olur
Evet1 yıllık peşin mi istiyor ?
Evetyıllık..
YıllıkOha 36bine Kira mi olur
Evetyıllık..
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.002
- 178
açıkçası aya vurduğumuzda ahım şahım bir kira değilEvet
Yıllık
YıllıkOha 36bine Kira mi olur
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Başka eve çıkma imkanınız yokmu ?Geçen yıl cok zor kiralik bi ev bulabildim 1+1 zemin kat semt olarak zengin kesim 2binliradan 24 bin ödedim durumum çok yok kanunen yüzde 25 zam diye 30 bin oduycem dedim kabul etmiyor 36 bin gondericeksin diyor yoksa evden cik diyor vermek istemiyorum çünkü bunun gelicek yilida var kat kat oluyor cunku siz olsaniz ne yapardiniz 36 bin hesaba yatır yoksa evi boşalt diyor
aya vurunca uygun aslında ama çevrede fiyatlar nasıl? 10 yılı aşkın kiracıysanız etrafa göre yapabilir. Ama evden hemen çıkartamaz. Kontratınızdan 3 ay önce tebligat yollamalı. Sonra işte davası derken 1 yılı bulur. Ama bir orta yol bulsanız huzurunuzdan olmazsınız. Normalde çevrenizde 7-8 binse ev sahibi de kendince haklı. Yıllık değil aylık anlaşın madem. Ona göre de artış yapın. Taşınması ev bulması daha pahalıya patlar.
Evden çıkan sokakta kalirBaşka eve çıkma imkanınız yokmu ?
- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.604
- 248
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
1+1 bodrum kat diyor 5 bin de olacak değildir heralde kirası
Ayrıca konu sahibi yeni tasinmis 1 yıl olmuş.
2 bin kira olur hadi zam yapılır 2.5 olur.
Tüfe oranında zam yapılsaydı da bu şekilde olacaktı.
Bu göz önünde bulundurularak ev kiralanır sene dolan eve Tüfe yada yasal orandan zam yapılacağını biliyordur ev sahibi.
Ayrıca konu sahibi yeni tasinmis 1 yıl olmuş.
2 bin kira olur hadi zam yapılır 2.5 olur.
Tüfe oranında zam yapılsaydı da bu şekilde olacaktı.
Bu göz önünde bulundurularak ev kiralanır sene dolan eve Tüfe yada yasal orandan zam yapılacağını biliyordur ev sahibi.
Zemin kat mutfak ve 1 oda sonucta 2bine kiraya vermişti onun kararıydi bu kanunende zam yüzde 25tir yıllık 30 bin istiyor sonucta bu yıl verdim diyelim gelicek yıl bi okadar zam daha 1odali yer icinEn düşük memur maaşı 22 bin oluyor niye ödeyemiyosunuz onu anlamadım. Ayda 2 bin liraya ev mi kaldı günde bi paket sigara parasına siz evinizi verir misiniz.
- 21 Aralık 2021
- 634
- 1.592
- 43
Herkes memur değil. Benim eşim 12 alıyor mesela . Ayrıca 22 alsa bile yasal hakkı olan kira artışını istemesi hakkı AMA konu sahibi bence verebiliyorsanız verin çünkü 3 bin kira çok değil semte göre sanırımEn düşük memur maaşı 22 bin oluyor niye ödeyemiyosunuz onu anlamadım. Ayda 2 bin liraya ev mi kaldı günde bi paket sigara parasına siz evinizi verir misiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.