Ev sahibi derdi

1 defa kirada oturdum sukur ev sahibim iyiydi iki defa hamilelik yasadim merdiveni bile yika sil demedi
sen ev almıştın değil mi valla bir konunu okudum ekonomi dersi almak lazım senden .ben pandemi den önce çok çok müsriftim de şimdi dışarı çıkamadığımdan duruldumm

sen ev almıştın değil mi valla bir konunu okudum ekonomi dersi almak lazım senden .ben pandemi den önce çok çok müsriftim de şimdi dışarı çıkamadığımdan duruldumm
Ben unide bile alisveris yapmazdim arkadasim zorla gotururdu kiyafet almaya hala da oyle 3 yilda 2 kazak alirim
Simdi de terzilik ogrendim kendi sokugumu kendim dikiyorum 😂😂😂
Hatta oglumu emziriyorum diye emzirme penyesini bile diktim

Biliyorum ama ustumuzde oturuyor zaten oturacak yeri var yani 50 100 e daha iyisini bulamadik gercekten.. yoksa mayistan agustosa kadar baktik iyiler 800 den basloyor.. onlara da gucumuz yetmiyor o yuzden konustuk agustosta kendisiyle insan gibi asgari ucretle calisiyoruz gibisinden uygun bulamiyoruz aldigimiz birikmiyor ki kira depozir su dogalgaz ustune alma nakliye bunlari birikim olcak ki o da yok diye anlattik kendisine.. kim durumu olupta rutubetli evde oturur bi soylermisiniz bana
Hala oturacak evi var diyorsunuz adam istemiyor oturmanızı yahu bu yüzsüzlük olmuyor mu istenmiyorsunuz 2 asgari ücrette az değil

valla bakın lüks apartmanlar bir fırsattır para biriktirmek için.apartman görevlimle benim evin iç yapısı aynı kalitedeydi en başta.asgari ücretin üstüne o kadar imkanlar var ki.çocukların oyuncakları kıyafetleri bile bedava .aylık gelirleri karı koca 6000 olmasına rağmen belediyeden de yardım alıyorlar .yol parası da yok evleri de işyerinde daha ne olsun :KK70:

Kesinlikle doğru bir öneri. Apartmandakiler zaten kapıcıyı kollar genelde. Çocuğun küçülmüşünü de teklif eder, evine yardımcı alacaksa da ilk ona sorar. Güzel bir hayat kurarlar. Yakıt ödememeleri bile büyük avantaj bu devirde.

Evet istenmedigimiz dandik evde yuzssuzlukle oturuyoruz evde sizin degil yüz de.. zorla oturuyoruz bu cok guzel evde
Evi gördüm birşey demek istemiyorum haklısınız veya haksızsınız ev sahibi istemiyor sonuçta yapacak birşey var mı ben sadece sizi anlamadim ne olsun istiyorsunuz herşeyden sizde şikayetçisiniz

Kesinlikle doğru bir öneri. Apartmandakiler zaten kapıcıyı kollar genelde. Çocuğun küçülmüşünü de teklif eder, evine yardımcı alacaksa da ilk ona sorar. Güzel bir hayat kurarlar. Yakıt ödememeleri bile büyük avantaj bu devirde.
68 daire bizim apartman valla sadece atık olarak çıkan plastik su deterjan zeytinyağı vs.leri ayrı koyuyoruz çöpün yanına .arada görüyorum küçük bir kamyonet gelip alıyor yüzlerce oluyor çünkü kısa sürede 200 bine daire 44 bine de araba aldı.evime eşi temizliğe yardıma geldiğinden ne aldı ne sattı biliyorum.200 tl günlüğü temizliğin yemekte bizden yol masrafı da yok

Asgari ücretliyiz diyince çoğul oluyor ya hani asgari ücretli esim veya ben tekil oluyor neyse
O anlamda degil iste bir mesajimda bile demisim yasakta esim yarim ay calisti iayeri ve calistigi kadarini aldi evimize bu kadar para girdi demisim asgari ucrerliyiz derken esim iste asgari ucret aĺiyor istenmedigimiz bir evde durma degil mecburiyetten durma diye soylemisim.. keske yuzssuzluk istenmediginiz yerde duruyirsunuz demeden once bi sorsaniz bende cevaplasam sonra yine haksiz buluyorsan haksizsin dersin ama yargilamadan bi sorun once.. o attigim resimlere bakin siz istermisiniz bu evde isteyerek oturmak

68 daire bizim apartman valla sadece atık olarak çıkan plastik su deterjan zeytinyağı vs.leri ayrı koyuyoruz çöpün yanına .arada görüyorum küçük bir kamyonet gelip alıyor yüzlerce oluyor çünkü kısa sürede 200 bine daire 44 bine de araba aldı.evime eşi temizliğe yardıma geldiğinden ne aldı ne sattı biliyorum.200 tl günlüğü temizliğin yemekte bizden yol masrafı da yok
Bu zamanda ama iyi güvenilir görevli de bulmak zor. Bizim görevlimiz sadece sabah gelir ekmek bırakır, akşam çöp atar sadece. Haftada bir de apartmanı yıkıyor. Bizim apartman 12 haneli, en üst katta yeri. Yakıtı kirası yok, asgari ücret alır, yıllıl iznini kullanır ve eşi de bizim apartmanda iki kişiye temizliğe gidiyor günlüğüne 150 alıyormuş. Tertemiz para vallahi. Biz de memnunuz tabii, güvenle anahtarını bırakanlar var kendisine.

Evet istenmedigimiz dandik evde yuzssuzlukle oturuyoruz evde sizin degil yüz de.. zorla oturuyoruz bu cok guzel evde
yazan üye konuyu okumadan yazmış .kaliteli beğendiğim bir üyedir çünkü isteyerek kırmaz kimseyi hakedenle dalga geçer sadece aynı benim gibi :olamaz:

Evi gördüm birşey demek istemiyorum haklısınız veya haksızsınız ev sahibi istemiyor sonuçta yapacak birşey var mı ben sadece sizi anlamadim ne olsun istiyorsunuz herşeyden sizde şikayetçisiniz
Heraeyden sikayetcimiyim.. sikayetci oldugun duruma gore degisir hakliligin yani herseyden sikayetcisiniz lafi sanki yasadigi iyi seylerden bos yere sikayetciymis gibi bir laf

O anlamda degil iste bir mesajimda bile demisim yasakta esim yarim ay calisti iayeri ve calistigi kadarini aldi evimize bu kadar para girdi demisim asgari ucrerliyiz derken esim iste asgari ucret aĺiyor istenmedigimiz bir evde durma degil mecburiyetten durma diye soylemisim.. keske yuzssuzluk istenmediginiz yerde duruyirsunuz demeden once bi sorsaniz bende cevaplasam sonra yine haksiz buluyorsan haksizsin dersin ama yargilamadan bi sorun once.. o attigim resimlere bakin siz istermisiniz bu evde isteyerek oturmak
9 sayfayı okumadım daha doğal olarak okuya okuya geliyorum gördüm şimdi mesajları o evde oturulmaz zaten siz de biliyorsunuz

yazan üye konuyu okumadan yazmış .kaliteli beğendiğim bir üyedir çünkü isteyerek kırmaz kimseyi hakedenle dalga geçer sadece aynı benim gibi :olamaz:
Ben isteyerek kirar demiyirum ki sadece yuzssuzlukle istenmediginiz yerde oturuyorsunuz gibisinden hukum vermeden once sorsun dedim sonra haksiz bukursa yine haksizsin der gecer ama yuzsuzluk gibi laflari da hakettigimi dusunmuyorun

X