buna benzer bır konu yuzunden banlanmıstım
3 kısı tutturmustu ev sahıbı cıkaramaz dıye ıclerınden bırı de avukat oldugunu ıddaa etmıstı muvekkelım kıracısını asla cıkaramadı odemedıgı kıralarını bıle alamadık ev sahıbı magdur oldu dıye kı ben olsam bunu soylemeye cekınırdım bır avukat olarak.... o konuda da yazdım sımdı de yazıyorum cıkarabılır cunku resmı olarak yapması gereken herseyı yapmıs
ıhtarı cekmıs ve kendısı oturacak , eger kendısı veya bırıncı derece yakını oturacaksa evde buyuk tadılat yaptıracaksa belırlı bır sure sozlesme yapılmıssa cıkarabılır ...
gıderken ne kadar cok koparsam kardır kafasında olusuda ev sahıbının kendı karaktersızlıgı zaten sasırmadım zira yorumlarınıza baktıgımda masraf yapmıssınız sıkıntılar yasatmıs yanı sabretmıssınız epey bu ev sahıbıne ...
bosuna sıkıntı yasamayın kapınıza polıs bıle dayar ev bulmak ıcın yanlıs hatırlamıyorsam 1 ay gıbı bır surenız var muhtemelen kapora vermıssınızdır o kaporaya sayın 1 ay daha oturun kıra vermeden yanı verdıgınız kapora kadar daha oturun o surecte ev arar bulursunuz yalnız o kadar uyguna sız hangı sehırde oturuyorsunuz sasırdım 450 tl kira ...