Ev sahibi derdi

Çıkaramaz dedi şimdi 3 sene başkasına kiralayamaz diyor. Evden çıkarabiliyor mu çıkarabiliyor. Sen o kadar masrafı edip çıktıktan sonra mahkemeye versen ne
Sirf boylesiyle ugrasmak ixin bile verilir aslinda da.. 500 altinda banka yatirma zorunlulugu yokmus peki 500 altinda kira alan ev sahibinin doli ev vergisi zorunlulugu varmi

Sirf boylesiyle ugrasmak ixin bile verilir aslinda da.. 500 altinda banka yatirma zorunlulugu yokmus peki 500 altinda kira alan ev sahibinin doli ev vergisi zorunlulugu varmi
500 tl altında bankaya yatırma zorunlulugu yok ama odeme yapıldıgında makbuz zorunlulugu var
nasıl ıspatlayacaksınız odedıgınızı ? ben kira almadım derse ne yapacaksınız makbuzu veya parayı teslım aldım seklınde bır yazıyı almak zorundasınız :KK43:

zam yapmamısmıydı zaten hatta zamlı almıstı kırayı ?
Tamam iste 450 yapti 50 zam yapti anlasti sonraki ay da geldi zamli aldi kirasini sonraki ay kirayi aldigi gun gitmis ihtar cekmis yani iki ay zamli aldi. Gecen ay anlasiyo zamli aliyo bu ayda mesela geliyo 14 unde yine ayni zamli aliyo ve yine ayni gun yani bu ayin 14 unde kirayi aldihi gun gidip ihtar cekiyo

500 tl altında bankaya yatırma zorunlulugu yok ama odeme yapıldıgında makbuz zorunlulugu var
nasıl ıspatlayacaksınız odedıgınızı ? ben kira almadım derse ne yapacaksınız makbuzu veya parayı teslım aldım seklınde bır yazıyı almak zorundasınız :KK43:
Bundan sonra imza alcaz su tarihin kirasi aldim diyerekten

Merak ettigim 500 un altinda kira alan ev sahiplerine dolu ev vergisi zorunlulugu varmi

arkadaslar cok dogru onerıde bulunmuslar lutfen yanlıs anlamayın sartlarınız ve cocugunuz ıcın bende soyleyecegım
bızım apartmanda sadece bahceyı sulamak ve duzenını saglamak karsılıgında gorevlı dairesinde ucretsız oturan 5 cocuklu 7 kısılık aıle var

boyle bırsey arastırın derım daha ıyı sartlarda olursunuz cogu apartmanın gorevlı daıresı var kıraya tutmak ıstersenız de bundan 100 tl daha fazla vermıs olursunuz ama daha ıyı sartlarda olur hangı sehırdesınız

arkadaslar cok dogru onerıde bulunmuslar lutfen yanlıs anlamayın sartlarınız ve cocugunuz ıcın bende soyleyecegım
bızım apartmanda sadece bahceyı sulamak ve duzenını saglamak karsılıgında gorevlı dairesinde ucretsız oturan 5 cocuklu 7 kısılık aıle var

boyle bırsey arastırın derım daha ıyı sartlarda olursunuz cogu apartmanın gorevlı daıresı var kıraya tutmak ıstersenız de bundan 100 tl daha fazla vermıs olursunuz ama daha ıyı sartlarda olur hangı sehırdesınız
Tesekkurler arayacagim kapici gorevli dairesi bulabilirsek tasinacagiz.. biz zaten tasinmak istiyoruz ama maddiyat sikinti birde yazin dedik bari daha rahat tasiniriz diyr. Bursa da

Bursa

Evin değerini muhit de belirler.
Benim oturduğum semtte yapılı olmayan eski evler 1000 yeniler 2500 ben burda en kötü evi 500e tutamam. Çevredeki kiralar da önemli bu nedenle
Evet o cok dogru.ev kötü de olsa her muhitin bir rayic bedeli var.Buradaki kiraci ,sagindaki solundaki evlere insanlar ne kadar ödüyor bir bakmasi lazim.Bu devirde 450 tl kirayi vererek ,tek göz oda ,depo bile bulamazsiniz.Cok dusuk bir rakam ev icin.ici nolursa olsun.

Evet çıkarabilir. Ne zamana kadar sure vermis?

Cok yakin zamanda bizim oturdugumuz daire satildi. Alan kisi kendisi oturacakmis. Esimle konustular. Esime eylule kadar oturun demis. Isterseniz eylule kadar kira vermeyin o arada evin su ve dogalgaz tesisatini yap demis. (Esim dogalgaz ve su tesisat isi yapiyor). Ancak teklifini cok komik bulduk cunku kira ucreti o masrafi karsilamiyor. Biz de icindeyken tadilat yapip o iskenceyi mi cekicez. Bu arada haziran ayiydi. 5 temmuz kira gunumuz ve esim 5 temmuza kadar cikacagimizi kendisine söyledi. Ev aramaya basladik hemen.
Ama adam artik ne dusunduyse evinin tursusunu kurucaz sandi herhalde ihtar yollamis. 5 eylule kadar sure vermiş.
Nitekim biz 5 temmuzda anahtarini teslim ettik.
Uğraşmaya degmez. Ev bulup cikin.

Evet çıkarabilir. Ne zamana kadar sure vermis?

Cok yakin zamanda bizim oturdugumuz daire satildi. Alan kisi kendisi oturacakmis. Esimle konustular. Esime eylule kadar oturun demis. Isterseniz eylule kadar kira vermeyin o arada evin su ve dogalgaz tesisatini yap demis. (Esim dogalgaz ve su tesisat isi yapiyor). Ancak teklifini cok komik bulduk cunku kira ucreti o masrafi karsilamiyor. Biz de icindeyken tadilat yapip o iskenceyi mi cekicez. Bu arada haziran ayiydi. 5 temmuz kira gunumuz ve esim 5 temmuza kadar cikacagimizi kendisine söyledi. Ev aramaya basladik hemen.
Ama adam artik ne dusunduyse evinin tursusunu kurucaz sandi herhalde ihtar yollamis. 5 eylule kadar sure vermiş.
Nitekim biz 5 temmuzda anahtarini teslim ettik.
Uğraşmaya degmez. Ev bulup cikin.
Kasim yaziyo ihtar daki sure

X