- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi 1okaliptus
Evet mülk sahibiBabanız mülk sahibi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet mülk sahibiBabanız mülk sahibi mi?
Buradaki emsaller pahalı. Zaten adamın amacı bizim tahminimiz ben oturacam diyerek çıkartacak ve pahalıya kiraya verecekEvet mülk sahibi
Notere gitmesini söyleyin, ona yardımcı olacaklardır. O belgeyi görmeden çıkmak zorunda değilsiniz. Bazi ev sahipleri dairelerini daha yüksek bir fiyata kiralamak istedikleri için yalan bile söyleyebiliyorlar. Kendi oturmayacaksa sizi çıkarmaya hakkı yok, o yüzden noter tasdikli belgeyle bundan emin olun.Nasıl bi belge bu?
1 ayda nasıl bi ev bulabilirim
Ama zaten sizin 5 yıl olmamış kiBuradaki emsaller pahalı. Zaten adamın amacı bizim tahminimiz ben oturacam diyerek çıkartacak ve pahalıya kiraya verecek
Bence ev sahibiyle daha güzel sekilde konusun asıl derdini anlamaya calısın ve eger gercekten kendisi oturcaksa arkadasların dediği gibi belge getirsin ama emsaller pahalıysa yükseltmeye hak doguyor maalesef kendi babamdan biliyorum bi anda ucuk bi fiyata geldi kira..Buradaki emsaller pahalı. Zaten adamın amacı bizim tahminimiz ben oturacam diyerek çıkartacak ve pahalıya kiraya verecek
10 yıl doldurduktan sonra mazeret bile belirtmeksizin çıkarma hakkı var ev sahibinin.Ayrıca 5 yıl oturduktan sonra ev sahibi çevredeki diğer emsal dairelere göre TÜFE ye bakmadan zam yapabiliyor diye biliyorum
Evet biliyorlarAcaba etrafta bi emlakcı vs varsa onu mu sorsanız emlakcılar bilir bu tur konuları
Hayır çıkarabilir.Hiç birşey yapamaz emin olun,bütün yasalar kiracılardan yana.Birkere 5 yılı doldurmadan sizi çıkaramaz,TÜFEye göre zam yapın oturun. Ben 12 yıldır oturuyorum aynı yerde,bu sene çık ben gelicem diyor,senin demenle olmaz dedim ben ne zaman ev bulursam o zaman çıkarım dedim.Biliyorum beni çıkarıp yüksek kiraya vericek.Ha bide şöyle birşey var,kendisi oturmassa bunu ispatlarsanız cezasıda var.Onların demesiyle olmuyor bozmayın morelinizi.Allah bu ev sahiplerine vicdan merhamet versin.Sizede banada hayırlısı ile ev nasip etsin.
Bize pamuğu denk gelmedi malesefffff.şu zamana kadar onun dediği oluyordu,yapmayınca biz kötü olduk.Size iyisi denk gelmiş hanımefendiHayır çıkarabilir.
Eğer gerçekten kendisi oturacaksa çıkarabilir, milletin evini kiraladık diye sahibi olmuyoruz.
Ne bu inatlaşma ne bu üstten üstten senin demenle olmaz ben ev bulursam çıkarım demek yani? Şaka mısınız siz ya?
Biz şuan oturduğumuz yerde 17 18 yıldır oturuyoruz, pamuk gibi ev sahibimiz var. Ama bir yerde çık derse çıkarız, evde huzursuz oturmak daha mı kolay geliyor size anlamıyorum.
Gayette kontrat bitiminden belli bir süre önce ihtar çekip çıkartma hakkı var, ki umarım çıkarır.
İşte sorun o daha 2. Senemiz ve çıkın yada 2 katından fazla zam yaptım onu kabul edin diyor. Ben oturacam diyerek böyle çat diye bizi çıkarma hakları var mı? Düzenli ödenen kiralar vs mevcutken bu kadar basit mi yuvayı dağıtmakAma zaten sizin 5 yıl olmamış ki
Öyle bir döneme girdik ki.İşte sorun o daha 2. Senemiz ve çıkın yada 2 katından fazla zam yaptım onu kabul edin diyor. Ben oturacam diyerek böyle çat diye bizi çıkarma hakları var mı? Düzenli ödenen kiralar vs mevcutken bu kadar basit mi yuvayı dağıtmak
Keske böyle dileklerde bulunmasanız. Suan taşınacağım ama taş yiyeceğim biliyor musunuzHayır çıkarabilir.
Eğer gerçekten kendisi oturacaksa çıkarabilir, milletin evini kiraladık diye sahibi olmuyoruz.
Ne bu inatlaşma ne bu üstten üstten senin demenle olmaz ben ev bulursam çıkarım demek yani? Şaka mısınız siz ya?
Biz şuan oturduğumuz yerde 17 18 yıldır oturuyoruz, pamuk gibi ev sahibimiz var. Ama bir yerde çık derse çıkarız, evde huzursuz oturmak daha mı kolay geliyor size anlamıyorum.
Gayette kontrat bitiminden belli bir süre önce ihtar çekip çıkartma hakkı var, ki umarım çıkarır.
Neye göre bunları yazıyorsun? söylediklerin baştan aşağı yanlış.Hayır çıkarabilir.
Elbette bende istemem ama şuan çık diyor nası çıkabilirim ev yok olanda pahalı yani 1 sene zamlı şekilde kabul edilebilirdi insanlık öldü mü bu kadar yaKonu sahibi sizden bağımsız olarak yazıyorum.Kendi evim için de kimseyle kafamı yormak istemem yani bu zamanda kiracı ev kendisiymiş gibi davranıyor.Eger bir kasıt ve kiracıyı zorlayacak bir durum yoksa bence ev sahibi istediği zaman kiracı çıkmalıdır.Sizin için de dediği gerçek ise eşi hasta ise ve o eve geçmeleri gerekiyorsa çıkmanızı öneririm.Beni istemeyen ve sorun yaşadığım birinin evinde oturmak istemezdim.
Duygularıma tercüman oldunuz.Evi kiraladılar diye ev sahibinden çok sahipleniyor bazı insanlar o evleri.Hayır çıkarabilir.
Insanlikla alakası yok ki ya dediği gerçekse eşi gerçekten hasta ise ve küçük evin onlar için daha uygun olduğu doğru ise?Biraz da karşı taraf acısından düşünün.Elbette bende istemem ama şuan çık diyor nası çıkabilirim ev yok olanda pahalı yani 1 sene zamlı şekilde kabul edilebilirdi insanlık öldü mü bu kadar ya