Abbbooooov kelee neresi orası 1+1 daire 2750 miiiii
valla yatıp kalkıp memleketimin gozunun yagını yiyim 3+1 lüks daireler 1500 lira en fazla oda en elit mahallelerde.biz ona pahalı diyoruz.dairem var memlekette 3+1 1650 ye kiraya koydum sıfır daire ara katta gübeycephe okul marketler manav eczane hepsi dibinde hastanede karsıda yürme mesafesinde millet arıyor 1650 cok diye vazgeciyorlar bizde 1500 e dusurdukte öyle tutuldu. Bence yatılı gelen giden olmuyorsa ve seneye kendş dairenize cıkscaksanız 1+1 butcenize daha ideal hemde cebinize tasarruf olur diye dusunuyorum.minimal yaşam suan moda gibi yani kucuk olsun sıcak olsun az esyalı ve temizligi kolay olsun daha iyi. Ben de cocugum var suan kiradayım tsyinciyiz 2+1 evde yasıyoruz gyaet yetiyor esyalarıda azalttık sattık temizligim yarım saat bile surmuyor sipsak yap Yangel yat aksama kadar. Bir kanepe bir yatak olsa yeter yatılı bir kişi bile gelse kanepye yatıverir. Sizin için cok iyi olur valla calısan biriyseniz hele en azında işten geldikten sonra koca evi temizleme derdi fslan olmaz cunku ev kucuk temizligi on dk ne seni ne esini yorar bolca vaktiniz kalır. Ha bu arada ben girişe vestiyer almıstım,ütü masamı ve camasır askılımı katlayıp onun arkasına koydum asla görunmuyor yer kaplamıyor.en ufak alanları degerlendirmek lazım.ya böyle minimal yasamlar videoları izleye izleye sanırım 2+1 de bana fazla gelmeye basladı
hatta smdiki aklım olsaydı tayinciyiz gibi gittim mobilya beyaz esya aldıkta aldık oradan oraya savruluyoruz ne gerek vardı , esyalı dairelerde otururduk batıya gecince herseyimizi sıfır alırdık diyorum da gectı artık.