• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev mi? İş mi?

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
38
32
Bu ne yaman çelişki diyerek başlıyorum konuma..

Biliyorsunuz eşimle çok sıkıntılarım vardı.. Bana çok zaman ayırsın benimle işteyken de ilgilensin yazsın istiyordum. Bana çoğunuz işiniz mi yok gibi yorumlar yaptınız o zaman da söyledim. Ben çalışıyorum ofis ortamında güzel bir işim var herkesin isteyebileceği çok rahat bir iş istediğim gibi takıldığım, istersem tüm gün dizi film izleyebildiğim (kulaklık takılı çaktırmadan) bir kurumsal firmadayım 3 yılım olacak neredeyse.

Ama ben bu çalıştığım halde boş durmaktan işsizlikten bıktım sıkıldım artık..
Ofis ortamım güzel bir sıkıntım yok çok şükür istediğim gibi takılabiliyorum çaydır kahvedir hava almakdır mescide gitmektir bir sıkıntı yok..

Düşüncem şu;
İşten çıkıp bir süre evde takılıp ne yapacağıma karar verip iş aramaya başlamak tekrar. Bu sırada gezerim tozarım diyeceğim ama dolaşacağım neredeyse hiç kimse yok tüm tanıdıklarım çalışıyor.. Birde ben izinliyken evde olunca sabah kalkıp kahvaltı yapmaya üşenen bir insanım o derece.. Sabahları kalkıp işe gelmek bana çok zor geliyor birde böyle bir olanağım var istesem çalışmam durumumuz iyi çok şükür neyi kasıyorum yani..

Beni tedirgin eden durum şu;
Çalıştığım halde eşim bana hep yazsın ilgilensin istiyorum ya birde çalışmazsam iyice eşime sarar mıyım iyice boşluktan yada kendime bi işler bişeyler çıkarır mıyım?
Birde tekrar iş aramaya karar versem uzun sürebilir bu süreç..
Hem iyice eşime tebelleş olmaktan hemde daha sonra iş aramaya karar verirsem adam akıllı bir iş bulamazsam yada böyle iyi ofis ortamı bulamazsam diye tedirgin oluyorum.

Bana akıl verin ya ne yapayım ben çalışayım mııı yoksa evde mi takılayım biraz.. Evde derken istediğim gibi gezebilirim ama tek gezmekten nefret ederim aklım iyice bulanır yanlız hissederim belki..
Bir yandan bu işe de gelmek istemiyorum sıkılıyorum zevk almıyorum bu işi yaparken..

Hem çalış hem iş bak demeyin bu sektörde çok çabuk duyulur olmaz o iş maalesef..

İşte olmak mı? Evde olmak mı?
İşte bütün mesele bu...

Bu ne yaman çelişki diyerek başlıyorum konuma..

Biliyorsunuz eşimle çok sıkıntılarım vardı.. Bana çok zaman ayırsın benimle işteyken de ilgilensin yazsın istiyordum. Bana çoğunuz işiniz mi yok gibi yorumlar yaptınız o zaman da söyledim. Ben çalışıyorum ofis ortamında güzel bir işim var herkesin isteyebileceği çok rahat bir iş istediğim gibi takıldığım, istersem tüm gün dizi film izleyebildiğim (kulaklık takılı çaktırmadan) bir kurumsal firmadayım 3 yılım olacak neredeyse.

Ama ben bu çalıştığım halde boş durmaktan işsizlikten bıktım sıkıldım artık..
Ofis ortamım güzel bir sıkıntım yok çok şükür istediğim gibi takılabiliyorum çaydır kahvedir hava almakdır mescide gitmektir bir sıkıntı yok..

Düşüncem şu;
İşten çıkıp bir süre evde takılıp ne yapacağıma karar verip iş aramaya başlamak tekrar. Bu sırada gezerim tozarım diyeceğim ama dolaşacağım neredeyse hiç kimse yok tüm tanıdıklarım çalışıyor.. Birde ben izinliyken evde olunca sabah kalkıp kahvaltı yapmaya üşenen bir insanım o derece.. Sabahları kalkıp işe gelmek bana çok zor geliyor birde böyle bir olanağım var istesem çalışmam durumumuz iyi çok şükür neyi kasıyorum yani..

Beni tedirgin eden durum şu;
Çalıştığım halde eşim bana hep yazsın ilgilensin istiyorum ya birde çalışmazsam iyice eşime sarar mıyım iyice boşluktan yada kendime bi işler bişeyler çıkarır mıyım?
Birde tekrar iş aramaya karar versem uzun sürebilir bu süreç..
Hem iyice eşime tebelleş olmaktan hemde daha sonra iş aramaya karar verirsem adam akıllı bir iş bulamazsam yada böyle iyi ofis ortamı bulamazsam diye tedirgin oluyorum.

Bana akıl verin ya ne yapayım ben çalışayım mııı yoksa evde mi takılayım biraz.. Evde derken istediğim gibi gezebilirim ama tek gezmekten nefret ederim aklım iyice bulanır yanlız hissederim belki..
Bir yandan bu işe de gelmek istemiyorum sıkılıyorum zevk almıyorum bu işi yaparken..

Hem çalış hem iş bak demeyin bu sektörde çok çabuk duyulur olmaz o iş maalesef..

İşte olmak mı? Evde olmak mı?
İşte bütün mesele bu...

senin tabirinle evet eşine daha çok sararsın, bence işten çıkmak senin için kötü bir fikir

gezip tozma fikri güzel de, buna ayrıcak bütçe var mı, gezip tozacak arkadaşların var mı, bunlarda önemli

Tabiki iş evde daha çok sarcaksın yoğun tempolu işte çalış hemde bence eşinle gün içinde hiç mi konusmuyosunuz

senin tabirinle evet eşine daha çok sararsın, bence işten çıkmak senin için kötü bir fikir

gezip tozma fikri güzel de, buna ayrıcak bütçe var mı, gezip tozacak arkadaşların var mı, bunlarda önemli
Bütçe var çok şükür ama arkadaşlar yok ki ben yalnızlığı hiç sevmem... Zaten eşimi de zaman zaman bu yüzden darlıyorum bence..

Tabiki iş evde daha çok sarcaksın yoğun tempolu işte çalış hemde bence eşinle gün içinde hiç mi konusmuyosunuz
konuşuyoruz ama şöyle bir durum var işte işimi sevmiyorum ya..

Bütçe var çok şükür ama arkadaşlar yok ki ben yalnızlığı hiç sevmem... Zaten eşimi de zaman zaman bu yüzden darlıyorum bence..

eee tek başına zevki çıkacak mı gezmenin, bi süre sonra ondan da sıkılırsın bence, haftasonları eşinle gez daha mantıklı

eee tek başına zevki çıkacak mı gezmenin, bi süre sonra ondan da sıkılırsın bence, haftasonları eşinle gez daha mantıklı
aslında eşim iş kuralım mantıklı birşey belirle hesap plan yap kafanda dedi ama bende o kafa nerdeeee

Bence de yoğun tempolu bir işe başla ve ya sektörünü değiştir..
Evde oturmak,tek başına gezmek hiç keyifli değil...

Bence de yoğun tempolu bir işe başla ve ya sektörünü değiştir..
Evde oturmak,tek başına gezmek hiç keyifli değil...
Ama bu dediğinizi hem çalışıp hemde yapamam yani

Ama bu dediğinizi hem çalışıp hemde yapamam yani

niye ki ?bu zaman a kadar ben hep bu şekilde iş değiştirdim...çalışırken buldum işlerimi
başvurularımı online yapıp çağırıldığım zaman mazeretler buldum.
Eğer istifa edersen de iş arama izni diye bişey var günlük en az iki saat olarak onu da değerlendirebilirsin.

Canım kesinlikle iş diyorum :):):) sen eşine de kendine de feci sararsın boş kalmaman gerek bence. İş yerin çok rahatmış üstelik çok ararsın orayı. Yırulmuyorsundur bile eve gelirken bu çok önemli. Daha ağır temposu olan bir iş bulduğun zaman da bu sefer evle ilgilenemezsin sen yorulmaktan.

Hadiya.. neler yaşadın ne gibi şeyler

Bütün gün tv izlemekten beynim yandı
Akşama kadar konuşacak kimse bulamadığımdan eşim daha kapıdan girer girmez deli gibi mubabbet ediyodum
Sonra adamcağız yorgun geliyor bi uzanayım telefonda oyun oynayayım diyordu bu defa benle ilgilenmiyo diye tribe giriyodum

Evdeyim diye eşim yemek temizlik vs beklemeye başlamıştı Haklı olarak
Sorumluluğum da arttı
Canım da sıkıldı
O yüzden aman diyim güzel işin varsa bırakma derim

Artık eşime gram ilgi göstermek istemiyorum..
Onu aramamak sormamak istiyorum.

Hayırdır tatlım? :) birşey olmuş sanırım..
Ya bu beni hiç aramıyor sormuyor hep ben arayıp soruyorum hep ben merak ediyorum..
İçim çok tuhaf o kadar ilgisiz hissediyorum ki uzaktayken.. Sanki sahipsiz kalmış gibi hissediyorum. Böyle hissetmemem gerek.
Adamın aklında hep iş var yanımdayken sıkıntı yok gibi ama bazı hareketleri beni çok rahatsız ediyor ben çok deli dolu biriyim çılgınlıklara açığım yani eşim bana deseki gel gece çıkıp zillere basıp kaçalım yaparım yani yada sabaha kadar sokaklarda dolaşalım dese yine yaparım ama o tam tersi evde oturalım konuşalım dizi izleyelim bazen dışarda yiyelim evde olunca bazen dışarda kahvaltı yapalım filan arada şehir dışında etkinlik yapalım gibi gibi. Ama hiçbiri öyle çok heyecanlı geçmiyor odun gibi geçiyor ya benim hoşlandığım şeyden o hoşlanmaz ya çocukca bulur yada çekingen davranır amaaan bilmiyorum ya..
Aslında gerçekten eşim herkesin hayalindeki koca kendi işi var dediğimi yapar yakışıklı annesi babası iyi ana kuzusu değil
Ama ne bileyim bana yetmiyor sanırım. Ben içimin kıpır kıpır olmasını isterim.
Çocuklar gibi şen olalım isterim. Eşim biraz domestik bir karakter işiyle ilgili sora sormayayım ister onu hep dinleyeyim ister kıyafetlerime çok karışır bana kendimi prenses gibi hissettirmez pek ne bileyim şu vajiyi bir atlatayım gerisine bakıcam ya çok farklı karakterleriz.
Ben daha çok evle ve bizle ilgili şeyler düşünürüm o hep işle ilgili..
Derdim mi var şımarık mıyım bilemedim..

Bana karıcım nasılmış yazmış ama içimden hiç gelmiyor yazmak artık benimde..
Beni de kendine benzetti sonunda o ilgi istek kalmadı içimde

Bana karıcım nasılmış yazmış ama içimden hiç gelmiyor yazmak artık benimde..
Beni de kendine benzetti sonunda o ilgi istek kalmadı içimde

Canım o bahsettiklerin çocukça şeyler yalnız. Eşin olgun bir insan sen olgun değilsin zaten bunu biçok kez dile getirdim sana. İşi var arayamıyordur. Kaç kez arayabilir ki biraz anlayışlı olman lazım artık. Yurt dışından aramak istemiyor da olabilir çok yazıyor. Bana 700 tl fatura geldi bikaç kez konuşmuştum kısa kısa. E o da para yani adam kendini yortıyo çalışmak için..
İş konuşmak istemez çünkü eve geldiğinde o bütün gün yaptığı şeyi konuşmamakta da haklı,sıkılır kafa dağıtmak ister.
Bu bahsettiğin şeyler yaşadıkların yani normal bir evlilikte olan şeyler ama eşin konuşup sohbet ediyor. Ayrıca kış günü hergün nereye gitmek istiyorsun daha ne olsun? Yemeğe çıkarıyor gezmeye götürüyor. Kalan günler de evinde vakit geçirip dinlenmek istiyor haliyle!
Evet biraz şımarıklık sendeki. Herşey normalken bozmayı seviyorsun çünkü sen kıpır kıpırsın adrenalin arıyorsun.

Canım o bahsettiklerin çocukça şeyler yalnız. Eşin olgun bir insan sen olgun değilsin zaten bunu biçok kez dile getirdim sana. İşi var arayamıyordur. Kaç kez arayabilir ki biraz anlayışlı olman lazım artık. Yurt dışından aramak istemiyor da olabilir çok yazıyor. Bana 700 tl fatura geldi bikaç kez konuşmuştum kısa kısa. E o da para yani adam kendini yortıyo çalışmak için..
İş konuşmak istemez çünkü eve geldiğinde o bütün gün yaptığı şeyi konuşmamakta da haklı,sıkılır kafa dağıtmak ister.
Bu bahsettiğin şeyler yaşadıkların yani normal bir evlilikte olan şeyler ama eşin konuşup sohbet ediyor. Ayrıca kış günü hergün nereye gitmek istiyorsun daha ne olsun? Yemeğe çıkarıyor gezmeye götürüyor. Kalan günler de evinde vakit geçirip dinlenmek istiyor haliyle!
Evet biraz şımarıklık sendeki. Herşey normalken bozmayı seviyorsun çünkü sen kıpır kıpırsın adrenalin arıyorsun.
Dediğin gibi sanırım ben daha hareketli bir ilişki istiyorum..
Yani dün bir dizi izliyoruz mesela dolunay diye orada kadınla adamın otoparkta araba kırma sahnesi vardı o sahnede çok sevdiğim bir şarkı çaldı ben çok etkilendim bu sırada içeri girdi eşim. Sonra bu girdi içeri bu ne ya dedi böyle sahneler izletiyorlar insana filan dedi bende dedimki bence çok güzel dedim o da izledi filan sonra bana yanaştı filan aslında bana çok sırnaşır tatlı hareketler yapar işinde serttir ama benim yanımda minnoş kedi yani hoşuma da gidiyor bir bakıma ama bir öfkelenirse terör estirir resmen hakaretler vurmakla tehdit etmeler filan yüz kere dedim rahatsız oluyorum bak herkes tartışır kimse küfretmiyor bu ne böyle diyorum ben akıllanana kadar öyle yapacakmış bir iki saat sonra normale dönüyor ama sinir anında çok felaket. Benim kötü huyumsa hemen bana yanaşınca kabul ediyorum ama tartışmışken ben ona yanaşsam yüzüme bakmaz..
Bazen adamı ben mi deli ediyorum diyorum.

Back