- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Ben de basak burcu olarak sanirim fazla garanticiyimOhh ferah ferah kimse kimseyi rahatsız etmiyor herkesin kaçabileceği yer var üstelik bahçesi var yak mangalını kur hamağını kim karışır.Eşiniz esnafmış e ticaretle uğraşıyor ticaret demek riskleri göze almak demek öbür türlü olmaz.Siz biraz daha memur kafasındasınız garanticisiniz.O da güzel.Ama bence eşinize ayak uydurun hayatın tadını yaşayın küçük düşünmeyinBen bir yay burcu olarak bu tekliflere atlarım.
Vivican,Allah cok para versin de satin alalim diyorum. Oaaaaioaooa o kadar para eve baglanir mi fabrika kurarim ben diyorCanımın içi benim de gönlüm müstakilden yana ama bu günlerin yarınları da var akarken doldurmak gerek güzide memleketimizde hiçbir şeyin garantisi yok çünkü. Benim tavsiyem şimdilik çıkmayın o 40 m2 teras salona dahil edilebilir, ev yeniden dizayn edilerek daha fazla alan açıkabilir. Youtube’da Daire programı var ondan ilham alabilirsiniz küçücük daireleri mis gibi yaşam alanına çeviren bir sürü kişi var. Ayrıca büyük ev büyük temizlik demek, ısınma ayrı dert derken astarı yüzünü geçer. Ama keşke çook zengin insanlar olsak da yukarıda bir üyenin yazdığı gibi iki misafir odası, bir spor salonu yapsak.
Hayırlısı olsunBen de basak burcu olarak sanirim fazla garanticiyim
Bu aralar sesi cikmiyor. Bir ev vardi ona bakmaya gidecektik gidemedik. Cok begendigimiz bir ev de kiralanmis coktan. Cok uzuldum ona,okulun yan tarafiydi
Bazi seyler de kismet.
İnanir misiniz bulamadik kendimize gore bir yerBiraz daha büyük bir eve ve site içine çıkmak iyi fikir ama bu dar boğazda ayda 6000 lira kiraya vermek mantıklı değil
Belki 3+1 daha uygun bir yer bakabilirsiniz
Tasinmayi hic sevmem,memur cocuguyum ben alisik da degilim oyle ikide bir topla bohcani git baska yereTaşınma denince bir ürküyorum bu evden bile tasinmayi düşünüyorum son 1 haftadir ama bir yandan da ev bul taşın vs gözümde büyüyor.
Bence siz evinizden memnunsaniz hic kipirdamayin derim en azindan önümüzdeki yaza kadar (2021 baharinda korona bitecek deniyor ya hayırlısı).
Geliri ne olursa olsun aslında kimse önünü net göremiyor bu dönemde zira TL her geçen gün değer kaybediyor.
Ben olsam otururdum evimde mis gibi, maceraya atılacak zaman değil
Bir de kira 5000 demissiniz valla benim maaşım o kadar değil, o kadar kira ödemeyi hayal bile edemiyorum
Ben de ayniTasinmayi hic sevmem,memur cocuguyum ben alisik da degilim oyle ikide bir topla bohcani git baska yere
Esimle cok farkli dunyalarin insanlariyiz resmen.
O varken yerim yokken otururum insani
Ben varken de yarisini yerim,yokluga biriktiririm insaniyim.
Haklı adam bir yandanVivican,Allah cok para versin de satin alalim diyorum. Oaaaaioaooa o kadar para eve baglanir mi fabrika kurarim ben diyor
Kendimi kesicem,adami kesmeye gucum yetmedigi icin
Memur garanticiligi...Tasinmayi hic sevmem,memur cocuguyum ben alisik da degilim oyle ikide bir topla bohcani git baska yere
Esimle cok farkli dunyalarin insanlariyiz resmen.
O varken yerim yokken otururum insani
Ben varken de yarisini yerim,yokluga biriktiririm insaniyim.
Bursa’da galiba konu sahibesi.. Saygınkent kaldı mı artık ya,o bölge eşinin istekleriyle pek uyumlu değil gibi sanki. Bademli,nilüferköy,çağrışan taraflarınla 6-10 bin arasında gayet istedikleri gibi bir villada yaşamak varken niye apartmana tıkılsınlar ki..Saygınkent e taşın
Hem dediğin yere yakın hem sosyal donatısı iyi
Yani huzurevinin devamında dağın başında o kocaman villalarda donarsınız
Bursa’da galiba konu sahibesi.. Saygınkent kaldı mı artık ya,o bölge eşinin istekleriyle pek uyumlu değil gibi sanki. Bademli,nilüferköy,çağrışan taraflarınla 6-10 bin arasında gayet istedikleri gibi bir villada yaşamak varken niye apartmana tıkılsınlar ki..
Altınşehirde oturur o bölgede villa için,yeni yapı olduğunu sanmıyorum o villalar bölgesinde.. belkide vardır çok uğrak bi bölge değil benim için.Çünkü o semtte oturmak istiyorlar
Yani okula yakın olacaklar
Orada da villalar vs var hatta Bademli eskidi buralar yeni ve daha merkezi
Ama konu sahibi kirada ve villada yaşamak istemiyor ben de sosyal donatısı var diye söyledim
Konu sahibi arkadaş komşu çok dedi yoksa eşim hemen gelir diye yorumu da var
Ben mesela Çağrışan da villa yerine konu sahibinin istediği semtlerde 2+1 tercih ederim yaşam akışları farklı çünkü
Çağrışan dan okula gidip gelmek çok zor olur
Altınşehirde oturur o bölgede villa için,yeni yapı olduğunu sanmıyorum o villalar bölgesinde.. belkide vardır çok uğrak bi bölge değil benim için.
Çağrışan,Nillüferköy,bademli hatta Balat’ta kivilla anlayışlarıyla Altınşehir asla bir olamaz. Okul faktörü önemli tabi yakınlık açısından tercih edilebilir ama Bursa’nın en iyi özel okullarının yine dediğim bölgelerde olduğunuda unutmamak gerek.
Ozaman kesinlikle o paralar oralara verilmez diyorum konu sahibine. Okulun serviside var,trafiğe girmeden balattan özlüceye bağlanmak çok kolay aslında o yüzden tek bir bölgeye odaklanılmasını anlayamadım..ben sizi anladım da konu sahibi çocuğunun devam ettiği okula ilişkin olarak o tarafı tercih ediyor
Altınşehir e ilişkin size katıldım ki zaten oralar çok da cazip değil villa mı onlar o da belli değil :))
konu sahibinin baktığı yerler daha çok 19 Mayıs Mahallesi civarı, Özlüce ve Üniversite arasındaki yeni villalık alan