Bu konularda sık olumsuz haberler ve örnekler olması aileleri de endişelendirmiştir doğal olarak.
Para kolay kazanılmıyor ben de sanırım görmeden almazdım çok çok güvendiğim biri değilse yapan.
Noter onaylı olsun herşey bence de.Ya muhit oyle bir muhit ki daha insaat halindeyken bircok ev satiliyor. Bitince mutahitin elinde sadece en kotu cepheler kaliyor ve tek kaldigi icinde insaatken sattiginin 40 bin 50 bin ustune satiyor. Bazi insanlar yatirim icin bile aliyor. Daha bizim gibi projeden 240 bine aliyor proje bitince adam 290 bin 300 bin istiyor. Bunun ornegini cok gorduk ve o muhitte cogu insan bizim gibi projeden giriyor.
Sözleşmenizi noterde onaylatın yoksa kendi aranızda atılan imzanın hukuki bir değeri olmaz, geç teslim edilme ya da teslim edilmeme durumunda
Artık herkes projeden giriyor acil değilse.
Apartman maliyeti 200 binken bir daireye 200 bin vermek çok komik çünkü.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehirde her şey o kadar çabuk gelişiyor ki eski sakin hallerini özlüyorsunuz.
Projelerin başlangıç aşamaları biraz sıkıntılı olabiliyor ama başladıktan sonra çok çabuk bitiyor artık binalar.
Hayırlı olsun:)
ne zaman bitiyormuş proje? ben güvenmezdim açıkçası, ama sizinki hayırlı olsun
riskleri olumsuzlukları dolandırıcılık ihtimallerini bilmem ama, sizin içinize sindiyse aileleri koyverin. kendi ailenizi bile bi kenara koymayı bilmek gerekiyor evlilikte. hem varsın hepsine uzak olsun, daha iyi valla.
sıkma canını şekil a yani ben sıfır projeden ev aldım şuan evin 14 katı bitmiş ve tesasatını yapıyorlar...muhitde çok değişik tek güzel proje benim kayınvalidemlerde öyle dedi insanlar artık kimseye güvenmiyor...onlar kandırldıkları için öyle dediler...annemlerde aynı yerden aldı gönlüm ahat bu firma askeri kökenli sizinkiler nasıl bilemiorum...yine ev yapsalar yine alırım buradan...