Ev meselesi acil destek verirmisiniz

melis270

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
50
-8
1
24
Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum baya bi arada kaldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim biz şuanda eşim çocuğum ve ben ayrı bir evde kirada yaşıyoruz ama kayınvalidemgil ile yakınız birbirimize onlar köyde yaşıyorlar neyse konu bu değil biz asgari ücretle geçindiğimiz için ee tabi birazda borcumuz var geçinmesi biraz zor oluyor kayınvalidemgilin bizim olduğumuz yerde bir tane daha evleri var oraya geçin kira parası ödemezsiniz elektrik su evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılarız sizin aldığınız para size kalsın biriktirin diyorlar ama şöylede bir ayrıntı var eşimin ailesi bir duruyor yani amcaları halası babaannesi hepsi 17 kişiler bize durun dedikleri evde sadece kışları duruyorlar o da halası babaannesi ve iki çocuk okula gittiği için o eve geliyorlar orda yaşıyorlar biz onlarla yaşamak zorunda kalıcaz yani sizce ne yapmam doğru olur çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar🥰

Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum baya bi arada kaldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim biz şuanda eşim çocuğum ve ben ayrı bir evde kirada yaşıyoruz ama kayınvalidemgil ile yakınız birbirimize onlar köyde yaşıyorlar neyse konu bu değil biz asgari ücretle geçindiğimiz için ee tabi birazda borcumuz var geçinmesi biraz zor oluyor kayınvalidemgilin bizim olduğumuz yerde bir tane daha evleri var oraya geçin kira parası ödemezsiniz elektrik su evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılarız sizin aldığınız para size kalsın biriktirin diyorlar ama şöylede bir ayrıntı var eşimin ailesi bir duruyor yani amcaları halası babaannesi hepsi 17 kişiler bize durun dedikleri evde sadece kışları duruyorlar o da halası babaannesi ve iki çocuk okula gittiği için o eve geliyorlar orda yaşıyorlar biz onlarla yaşamak zorunda kalıcaz yani sizce ne yapmam doğru olur çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar🥰
Aç kalın ama kabul etmeyin bence az kişi değiller ki ev saray mı ben anlamadım

Aç kalın ama kabul etmeyin bence az kişi değiller ki ev saray mı ben anlamadım
Bana taşın dedikleri evde yanlızca 4 kişi yaşıyorlar diğer köy evinde 17 kişiler o şehirdeki evde kalan 4 kişi haftasonları ve tatillerde köydeki eve gidiyorlar

Çok net söylüyorum huzurunuz olmaz bir kaç haftaya kaçmak istersiniz. Geçim derdi de zor ama üst üste yaşamak çok çok daha zor. Yakmayın kendinizi ve ailenizi. Çocuğunuzun da her şeyine karışırlar.

Çok net söylüyorum huzurunuz olmaz bir kaç haftaya kaçmak istersiniz. Geçim derdi de zor ama üst üste yaşamak çok çok daha zor. Yakmayın kendinizi ve ailenizi. Çocuğunuzun da her şeyine karışırlar.
Yani zaten tek korkum çocuğumun herşeyine karışmaları

Ev ev üstüne olmaz.
Siz çalışmıyor musunuz ?
Bu devirde kiralar asgari ücretten fazla , nasıl geçiniyorsunuz ?
Hayır maalesef çalışmıyorum çocuğum küçük ve bırakabileceğim kimse yok biz normalde şuanda 5000 kira ödüyoruz ama artarsa altından kalkamayacağız maalesef

Canım insan kendi kaynanasiyla gecinemiyor birde kaynananın kaynanası görümcesiyle nasıl yaşayacaksın kışları yanınıza gelecekler bide aklınızdan bile geçirmeyin 4 kişi az değil bütün evlilik hayatınız biter
Yani tabikide haklısınız kaynanamla asla geçinemem çünkü çocuğumu o büyütmek istiyor ama eşimin halası sakat kalça çıkıklığı var ve pek insanın etlisine sütlüsüne karışmaz ama aynı eve girince nasıl olur bilmiyorum

Boyle bir ailede soz hakkiniz var ise, tabi ki kabul etmeyin.

Maddi artilari varsa da manevi eksileri cok fazla.

Ama hala ve şurekalarinin kış aylarinda gelmesine engel olabilecekseniz, dusunulebilir, hayat sartlari zor, asgari ucretli bi aile icin cok iyi bi secenek bu durum.

Evinizin kirasi cok yuksek degilse ama asla kabul etmeyin.

Kesinlikle olmaz, evinizin kirası ne kadar tek asgari ücretle geçinmek çok zor hele cocukta varsa. Evde başka insanlar varken cocugunuzunda düzeni kalmaz her seye karisirlar bir sürü sorun yaşarsiniz, daha sonra ayri eve cikayim deseniz şuanki kiranizdan kat kat fazlasini vermek zorunda kalırsınız ayrilamazsinizda. Tek çözüm sizinde çalısmaniz

Back
X