Ev meselesi acil destek verirmisiniz

Yok yok sen altın sorunlarini hallettin mi ?
yok kaynanam cumartesi geliyor. orda da elinden alınacak demiştin doğru:) çok mutlu olacaksın herhalde 🤣🤣 sevgilimle konuştum dün akşam nedenini sordum. evlenince ailen alır mı diye de sordum ne alaka dedi. çok merakın dindj mi

yok kaynanam cumartesi geliyor. orda da elinden alınacak demiştin doğru:) çok mutlu olacaksın herhalde 🤣🤣 sevgilimle konuştum dün akşam nedenini sordum. evlenince ailen alır mı diye de sordum ne alaka dedi. çok merakın dindj mi
Ben sana başıma geldiği için akıl verdim.ama sen hala okumanda ve anlamanda sorun olunca böyle cevaplar veriyorsun . Dewamke

Bende öyle söylüyordum yaşayamam diye ama uzun zamandır hesaplıyoruz işin içinden çıkamıyoruz herkes aç kalırım gitmem yazmış bende kendim olsam aç kalırım gitmem ama ortada çocuğum var ve bırabileceğim hiçbiryer yok onu aç bırakmaktansa kendim zorluk çekmeyi tercih ediyorum tabiki bu uzun süreli olmıycak çocuğum biraz büyüdükten sonra ona uygun kreş bulabilirsem bende işe giricem ama şuanda bunu yapabilmem mümkün değil
Off çocuğu yapmasaydınız o zaman bu ülkede tek asgari ücretle insan kendini bile geçindiremiyor siz 3kişi geçinmeye çalışıyorsunuz benim 19aylık kızım var 10bini buluyor aylık masrafı siz neyinize güvenip yaptınız çocuğu o zaman ? Gidin şimdi kaynanızın kaynasıyla yaşayın o zaman bizene kendi düşen ağlamaz 2-3 ay sonra gelip burada 10tane konu açarsınız taşındım oraya geçinemiyorum napıcam diye ağlarsınız.

Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum baya bi arada kaldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim biz şuanda eşim çocuğum ve ben ayrı bir evde kirada yaşıyoruz ama kayınvalidemgil ile yakınız birbirimize onlar köyde yaşıyorlar neyse konu bu değil biz asgari ücretle geçindiğimiz için ee tabi birazda borcumuz var geçinmesi biraz zor oluyor kayınvalidemgilin bizim olduğumuz yerde bir tane daha evleri var oraya geçin kira parası ödemezsiniz elektrik su evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılarız sizin aldığınız para size kalsın biriktirin diyorlar ama şöylede bir ayrıntı var eşimin ailesi bir duruyor yani amcaları halası babaannesi hepsi 17 kişiler bize durun dedikleri evde sadece kışları duruyorlar o da halası babaannesi ve iki çocuk okula gittiği için o eve geliyorlar orda yaşıyorlar biz onlarla yaşamak zorunda kalıcaz yani sizce ne yapmam doğru olur çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar🥰
Bunu sormak bile sacma.

Back
X