Ev meselesi acil destek verirmisiniz

yok sınanmam sözleşme yapmıyor diye bir şey yok sizin orası Türkiye dışı değilse kanun belli düzen belli. aptal kim oldukça belli zaten sorun yok
İnşallah görürüz sizinle daha fazla uğrşmak istemiyorum lütfen açtığım konudan çıkarmısınız yorumunuzu dahi istemiyorum

1 yılda o para birikene kadar ev fiyatları 2 milyondan 4 milyona çıkar.elde var sıfır. tuzum hiç de kuru değil ama çalışıp kendi mesleğimi edinmeden evlenip çocuk yapmayı sonrasında da başkasının evinde sığıntı gibi yaşamamayı tercih ettim :) kiramı da hep usulüne uygun ödedim. sonra da böyle ortada kalmadım. öneririm
Yanlış düşünüyorsunuz. Ben öğretmenim atanamadım .iyi bir isim olsun diye uğraştım. Ama yine asgari ücretli bir işe kaldım. 33 yaşında doğurdum. Yine kpss ye gireceğim. 3 kişi alıyorlar. 3 kişiden biri olabilmem lazım. Burda hanımefendiye kızmak yerine bu duruma nasıl geldik. Nasıl getirildik ona kızmak lazım.

İnşallah görürüz sizinle daha fazla uğrşmak istemiyorum lütfen açtığım konudan çıkarmısınız yorumunuzu dahi istemiyorum
gerçekler acıttı diye mi? neyse bana ne kaynananın kaynanas8 ve görümcesi ile yaşayacak olan sensin. ev alacağım diye.bos hayallerle avunan da

Yanlış düşünüyorsunuz. Ben öğretmenim atanamadım .iyi bir isim olsun diye uğraştım. Ama yine asgari ücretli bir işe kaldım. 33 yaşında doğurdum. Yine kpss ye gireceğim. 3 kişi alıyorlar. 3 kişiden biri olabilmem lazım. Burda hanımefendiye kızmak yerine bu duruma nasıl geldik. Nasıl getirildik ona kızmak lazım.
yok herkes tercihlerinin ve emeklerinin sonuçlarını yaşıyor hanımefendi.

Şuan bende hanımefendinin anlattığı gibi bi durumda değilim mesleğim var elimde ama yaşadığımız yer küçük ve iş imkanı yok onu anlatamıyorum

Şuan bende hanımefendinin anlattığı gibi bi durumda değilim mesleğim var elimde ama yaşadığımız yer küçük ve iş imkanı yok onu anlatamıyorum
Ya bosver takma onu. Bende eşimin ailesi ile yaşayamam gerçek bu. Ama şu an çok kişi kaynana yanına taşınıyor.

Yazdıklarımı bence tekrar oku. Bir sen emek vermiyorsun.
yok işte ben de diyorum ki herkes emeklerinin sonuçlarını yaşar. tercihlerini sonuçlarını yaşar. 33 yaşına kadar atanamamış birisi oturup doğru düzgün ders çalışmamıştır mesela. hani 1 kere olmaz 2 kere olmaz 3 kere olmaz anladım 10 kere olmamış. üzgünüm ama gerçekler bunlar. ben de özel sektörde çalışıyorum atanmadım çünkü oturup ders çalışmadım. ama maaşım zaten iyi olduğu için çok dert etmiyorum

Kaynanamın ev çocuğum geceleri bendiz yatmaz nasıl vardiyalı bi işe girip çalışabilirim ki siz herkesin hayatını kendinizinki gibi sanıyorsunuz yada heryeri sizin olduğunuz yer gibi sanıyorsunuz iş inkanı yok burada çok kısıtlı sabah gitmem lazım akşam gelmem lazım bir işe sanırım o kadar yazdığım şeyi okumuyorsunuz asgari ücret 15 olsa yıllık 100 bini gayet rahat birikiyor üzerini ailesi tamamlayacak ev alıncak diye belirttim yorumlarda herşeyi okumadan bu kadar hadsizce konuşmanız hoş değil ya buradaki herkes memur tuzu kuru rahat rahat konuşabiliyor yada hiç zorlukları yok herkes gitme gerekirse aç kal yazıyor ama tek değilim bi çocuğun 2-3 kişi fazla bi ailede büyümesi mi kötü yoksa maması bezi alınamaması mı eşinle aranız bozulur diyorsunuz zaten para sıkıntısı çekersek eşim onu tamamlamaya çalıştıkça biyerden sonra bende çocuğumun ihtiyaçları alınamadıkça huzursuzluk çıkacak evde
E siz ikna olmuşsunuz zaten, neyini soruyorsunuz buraya?

Ya bosver takma onu. Bende eşimin ailesi ile yaşayamam gerçek bu. Ama şu an çok kişi kaynana yanına taşınıyor.
Bende öyle söylüyordum yaşayamam diye ama uzun zamandır hesaplıyoruz işin içinden çıkamıyoruz herkes aç kalırım gitmem yazmış bende kendim olsam aç kalırım gitmem ama ortada çocuğum var ve bırabileceğim hiçbiryer yok onu aç bırakmaktansa kendim zorluk çekmeyi tercih ediyorum tabiki bu uzun süreli olmıycak çocuğum biraz büyüdükten sonra ona uygun kreş bulabilirsem bende işe giricem ama şuanda bunu yapabilmem mümkün değil

yok işte ben de diyorum ki herkes emeklerinin sonuçlarını yaşar. tercihlerini sonuçlarını yaşar. 33 yaşına kadar atanamamış birisi oturup doğru düzgün ders çalışmamıştır mesela. hani 1 kere olmaz 2 kere olmaz 3 kere olmaz anladım 10 kere olmamış. üzgünüm ama gerçekler bunlar. ben de özel sektörde çalışıyorum atanmadım çünkü oturup ders çalışmadım. ama maaşım zaten iyi olduğu için çok dert etmiyorum
Yok iki kere girdim sınava

Bende öyle söylüyordum yaşayamam diye ama uzun zamandır hesaplıyoruz işin içinden çıkamıyoruz herkes aç kalırım gitmem yazmış bende kendim olsam aç kalırım gitmem ama ortada çocuğum var ve bırabileceğim hiçbiryer yok onu aç bırakmaktansa kendim zorluk çekmeyi tercih ediyorum tabiki bu uzun süreli olmıycak çocuğum biraz büyüdükten sonra ona uygun kreş bulabilirsem bende işe giricem ama şuanda bunu yapabilmem mümkün değil
Çocuğunuzun aç kalma ihtimali varsa durumunuz bayağı kötü demektir. O zaman yapacak bir şey yok, taşınacaksınız. Ama madem aç kalacak kadar berbat durumdasınız, bari tekrar çocuk yapmayın. Yazık yavrulara.

kabul etme 17 kişi az mı o evin işi bitmez sesi bitmez ev üstüne ev kuru ekmek soğan ye ayrı evde kal

Bizim köyde 17 hane anca var ya bir evde 17 kişi nasıl kalınır? Çok şaşırdım. Gerçi üyelik iptali yapmış konu sahibi ama olmazmış o iş. Olmaması daha hayırlı gibi.

Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum baya bi arada kaldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim biz şuanda eşim çocuğum ve ben ayrı bir evde kirada yaşıyoruz ama kayınvalidemgil ile yakınız birbirimize onlar köyde yaşıyorlar neyse konu bu değil biz asgari ücretle geçindiğimiz için ee tabi birazda borcumuz var geçinmesi biraz zor oluyor kayınvalidemgilin bizim olduğumuz yerde bir tane daha evleri var oraya geçin kira parası ödemezsiniz elektrik su evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılarız sizin aldığınız para size kalsın biriktirin diyorlar ama şöylede bir ayrıntı var eşimin ailesi bir duruyor yani amcaları halası babaannesi hepsi 17 kişiler bize durun dedikleri evde sadece kışları duruyorlar o da halası babaannesi ve iki çocuk okula gittiği için o eve geliyorlar orda yaşıyorlar biz onlarla yaşamak zorunda kalıcaz yani sizce ne yapmam doğru olur çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar🥰
Hayır sakın

Back
X