• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Eryaman Yavuz Selim Mah.

guzellikuzmanii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
12
2
16
26
Merhaba satılık ev arayışındayım . Daha önce Eryamanda bulunmadım Yavuz Selim mahallesi nasıl , çevresi , insanları , ulaşım , market vs durumu nedir ?
Çocuk yetiştirmek için uygun mu çevre olarak?
Bilgisi olan var mııı?

Merhaba satılık ev arayışındayım . Daha önce Eryamanda bulunmadım Yavuz Selim mahallesi nasıl , çevresi , insanları , ulaşım , market vs durumu nedir ?
Çocuk yetiştirmek için uygun mu çevre olarak?
Bilgisi olan var mııı?
Merhabalar. Biz orada yaşıyoruz.
Sessiz sakin güzel bir yer ben çok seviyorum. Yeşilliğide var havası sanki Ankara'nın geri kalanınından daha temiz daha güzel geliyor bana. İnsanları nazik kibar dışarıdan gelen öyle zibidi tipler pek yok nezih bir semt. Ulaşım olarak otobüs dolmuş vs geçiyor sıkça yakında metromall AVM var zaten. Yakınlarda bir kaç çarşı var. En tercih edileni concept orada da bir çok market bir arada altunbilekler şok bim a101 tarım kredi vs ayrıca eczaneler yeni acilan cafeler balıkçısı ATM si aklınıza gelen çoğu şey var. Parkları var geniş güzel insanların hayvan gezdirdiği aynı zamanda sokakta ki canları unutmayıp beslediği sıcak bir yer.

Back