Canım boşver takma kafana her işte bir hayır vardır. Sağlık olsun. İnsanlar ne dertlerle boğuşuyor.
canım eşinin ailesi ne kadar iyi çocuklarını düşünüyor,benim ailemde öyle bütün çocuklarına bizlere ev aldı,kız erkek ayrımı yapmadan ama tapusu bizim üzerimize değil,anne,babamın üzerine
bence bu işte en büyük problem,evin parasının bir kısmını madem siz veriyorsunuz,görümcenin üzerine neden yapıyorlar,sanmıyorum ki ilerde o ev sizin olsun.kayınbaban kendi üzerine yapsa bişey değil.kayınbaban para çıkar,siz de koyarsınız bir ev sahibi olursunuz,çok mantıksız anlamadım neden görümcen üzerine oluyor.
şu lafa da sinir olurum siz iki maaşsınız,dediğin gibi kimse düşünmüyor.canım bizde yeni evliyiz ve ikimizde çalışıyoruz ama hala düğünün borçlarını ödüyoruz.35 milyarda az para değil hani,zamanlamasıda kötü,2 lüks daire alınana kadar 4 daire alınsaydı iyi olurdu
Kırılmakta çok haklısınız, peki eşinizle konuştunuzmu, ben burda neyim neden bana sormuyorsun dedinizmi? Yerinde olsam kayınvalideme ne yapar eder bu durumdan çok fena rahatsız olduğumu belirtirdim, onlar öldükten sonra o evin size kalacağı bile belli değil üstelik çok eski bir ev.
Görümcenin ve kaynının durumu iyi ise kayınpederin 35 binlik toplu paranın bir kısmını onlardan talep etsin, ama burda bütün hata eşinizde bence, kardeşleri lüks dairelerde oturuken o karısının canını dişine takıp çalışmasına ses çıkarmıyorsa iş size düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?