Yakında park var demişsin bu senin için nasıl bir avantaj bilemiyorum yani çocuğu olan insan götürür oynatır falan da park büyükler için avantaj olmayabilir. Bizin evin yakınında da park var, geceleri nerde it kopuk serseri varsa o parka gelip anıra anıra gülmeleri ve sürekli analı bacılı küfürleri yüzünden geceleri uyuyamaz oldum ben. Kaç kere polis çağırdım onlar için, polis geliyor, dağıtıyor, polis gittikten sonra herifler tekrar geliyorlar. Hiç güzel bişey değil yani, benim o parka gidip oturmuşluğum yok. Başka odada uyuma imkanım da yok, her yer dolu. Penceremizi kapatmak istiyorum, kardeşim bu defa çok sıcak kapatma diyor. Mahalledeki kimse de rahatsız değil sanırım , evi parkın dibinde olanlar bile bişey yapmıyorlar galiba. Ne yapılabilir ki serseri yani. Benim de oturduğum ev geniş de ne oluyor, akşam oldu mu bi misafir ağırlamaya utanıyorum it kopuk gürültüsü yüzünden. Bana kalsa bugün taşınırım ama ailemle yaşıyorum ama cidden artık her şeyinden tiksindim. Çevreyi çok iyi araştır bence tutmadan önce. Parka serseriler gelip ses yapabilir geceleri. Karar mekanizması olarak iyi kararlar al, benim ailem gibi olma. Bizim evde benim odamın tavanı sorunlu mesela, koca kış bütün yağmur suyunu çekti, bu kış da ona bi çare bulunmazsa tavan artık akmaya başlayacak diyorum aileme, akmaya başlarsa sen de başka odada yatarsın diyorlar bana, çıldırıyorum mesela. Söyleyelim ev sahibine, yaptıralım diye diyorum, adam bize beğenmiyorsanız çıkın der diyorlar resmen delirdim. Adam sana neden çık desin, bi kere bile arayıp ev sahibine dert anlatmışlıkları yok yani. Kafayı yiyeceğim bu evde.