Şimdi ablacım göz var izan var Beysukent duruken Allahın dağını kim ne yapsın Hacılar nere bilmiyorum bile açıp haritadan baktım
Konuya gelirsek İstanbulda yaşayanlar için söyleyeyim haftasonları pek trafik olmuyor, Ankara İstanbul gibi değil here yere arabayla max 30dkda vınlıyorsun mesafeler kısa :) Yani ailem Sarıyerde amma Tuzlada yaşayatım gibi düşünmeyin:) Konu sahibesi bencillik yapmıyor, haftasonu isterlerse çocuğun aileye gidebilirler pekala atla deve değil.
Konuya gelirsem haftaiçleri delice trafik oluyor hem Konya hem Eskişehir yolunda. Ofis açıcaz diyorsunuz, Gölbaşı hem uzak hem Konya yolunda çok trafik var her gün işe 1 saat gel, 1 saat git yapacaksınız canınıza yazık çok kötü bir fikir. Sosyal açıdan zaten çok kötü bir fikir, Gölbaşında ne yapacaksınız Beysukent varken... Gölbaşında arsalar tarlalar falan var yani gidilecek hiçbir yer yok bırakın daralırsınız orda.
Konuya geleyim baban 70li yaşlardaydı yanlış hatırlamıyorsam, üstelik yalnız yaşıyor ona yakın oturmanız daha uygun olur. Üstelik adam doktor hastaneden virüs kapabilir, yardıma ihtiyacı olabilir. Benim görüştüğüm bir hıyar vardı, ailesi de 70li yaşlarda benim annem daha genç 50lilerinde o yüzden hıyarın ailesine yakın oturmayı ben teklif ettim 70lik bir insanı yalnız bırakmak doğru değil.
Senin çocuğun beynini KV yıkıyor bence gel gel diye zaten cadalozun tekiydi. Yoksam hangi genç insan gideyim dağbaşında yaşayayım der
Baştan aşağı olmaz geçin siz Gölbaşını.