- 11 Aralık 2018
- 39.650
- 245.663
- Konu Sahibi sassyassyy
En sevdiğim bitkilerden biriydi begonvil. Soğudum sayesinde.Okuyamıyorum her yeri begonviller sarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sevdiğim bitkilerden biriydi begonvil. Soğudum sayesinde.Okuyamıyorum her yeri begonviller sarmış
O zaman eltim olmasi gerekir ama. Kiminle yaristirilacagim yoksa?Vasıfsız bir koca bul, o övünsün lyayla
Sizce dava edilir miyim bu söylemim yüzünden
vermezlerse gaçacamEv-le-ne-cem !
Ben bilirim Lyanna Mormont u, tapu kaydını bilmem ama allah için daha bir varoşluğunu gormedik , sen uğraşma direkt övün bence Eniştesi varsa onu da parlat ama hatrimiz kalmasınBeceremiyor işte. Öğretcem ben ona. Olmadı onun eviyle ben övünürüm
Evet ben dernek yonetim kurulu yedek uyesiyim. Bıyıklarım tamamlaninca asil uye olacagim.Yasayı tam bilmiyorum ama enişteleri koruma ve yaşatma derneği bu konuda çok aktif diye duydum. Onlar dava eder ederse. Bir araştırın isterseniz.
Koy kızRuhum fakir?
Boy boy tapulari koyacagim buraya yetmezse
Ay ne eltim var ne enistem, kaynanam da gorumcem de zaten baska ulkelerde, su bdv de bi kerecik kaynanali, gorumceli konu acamadim
Dünyanın en minnoş, en mütevazı, en anlayışlı, en destekçi en en en dostudur. Övsem övsem böyle övebilirim valla. Eniştesi de beyim olur, onu övmeyeyim ayıpBen bilirim Lyanna Mormont u, tapu kaydını bilmem ama allah için daha bir varoşluğunu gormedim, sen uğraşma direkt övün bence Eniştesi varsa onu da parlat ama hatrimiz kalmasın
Ay senle gurur duydum şu an1 eylülde eltileniyorum ben açıcam inşallah eltili konu çok heyecanlıyım
Tapuları koysaniz ne olur aralarında "koca evi" var mı yok.Ruhum fakir?
Boy boy tapulari koyacagim buraya yetmezse
karpuz senin mesajını görmeden yazmışımVermezlerse Ka ça cammmmmmmm
Düğün mü var o zaman? Ama iyi bir elti çok oncesinde tanışmadır sözdür nişandır dizerdi buraya konuları...1 eylülde eltileniyorum ben açıcam inşallah eltili konu çok heyecanlıyım
Henüz yolma kivamina gelmemislerDüğün mü var o zaman? Ama iyi bir elti çok oncesinde tanışmadır sözdür nişandır dizerdi buraya konuları...
Karışmış yazarken biraz :) Virgül hatası.Kayinvalidesi de mi nisanli
Tapuları koysaniz ne olur aralarında "koca evi" var mı yok.
Oysa begonvil hanımın kocasının evi var. Olmayanlar anlayamaz.
Iş cıkmaz bu eltilerden boşuna heveslenmeyelim.Henüz yolma kivamina gelmemisler
Aklin yolu bir aşko iyiki olmuşuzkarpuz senin mesajını görmeden yazmışım
yorumdaş olduk