- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.527
- Konu Sahibi sassyassyy
Düğün mü var o zaman? Ama iyi bir elti çok oncesinde tanışmadır sözdür nişandır dizerdi buraya konuları...
He dimi benden bir cacık olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün mü var o zaman? Ama iyi bir elti çok oncesinde tanışmadır sözdür nişandır dizerdi buraya konuları...
O zaman eltim olmasi gerekir ama. Kiminle yaristirilacagim yoksa?
Kiz butun eltisizlerin, enistesizlerin sesi olcaktin senHe dimi benden bir cacık olmaz
Yaa duygulandim su an ama hani gulusuyordukDünyanın en minnoş, en mütevazı, en anlayışlı, en destekçi en en en dostudur. Övsem övsem böyle övebilirim valla. Eniştesi de beyim olur, onu övmeyeyim ayıp
Ayni benCanım kısmet. Herkese nasip olmaz elti ve enişte.
Benim hem eltim yok hem eniştem yok. Kocam övünse hep boş, nefes israfı resmen. Öyle yaşayıp gidiyoruz işte amaçsızca
Yok yok varmış, demin ev alamayan fakir bı üyenin konusunda yazdı, biri 980bin öbürü 630 bin ederinde iki daireleri , 2500 kira geliri varmış kocasının üstüne , ev iyi bir yatırım felan diyordu kadıncağıza soran da olmamıştı hâlbuki, niyeyse?
Ay ne eltim var ne enistem
Kiz butun eltisizlerin, enistesizlerin sesi olcaktin sen
Konu yine üyeler arası aşka gelmiş.Yaa duygulandim su an ama hani gulusuyorduk
Iyi ki varsin, iyi ki su ahir ömrümde hayatimdasin.
Kocani da ovme nazar degecek
Sacini basini yol bence bi bahaneyle bdgsgsgDu bakayım nikaha gidip geleyim bir malzeme çıkartırım illaki
Konuya yazamıyorum ki yaa begonvile gülmekten konuyu okumadım dahi
ben daha eniştelerim varlıklarından haberdar değilim
Teyzelerimin çocukları var diyorum e kesin enişte de var
bir de psikiyatrist naçizane gerekli sadece forum ya burası pof
Jdjdjdd bunun eniştesi kimin nesiydi bilgilendir beniTeyze kocası sayılmaz ya of. Össde de mi kaydırma yaptın da tıp kazandın sen?
Kocamın evi diye üstüne basa basa boşuna yazmadı sonuçta konusunda.Yok yok varmış, demin ev alamayan fakir bı üyenin konusunda yazdı, biri 980bin öbürü 630 bin ederinde iki daireleri varmış kocasının üstüne Ankara'da soran da olmamıştı hâlbuki, niyeyse?
evi olan var olmayan var.yazmayınn yahuuu üzülüyorummmmKocamın evi diye üstüne basa basa boşuna yazmadı sonuçta konusunda.
Ben o zaman hissettim ev derken aklından paracıkların geçtiğini.
Yani sen dukkanı ac oda gelir zaten .Elit bi yeri tercıh etmek daha ıyı .Ne istıyor ki ????Sen yoluna bak boşver .herkese selam,
onumuzdeki sene evlenecegiz ve turkiyeye donecegiz. biraz farkli sebeplerden dolayi su an oturacagimiz yeri secmemiz gerekiyor. hazir bir eve oturmayacagiz ev yaptiracagiz kendimize, bu yuzden surec biraz uzun.
ben kendi babamin oturdugu yerde oturmak istiyorum ve bunun icin cok hakli sebeplerim var. soyleyeyim.
1-babam yasli ve benim turkiyeye donmemin en buyuk sebebi bu.
2-cok oturmus bir muhit ve cok elit.
3-ofis acacagiz orada cok rahat acabiliriz.
4-ikimizin de en cok vakit gecirdigi yer orasi, cok aliskiniz oraya ve butun islerimizi zaten simdi de orada hallediyoruz.
5-cocugum olursa orada buyutmek isterim.
nisanlim da kendi ailesinin yasadigi yeri istiyor daha dogrusu haksizlik etmeyeyim o ailesine cok yakin olmak istemiyor ama ayni semtte istiyor. onun sebepleri de
1-sehirden coookkk uzak ve sakin olmasi.
2-komsu problemi olmamasi.
3-sehrin o tarafa dogru gelismesi. yani uzun vadede daha iyi olacak diyor. cok alakasiz bence.
bu sekilde bir suredir tartisiyoruz ve yine tartistik. en son ben sinirlendim bu ev planini komple iptal ediyorum seninle ugrasamam falan dedim son lafim bu oldu. nisanlim da bana ben iki aileye de uzak olmayi kabul ediyorum ama sen bencilsin dedi. bence asla bencil degilim cunku onun ailesine yakin olmamizla benim babama yakin olmamiz ayni degil. babam bir zorluk cikarmaz. o yuzden hic onun gibi dusunmuyorum yani yine kendimi cok hakli goruyorum.
ben israrci olursam babama yakin otururuz ama bu sizce bencillik olur mu? onun babamin oturdugu yeri istememesi icin hicbir sebebi yok bence bencil olan o bu arada.
Ya kocam benimle tapularim icin evlenirseTapuları koysaniz ne olur aralarında "koca evi" var mı yok.
Oysa begonvil hanımın kocasının evi var. Olmayanlar anlayamaz.
Duyan da çadırda kalıyor sanacak dükkanlar da tapudan sayılıyor bacım, Kaç taneydi? Boştaysa ben övuneyim tükkanlarlaBak övunmeyeni dövüyorlarevi olan var olmayan var.yazmayınn yahuuu üzülüyorummmm
Jdjdjdd bunun eniştesi kimin nesiydi bilgilendir beni
Ham yaparım çilek seni kocana da söylemem
Bankacı mı diyor ev iyi bir yatırım diyeYok yok varmış, demin ev alamayan fakir bı üyenin konusunda yazdı, biri 980bin öbürü 630 bin ederinde iki daireleri , 2500 kira geliri varmış kocasının üstüne , ev iyi bir yatırım felan diyordu kadıncağıza soran da olmamıştı hâlbuki, niyeyse?