MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
- Konu Sahibi karabiberim
-
Kontrat tuttukları tarihte başlasın !Arkadaşlar evimi kiraya vereceğim Yalmız tutacak çift ilk kirayı 1 eylülde yani 14 gün sonra vermek istiyor. Kontratıda bu tarihte başlatmamızı istiyorlar. Ama bu mantıksız değil mi? Yani daha 14 gün var. Tuttukları tarihte başlaması gerekmez mi, ya 1 hafta sonra vazgeçtik derlerse ben de mağdur olurum. Sizce o zamana kadar yarı kira alınmalı mı? Normalde emlakçıya da bir kira ödeyeceklerdi ben onu emlakçı tanıdık olduğu için kiracılara verdirtmeyeceğim. Onun yerine 1 eylüle kadar olan 14 günlük kirayı mı talep etsem bilemedim.
Anahtari o zaman teslim edip hangi gun kontrat yapiyorsaniz o gun de kirayi pesin almalisin. Iste yeni evleniyoruz az idare edin gibi soylemlere Karsi asla yumusadiginii belli etmeyin. Hatta kiraci ile aranizda her zaman bir resmiyet olsun lutfen.Uyardığınız için çok teşekkürler ben bunu düşünmemiştim. O zaman anahtarı kontratta yazan kira tarihinde teslim etmeliyim yani eylülün 3 ünde.
Güvenme, kiralık evim var, bu tarz taleplerle gelenlere vermedim...iki aydır boş, varsın olsun boş kalsin, yeterki kafam agrimasin...Arkadaşlar evimi kiraya vereceğim Yalmız tutacak çift ilk kirayı 1 eylülde yani 14 gün sonra vermek istiyor. Kontratıda bu tarihte başlatmamızı istiyorlar. Ama bu mantıksız değil mi? Yani daha 14 gün var. Tuttukları tarihte başlaması gerekmez mi, ya 1 hafta sonra vazgeçtik derlerse ben de mağdur olurum. Sizce o zamana kadar yarı kira alınmalı mı? Normalde emlakçıya da bir kira ödeyeceklerdi ben onu emlakçı tanıdık olduğu için kiracılara verdirtmeyeceğim. Onun yerine 1 eylüle kadar olan 14 günlük kirayı mı talep etsem bilemedim.
1 eylul de yarim kira vir de vir aylık kira alirsiniz mantikli olan bu biz hep biyle2 yaptikArkadaşlar evimi kiraya vereceğim Yalmız tutacak çift ilk kirayı 1 eylülde yani 14 gün sonra vermek istiyor. Kontratıda bu tarihte başlatmamızı istiyorlar. Ama bu mantıksız değil mi? Yani daha 14 gün var. Tuttukları tarihte başlaması gerekmez mi, ya 1 hafta sonra vazgeçtik derlerse ben de mağdur olurum. Sizce o zamana kadar yarı kira alınmalı mı? Normalde emlakçıya da bir kira ödeyeceklerdi ben onu emlakçı tanıdık olduğu için kiracılara verdirtmeyeceğim. Onun yerine 1 eylüle kadar olan 14 günlük kirayı mı talep etsem bilemedim.
Arkadaşlar evimi kiraya vereceğim Yalmız tutacak çift ilk kirayı 1 eylülde yani 14 gün sonra vermek istiyor. Kontratıda bu tarihte başlatmamızı istiyorlar. Ama bu mantıksız değil mi? Yani daha 14 gün var. Tuttukları tarihte başlaması gerekmez mi, ya 1 hafta sonra vazgeçtik derlerse ben de mağdur olurum. Sizce o zamana kadar yarı kira alınmalı mı? Normalde emlakçıya da bir kira ödeyeceklerdi ben onu emlakçı tanıdık olduğu için kiracılara verdirtmeyeceğim. Onun yerine 1 eylüle kadar olan 14 günlük kirayı mı talep etsem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?