- Konu Sahibi karabiberim
Canım seni anlıyorum. Tabiki kiracılar için böyle düşünmüyorum. Şu an hem ev sahibiyim ama aynı zamanda bende kiradayım. Kiracıdan alacagım paranın üzerine 400₺ daha koyup her ay kendi kiramı vereceğim. Sorun şu ki ev 2 hafta boş kalacak ve eylül ayı geldiğinde vazgeçtik derlerse ben mağdur olacagım çünkü tutmak isteyenlere de tutuldu diyeceğim. Ayrıca emlakçıyla anlaşmamı da bozmuş olacağım. Eğer bi sorun olursa tekrar emlakçı bulmam gerekecek. Ben onlara zaten emlakçıya verecekleri 1 kira bedelini verdirtmiyorum. Amacım onlara tölerans gösterirken kendimide güvence altına almak. Bunun için fikirlerinizi önemsiyorumYorumlara bi baktim da ne kadar kotu dusunuyorsunuz yahu
Konu sahibi , biz de evi ay ortasinda gorup begendik ancak mevcut oturdugumuz evin kirasini odemis oldugumuz icin ev sahibinden rica ettik ay basinda odemeye baslamak icin , kontrata da ay basinin tarihini yazdik ve ay basindan baslattim
Kiracilar öcü , dolandirici , nefret edileai insanlar degildir , bir gun bile geciktirmeden de oduyorum , ne sansliyim ki ev sahiplerimin hepsi cok iyi insanlardi hicbiri sorun etmezdi boyle birseyi