Konu bence biraz da evden ve evin icindeki havadan uzaklasmak olmali. Ev isi cok yorucu bana gore ve bitmeyen bir is var evin icinde. Ev isinin tek sorunu, tamamen rutin olmasi ve beynini calistirmamasindan kaynakli. Fazla dusunmeye gerek duymadan da insan evi supurur. Bu noktada insan beyni birseyler dusunme ihtiyaci duyuyor ve abuk sabuk seylere takilip sarmaya basliyoruz. Ya da cocugun tepesinden inmiyoruz, ya da kocamiza sariyoruz, ese dosta akrabaya takiliyoruz.Bence konu sadece işini sevmek olmamalı . Bilmiyorum ben mi idealist bakıyorum sadece . Eğer iyi bir mesleği icra ediyorsa bir insan ya benim param da oldu bu da bana yeter artık evde durayım demek çok yazık geliyor bana.
Evet evdeyim şimdi gerçekten iş hayatında yorulduğumun on katı yoruluyorum ama sonuç olarak yaptıklarımin bir katkısı yok .
Halbuki insanin kafasini dolduracak bir yogunluk olsa, baska seyleri dusunme ihtiyacimiz da kalmayacak. O yuzden calismak-ise gitmek psikolojik olarak da saglikli bir durum.
1 sene evde cocuk baktim. Cocuk bakimi gercekten cok zor, mesguliyetim vardi ama yine de olur olmadik seylere kuruluyordum. Cunku birsey dusunmuyordum. Ise basladim, her yerden elim ayagim cekildi, sesim kisildi