- 30 Nisan 2016
- 3.574
- 7.896
- 158
Farklı bir bakış açısı! Woohoo sevdim bunu! Come on!Herkes değil mesela ben de çalışıyorum ancak ben o kastedilen kıskanan tayfada kendimi hiç görmüyorum. Ancak ben de ciddi derecede kıskanan insanlar olduğunu burda da görüyorum. Bazıları açık yüreklilikle de söylüyor zaten. Kendi isteğiyle çalışan insanlarda değil ama istemediği işlerde çalışmak zorunda kalan insanların bazısında böyle bir hazımsızlık var.
Mesela şu an aktif olmayan bir üye vardı. “Çalışmayan kadınların çocuklarına acıyorum, kültürsüz, asalak anneleri var” tarzı şeyler yazıyordu. Eski konularına bakmıştım “çocuğum küçük işe başlamak istemiyorum ama borçlarımız var mecburen çalışıyorum” diye konuları vardı. Hatta çocuğu 5 yaşına gelmiş hala “ben çocuğum bebekken süt izni kullanmadım çocuğum anasız büyüdü” diye konu açmaya devam ediyordu. Fütursuzca saldıran kişilerin çalışmak istememesine rağmen mecbur olduğu için çalışan ve bu yüzden kıskanan kişiler olduğunu düşünüyorum ben de. Bunu da “kocana muhtaç olursan sonra boşanamazsan görürüm” seni gibi kalıplarla söylüyorlar ama kesinlikle o kişinin iyiliğini düşündüklerinden değil.
Mesela irem derici röportaj vermişti belki 1 sene olmuştur. Erkek parası yiyen kadınlardan nefret ediyorum demişti. röportajı yapan kişi sevgililerine para harcar mısın deyince de sevgililerine para yedirdiğini ve bundan gocunmadığını söylemişti. Yani kadın parası yiyen erkeği normal görüp yanında gezdirirken erkek parası yiyen kadından nefret ediyordu. Bu şimdi kıskançlık değil de nedir?
İşine seven insanlarda asla böyle şeyler yok. Çok saçma sapan muhabbetler. Benim kuzenim veya tanımadığım bir kadın evde oturuyorsa bundan banane? Bunun için neden nefret edeyim ondan?
Bu tarz konularda çok agresif yanıtlar yazan kafamda mimlediğim 4-5 üye var. Pasif gelirleri veya zengin kocaları olsa ilk onlar bırakır işi.
"çalışmayan" kelimesinden sonra virgül olmalıydı.Kız kocaları da çalışmıyorsa kimin maaş kartıyla geziyorlarAy benim aklım almıyor artık bu kadar normallestirmeyi