Ev işlerini kolaylaştıracak püflerr...

Bende yeni takılan pimapenlerdeki etiket izlerini nasıl çıkartabilirm onu soracaktım.yardımcı olurmusunuz

dusa kabın ıcın ne önerırsınızeyvahedigeldismile
yenı tasındık eskı kıracı kırec tuturmuş mrmuscle denedım olmadı,bıngo banyo denedım olmadı,porçözle fırcaladım oda olmadı..
slıng bang mı denesem????yada cif banyo falan???

arkadaşlar cif banyoda duşakabinler için ideal

cif banyoyu bende kullanıyorum ama bizim sular çok kireçli olduğu için tek başına yeterli olmuyo önce cif banyo sprey sıkıyorum sonra krem sıkıp ondan sonra ovuyorum anca öyle çıkıyo bide domestosun tuvalet kireci için bi temizleyicisi var siyah şişede pembe ve yeşilli yine suları kireçli olanlara şiddetle tavsiye ediyorum yeni evlendiğimde klozete bi döktüm 3 parmak kalınlığında kireçi söktü klozetten az kalsın tıkanıcakmış evden çıkan maşallah hiç bakmamış bideneyin

tamda camları sileceğim zaman bakmışım. gerçekten sizlerden süper fikirler aldım. çalıştığım için camları epeydir silememiştim. hafta sonu temizlik yapacam. hepsini kaydedip çıktı aldım. bir kenarda dursun. arada bakar bu notlardan faydalanırım.

birde küvetim berbat durumda. kendi evim olmadığı için birşey yapamadım. ama temizleyemedim de. çok şeyler denedim ama çözüm bulamadım. bunun için bir çözümünüz varmı.

mrblar kızartma ve balık kokusunu geçirmek için ocağın üstüne kahve yada karanfil koyun yandıkça hoş koku verecektir yada sirkeli su kaynatın ayrıca elinizdende kötü koku soğan sarımsak gibi kokuları gidermek için patatesle ovun.mutfakta baş yardımcım cif.halıda arap sabunu son suyunada çok az sirke dökün halının rengi canlanıyo. gömlek yakasındaki kiri gidermek için yakaya sabun sürüp öle yıkayın.gümüşleri parlatmak için kullanmadığınız diş fırçasına diş macunu sürün sonra gümüşlerinizi dairesel hareketlerle fırçalayın bakın nasıl parlayacak.yerleri silerken suyunuza genel temizleyici ve pril dökün benden şimdilik bu kadar başka aklıma gelirse yazarım byeopuyorumnanaktan

yaw bişey sorucam kızlar benim ocağımın demirleri yağ tuttu artık ne yapayım 4 yılldır kullanıyorum aslında sık sık ocağı siliyordum ama demirleri böyle olacağını bilmiyorum ki
Nasıl çözülür bu yağ

valla camları gazeteyle silenlere hayret ettim şu an çünkü gazete elimize bile siyahnı geçirir camada siyahı svaşır gibi geliyor.mikrofiber bezler ii ama eşimin eski atletlerini hep biriktiririm valla bence atlet güzel siliyo camları bide azcık piril valla nasıl parlatıyo camları

ama bazı demirler makinaya sığmıyo bilmiyorumkismileben makinaya sığdırmak için çok uğraştım ama olmadı hep yamuldumafoldumben

deryacım hangi demiri
kafası mı yıksa üst demirimi anlamadım

güzelim yağçöz sık makinaya at herkes öle yapıo

Makineye at demirleri önce yağçözle bekleterek,pırıl pırıl olur......
üst demirler kızlar ocak kafası gibi olan yer değil yani
Tabir bakın nasıl analatacağımı bilemedim bir an:roflol:
Bu dediğinizi bir deniyim ben
çok teşekkürler kızlara.s.

annem duvarları ılık suya çamaşır detarjanı koyarak sildi
mikrofiber bez kullandı hani bimde satılanlar falan var ya onlarla
valla hiç zorlanmadı silerken hemen kayıverdi bez tertemiz de oldu

üst demirler kızlar ocak kafası gibi olan yer değil yani
Tabir bakın nasıl analatacağımı bilemedim bir an:roflol:
Bu dediğinizi bir deniyim ben
çok teşekkürler kızlara.s.

ben cif sıkıp ovuyom daha gusel oluyor..
pekı benım makınalrım hem bulasık hem camasır grı ve su lekesı kalıyo delı oluyom ne cıf cıkardı ne camasır suyu ne önenrsınız????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…