Ev işlerini kolaylaştıracak püflerr...

galiba bebeklerimiz uyur uyumaz işlere saldırıcaz.Ama uyumuyoki

Aynen canım sorma beni özlediğindenmi nedir eve gidiyorum uyumuyor geceye kadar ilgide istiyor o uyusa bile artık yoruluyorum dinlenmek istiyorum işim kalyor biraz şöyle kendi kendine oyun oynayacağı zamanı bekliyorum bir sürü oyuncak alıcam yeterki beni alıkoymasın, yanş çocuğumu bir yük olarak görmüyorum yanlışda anlaşılmasın ama tüm vaktimi ona verip herşeye yetişmeye çalışmak ve çevrenizdeki kişilerin size bilip bilmeden bir tavırda bulunması artık sizi çağresiz bırakıyor

ev işleri ne kadar kolaylaşabilir ki.
bizim oralarda derler ki karı işi deli işi..yaptığını yapar durursun:)))))
asla bitmez:)

Arkadaşlar evimi süpürüyorum siliyorum toz alıyorum . YİNEDE ORTALIKTA UÇUŞAN TOZLAR BENİ DELİ EDİYO. BİRİ GELİNCE ÇOK UTANIYORUM . BUNUN ÇÖZÜMÜ YOKMU. SİZ NELER YAPIYOSUNUZ BU TOZLARLA

Arkadaşlar evimi süpürüyorum siliyorum toz alıyorum . YİNEDE ORTALIKTA UÇUŞAN TOZLAR BENİ DELİ EDİYO. BİRİ GELİNCE ÇOK UTANIYORUM . BUNUN ÇÖZÜMÜ YOKMU. SİZ NELER YAPIYOSUNUZ BU TOZLARLA

:)) evin içinde hareket olduğu sürece yapacak bişey yok. sen elinden geldiğince temiz tut, gerisini takma. olacak o kadar.

canım ben ortamın havasını temizleyen sulu bir temizlik robotu aldım.evim pek tozlanmıyor desem inan yalan olmaz.eşiminde ev akarlarına alerjisi var,benim de.ikimiz de bu makinedden sonra rahatladık.bunu bi araştır istersen

Mobilyalardaki bardak tabak lekelerini cikarmak icin lekenin uzerine az limon kolonyasi dokup cakmakla tutusturup hemen elinizle siler gibi yapip sondurun. Merak e tmeyin eliniz yanmiyor mobilyaniza da bir sey olmuyor ve lekeden eser kalmiyor. Benim mutfak masamdaki caydanlik izi bile cikti bu yolla.
Camasirlari yikadikan sonra eger katlayip selede bir saat bekletip sonra asarsaniz camasirlar utulu gibi oluyor.
Pronto toz savar da iyi bir urun ev daha gec tozlaniyor.
aklima geldikce yazarim daha simdilik bu kadar

A101 de yazılışı böyleydi galiba asprin diye bi temizlik ürünü var halıdaki koltuktaki lekeleri çıkardı en son pardesümdeki tükenmez kalem lekesi ve beyaz gömleğimdeki manşet ve yaka kirleri için kullandım üstüne sıktım makineye attım gayet güzeldi

evet hanımlar asprin çok güzel.bende bimden alıyorum.onun kokusu daha güzel. muslukları çok güzel parlatıyo.bulaşık bittikten sonra tezgaha sıkıyorum. sarı bezle siliyorum. mis gibi kokuyo.
ayrıca spreyli şişelere porçözü koyup sulandırıyorum.çünkü direk kullanınca zarar verebiliyo.musluklara ve tuvalete banyoya sıkıp biraz bekletip duruluyorum.hem tasarruflu oluyo hemde sprey oldugu için her tarafına eşit bi şekilde dağılmış oluyo.domestosu da aynı şekilde sprey şişeye çok az sulandırıp koyuyorum.her yerde kullanımı çok rahat oluyo.klozeti kullanmadan önce azıcık sıkıyorum ve siliyorum gönül rahatlıgıyla kullanabiliyorum klozeti..:) bulaşık makinasını çalıştırmadan önce azıcık sıkıyorum içine çok parlak çıkıyo bulaşıklar. birde amway in zoom die bi ürünü var.oda sulandırıp kullanılıyo. bnm ocagımda inox oldugu için çok rahatlıkla kullanılabiliyo. yağlarıda çok guzel çıkarıyo.biraz pahalı gelebilir ama seyreltilip kullanıldıgı için uzun süre gidiyo.
cam silmede eski atletleri kullanmak gercekten işe yarıyo.pamuk bırakmadıgı için gayet rahat kullanılıyo. sirkeli cam sil var çok iyi leke çıkarıyo tum ayna ve camlarda kullanıyorum.

ama ben evimdeki yanık süt kokusunu hala çıkaramadım küçük bi tencerede bi paket vanilyayı kavurun die bişey okudum denedim ama olmadı. vanilya hemen sıvılaştı ve sertleşti

off biz bayanların ne çok işi varmış yazınca farkediyo insan..daha yazamadığımız neler neler

Cif power mutfakta elim ayağım gibi birşey

Kızlar bnce bu topik hep ilk sırada kalmalı
Bnm sizlere bi sorum olacak halılarımı silmeyi düşünüyorum sizcce hangi deterjanı veya halı matik öneriyorsunuz

Hanımlar muthissiniz bendede bir kaç öneri var mesela koltuktaki tükenmez kalem lekelerinin üstüne biraz sac spreyi sıkın nemli bezle silin iz kalmıyor kapidaki duvarlardaki kurşun kalem pastel boya lekelerini de cifle cikartiyorum :) kirecli caydanliga kesinlikle limon tuzu koyup bekletiyorum eser kalmıyor kirecten.. benimde turkuaz renkte masa ortume yağ damlayip yayılmış ne yaptiysam çıkmadı onerisii olan var mı ?????

Çaydanlıkların içine koyup kaynattigim sirke ile ılık ılık duşa kabinimi temizledim ve sonuç mükemmel ayrıca kirlenmede gecikiyor.3 hafta geçti eşim yeni mi temizledin diye soruyor.sirke caydanliktaki kireci de yok ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…