papatya canım aynı konudan bende muzdaribim sorma bebeğim 4 aylık artık böyle emimip uyumuyor oyun istiyor bende işten çıkıyorum evde bir tomar iş onuda bırakamıyorum ağlıyor ne yapıcağımı şaşırdım sabırla biraz kendi kendine oyun oynayacağı zamanı bekliyorum sabırla burdaki pratik biiligleride takip ediyorum işini çabuk yapmanı sağlayan fikirler var yaşasın KADINLAR KULÜBÜ
Arkadaşlar evimi süpürüyorum siliyorum toz alıyorum . YİNEDE ORTALIKTA UÇUŞAN TOZLAR BENİ DELİ EDİYO. BİRİ GELİNCE ÇOK UTANIYORUM . BUNUN ÇÖZÜMÜ YOKMU. SİZ NELER YAPIYOSUNUZ BU TOZLARLA
Arkadaşlar evimi süpürüyorum siliyorum toz alıyorum . YİNEDE ORTALIKTA UÇUŞAN TOZLAR BENİ DELİ EDİYO. BİRİ GELİNCE ÇOK UTANIYORUM . BUNUN ÇÖZÜMÜ YOKMU. SİZ NELER YAPIYOSUNUZ BU TOZLARLA
Siz bunu yenimi duyuyosunuz ben hep yaparim buzlgumda hep pilastik bardak siselerde bulunur bilmeyen yoktur heralde bunu...heyy bu tavuksuyu olayı süpermiş
çaydanlıkların içininin kararmasından rahatsızsanız içine biraz çamaşır makinası deterjanı koyarak kaynatın. tıpkı yeni almışçasına bembeyaz oluyor ama sonra bolca durulayıp birkaç kere daha suyla kaynatmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?