arkadaşlar bende şu yeni çıkan cam sil CLıN i keşfettim. süper bişey gerçekten inanaın heryerde kullanıyorum geçen gün elime sarı bezi alıp banyo fayanslarını sildim nasıl temizledi ve parladı toz alırken mobilyalarda camlarda mutfakta bile süper çeşit çeşit deterjan alana kadar clin alıp heryerde kullanın bence hem içinde alkol olduğu için mikropta kalmıyor yanlız mavi olanının kullanın...
valla camları gazeteyle silenlere hayret ettim şu an çünkü gazete elimize bile siyahnı geçirir camada siyahı svaşır gibi geliyor.mikrofiber bezler ii ama eşimin eski atletlerini hep biriktiririm valla bence atlet güzel siliyo camları bide azcık piril valla nasıl parlatıyo camları
Derz aralarına, çaydanlıklara porçöz kullanıyorum. Bütün kireci kendisi söküyor. Tuvalet için de süper. Ovmaya hiç gerek yok.
Çaydanlık, tencere ve ocağı temizlerken cif krem harika sonuç veriyor. Hiç yormuyor.
Ocağın ızgara demirlerini bulaşık makinesini her açtığımda mutlaka koyarım, böylece kesinlikle yağ bağlamaz, aspiratör filtresi de öyle onu da arada makineye koyuyorum süper temizleniyor.
Kısacası cif, porçöz ve çamaşır suyunu evinizden eksik etmeyin. Diğer pahalı temizleyicilere hiç gerek duymuyorum ben Cillit Bang miş Marc mış falan.
Çamaşırlarda leke çıkarıcıya hiç gerek duymadım. Beyazlarınızı yarım ölçek deterjanla suda bırakma fonksiyonu seçerek yumuşatıcı programına alın, makine bol su alarak çeviriyor ve suda bırakıyor. Sabah da suda bırakmayı iptal ederek sıktırın ve 60'C uzun programda yıkayın. Paranız cebinizde kalsın, ne kaynatmaya ne de leke çıkarıcıya gerek var.
Aklıma daha gelirse yazarım :)
tavuksuyunu biz yapıyoruz sünnet vardı 10 kilo mu daha fazla da olabilir tavuk yaptırmıştık suyunu da pet bardaklara doldurmuştuk buzluğa atıp işimiz düştüğündünde kesip kesip kullanıyoduk :)
et suyu fikri süpermiş:) bende paylaşıyım ozamn çaydanlıktaki kireç için içme suyu için meyve sebze yıkamak için kısaca herşeye kullanmak için su arıtma sistemi aldım çokta memnunum isteyen olursa isim veririm ayrıca camlarımı temiz bir bezi çamaşır mak. atıyorum yıkanıyor daha sonra çıkar çıkmaz camları siliyorum tertemiz hemde 10.dk tam ontane cam siliyorum abartısiz yerleri silerken karbonat atıyorum suya mıs gibi oluyor.ayrıca banyo için mutfak için tek isim bimde satılıyor yagçöz herşeye kullanıyorum dşakabinleri pimapenleri miz gıbı yapıyor.
kızlar benim çamaşır makinam arçelik suda bırak tuşu var ama bi kerede denedim bırakmadı normal yıkamaya devam etti.
benim makinamda arçelik aynı tuş bundada var ama çalışmıyor ,
nedense bende her denememde yıkamaya devam ediyor
bende bi daha denemedim
Çamaşır makinesi demişken benim makinede de yumuşatıcı gözüne su doluyor, bozuk filan da değil, ilk alındığından beri böyle, sürekli o suyu boşaltmaktan bıktım. Ve bu sorun boşalttıktan sonraki ilk yıkamada tekrarlanıyor, gerçekten delirtecek bu durum beni, bir önerisi olan var mı?
benim makinamda arçelik aynı tuş bundada var ama çalışmıyor ,
nedense bende her denememde yıkamaya devam ediyor
bende bi daha denemedim
eskiden beri bilinen ve işe yarayan bir tekniktir camları gazete kağıdıyla silmek....bende cam ve aynaları gazete kağıdıyla silerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?