Ev işlerini kolaylaştıracak püflerr...

banyo ve tuvalette clingbengin turuncu olanını kullanıyorum mutfaktada yeşil olanını haftalarca parlaklığı gitmiyor

buzdalabı kokusu için odun kömürü koyun 24 saat dursun ve çıkarın koku gidecektir

bi arkadaş fasulye buzlağa nasıl konsa taze olur demiş annemin yıllardır uyguladığı yöntem var kışın yiyen herkes taze fasulyeyi nerdn buldunuz der şöyle

fasulyeyi yemeklik kır büyük bi tencerede rengi tam koyu yeşil olana dek haşla 7-8 dk
delikli kevgire al soğuk suyun altında şokla bi kenarda beklet iyice soğusun daha sonra buzdolabı poşetine koy doğruca dondurucuyaa annem yıllardır böle yapar ve süper olurrrr

içinde alkol olan temizlik maddeleri mobilya gibi yüzeylerde kullanılmaz,sakıncalı....

eskiden beri bilinen ve işe yarayan bir tekniktir camları gazete kağıdıyla silmek....bende cam ve aynaları gazete kağıdıyla silerim....

bende caydanligima sirkeli su koyup kaynatiyorum,kirec gidiyor..
demliginede bildigimiz matik tozdan biraz koyup suyla kaynatiyorum ocakta,yeni gibi oluyor..ama dikkat etmek gerek cabucak tasiyor..ve iyi durulanmasi gerekli..
simdilik aklima bunlar geldi benimde

Odaların kapılarını kaapalı tutmak da temizliğin kalıcı olmasını sağlıyor. Kalabalık olmayan aileler için tabi.

caydanligin üstü ve süzgecini de bulasik makinesine atinca genelde güzel piril piril oluyor

tavuksuyunu biz yapıyoruz sünnet vardı 10 kilo mu daha fazla da olabilir tavuk yaptırmıştık suyunu da pet bardaklara doldurmuştuk buzluğa atıp işimiz düştüğündünde kesip kesip kullanıyoduk :)

et suyu fikri süpermiş:) bende paylaşıyım ozamn çaydanlıktaki kireç için içme suyu için meyve sebze yıkamak için kısaca herşeye kullanmak için su arıtma sistemi aldım çokta memnunum isteyen olursa isim veririm ayrıca camlarımı temiz bir bezi çamaşır mak. atıyorum yıkanıyor daha sonra çıkar çıkmaz camları siliyorum tertemiz hemde 10.dk tam ontane cam siliyorum abartısiz yerleri silerken karbonat atıyorum suya mıs gibi oluyor.ayrıca banyo için mutfak için tek isim bimde satılıyor yagçöz herşeye kullanıyorum dşakabinleri pimapenleri miz gıbı yapıyor.

canım su arıtıcısının ismini yazarmısın özelden birde filtresi ne kadar sürede degiştiriliyor.

ben yerleri silerken evimin mis gibi kokmasını istiyorum. önereceğiniz güzel kokulu bir şey var mı

Arkadaşlar cuma günü yemeğe misafirim vardı. Balık yaptım. Bütün mutfak dolaplaımın içi örtüleri balık kokuyor. Hepsini makinede yıkadım örtüleri perdeyi.Mutfak dolaplarım krem laminant kahverengi çerçeveli olanlardan nasıl sileceğimi bilemedim.Herşeyi denedim.Üzerindeki benek benek yağları çıkaramadım. Lütfen acile yardım!!!!!

duvarlarımı silmek için nemli mop kullanıyorum paspasını güzelce yıkıyorum sıkıyorum damlamayacak şekilde nemli kalıyor sonra üzerine bir güzel domestosu gezdiriyorum ve direk duvarlarımı siliyorum bir kaç yıkama ve durulama işlemiyle bütün duvarlarım halloluyor
nasıl birşey diye soracak olanlar için resimlerini de ekliyorum kızlar paspası ve aparatı birde uzun vileda sapına ihtiyacınız var tabi

evi süpürürken tozlarını aldığım yerleri öncelikle muhakkak elektrik süpürgesinin toz alma aparatıyla çekerim böylelikle sonradan toz almak çok daha pratik kolay ve temiz oluyor toz alma aparatı dediğim hani şu ucu kıllı tüylü yuvarlak aparat
perdelerimi makinaya atarken muhakkak katlarım tüllerim kırışmayan cinsten ama malum güneşliklerin ütülenmesi gerekiyor böylelikle onlarında sadece kat izlerini ütülemem yeterli oluyor
derzler için verdiğim pratik bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/433968-derz-temizligi.html
aklıma geldikçe paylaşımlara devam edicem

kızlar benim çamaşır makinam arçelik suda bırak tuşu var ama bi kerede denedim bırakmadı normal yıkamaya devam etti.

kızlar benim çamaşır makinam arçelik suda bırak tuşu var ama bi kerede denedim bırakmadı normal yıkamaya devam etti.

benim makinamda arçelik aynı tuş bundada var ama çalışmıyor ,
nedense bende her denememde yıkamaya devam ediyor
bende bi daha denemedim

Çamaşır makinesi demişken benim makinede de yumuşatıcı gözüne su doluyor, bozuk filan da değil, ilk alındığından beri böyle, sürekli o suyu boşaltmaktan bıktım. Ve bu sorun boşalttıktan sonraki ilk yıkamada tekrarlanıyor, gerçekten delirtecek bu durum beni, bir önerisi olan var mı?

canım yumuşatıcın tıkıyo olarbilir.Biraz sulandır ve çok da ağzına kadar dökme bi de öle dene bakalım olucakmı bende de bi ara oluyodu ama çoktandır yok.

Bir velim biobellinda ürünleri satıyor.ben genel temizlik ve halı şampuanının elde temizlik için olanın kullandım.çokta memnun kaldım.halılarım yeni gibi pırıl pırıl parladı.bir ara ev de karıncalar dolanıyordu.yerleri biobellindanın genel temizlik ürünüyle silince karıncalar gelmemeye başladı.haşerat kovucu özelliği var yani.bir de oda kokularından aldım.oda spreyinin halıdaki çay lekelerini de çıkardığını söylemişti velim.gerçekten de işe yaradı.paylaşmak istedim

bende limonu sıkıp kabuğunu rendeleyip buz kalıplarına koyuyorum.yazın hararetiniz olunca atın suya şekerle alın size buz gibi limonata

benim makinamda arçelik aynı tuş bundada var ama çalışmıyor ,
nedense bende her denememde yıkamaya devam ediyor
bende bi daha denemedim

canım benımkı de arcelık ama suda bırakıyor hıcbır ayar yapmayacaksınız sadece suda bırak a basıp calıstıracaksınız

eskiden beri bilinen ve işe yarayan bir tekniktir camları gazete kağıdıyla silmek....bende cam ve aynaları gazete kağıdıyla silerim....

katılıyorum canım..
bende camları vede aynaları mutlaka camsil sıkıp gazeteyle silerim. her gelen çok güzel parlıyo ne kullanıyon diye soruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…